Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni başladım ben sizle yatak odamı ve çamaşır makinamı paylaşıyorum cicişler
canım çok güzeller hepsi, hatak odan tam benim istediğim gibi.güle güle kullan
çok teşekkürler şekeriiim
yatak odanı nerden aldınız canım. ne kadara?
evimide paylaştımm kızlar yarın temizlemeye gidicezz
3,5 dediler peşin alıcaz dedim 2,75 e aldık canıım :)
baya iyimiş . neler içeriği hepsi var mı?
bir de markasını istesem çok mu ayıp ederim acaba
baya iyimiş . neler içeriği hepsi var mı?
bir de markasını istesem çok mu ayıp ederim acaba
evinde güzelmiş canım, yeni daire galiba, güle güle oturun
hepsi içinde tatlım komidinler dokunmatik lambası yanııyorr gardolabıda öyle otomatik frenli kendi kapanıyor tuvalet masası aynası da öyle özelliklerini anlatıyorum Markası sanırım cemre tatlım
esrahm sayende eksiklerimi gördüm canım
muffin kalıpları,baharat takımı,kürdanlık,tepsi günlük,çay seti wok tava,misafir yemek takımı yumurta tabakları 1 adet ballık borcam tepsi Şamdan merdane oklava
MUTFAK AKSESUARLARI
fritöz,makarna süzgeci,çay süzgeci,sarımsak ezici,dondurma kaseleri sufla salata tabakları sürahi takımı tereyağlık 2li kupa 2li fincan karaf pasta seti runner vazo nihale askılıklar
ELEKTRONIK EŞYALAR :ütü masası çamaşır sepeti çaycı elektrikli el süpürgesi kettle
BARDAKLAR: misafir bardarkları takımı,
TEKSTİL ÜRÜNLERİ:günlük yemek örtüsü ve peçeteleri,özel günlere yemek örtüsü peçeteleri,amerikan servisler,yatak örtüsü,pike,yastık,bornoz,sabunluk,tolet fırçası,üst banyoya sabunluk takımı
benimde 2 eylül düğünümmm kızzllarrr :) salon tamam balayı tamam başkada bişicik yok :)
:)nasıl tamamlıcaz bu kdar az zamanda bunları bilemiyorum allah yardımcımız olsun:))
ohhh daha ne olsun canım hayırlısıyla geriside gelir.benim gideceğim yerdeki salonum tamam ama memleketimdeki salon tutulmadı daha ve balayına sanırım malesef gidemicez(((
canım hepsi çk güzel güzel günlerde kullanın inşşş
aynen canım al benden de o kadar
canım biran önce gün alın yoksa bulamazsınız benden söylemesi
ya evet haklısın yarın muhakkak salon işini halletmeliyiz :) havalar iyice soğumadan düğünüm olsun istiyorum 10 eylülü geçmese iyi olacak.
kızlar bazen böyle çok yoğunlaşıyorum şu nasıl olcak bu nasıl olcak daha yapılacak çok şey var diye, bazen de bütün isteğim gidiyor biran önce nasıl olcaksa olsun diyorum ( niye böyle oluyor yaa?? şuan o moddayım mesela(