Okurken o kadar heyecanlandımki senete inş bizde böyle deriz..Bu zamanlar çok zamanalar bizim için ve geçmiyor sanki vakit. Ben mutfak eşyası, ıvır, zıvır çoğu şet şu anda tamam benim.Çarşıya çıktıkçada alıyorum kendimi tutamıyorum yaaa..
Düğüne 1 ay kala çabuk geçiyor inanki çünkü herkes seninle ilgileniyor sende kendi bakımlarınla ilgili randevularına koşuyosun Telefonunun şarjı bitiyor habire arayanlardan hele anneler çok panik oluyorkuaförüm bile benden panik çıktı ayakkabılarım ve duvağım arabada kalmış araba süslenmeye gitmişti bende kahvami içiyorum rahat rahat benim kuaför bak gelmedi hala ayakkabılar converse'inle çıkaramam seni burdan bak saçın bitmiycek çabuk damadı bulun bana diye inletmişti ortalığı
O gün ne yaşanırsa yaşansın gecikmeler olabilir aksilikler olabilir birbirinize kırıcı sözler etmeyin sizi sabah kuaför için almaya geldiğinden itibaren aşkla bakın gözlerine
Mutfak eşyası hediye çok geliyor arkadaşlarımın ikisi birbirlerinden habersiz tepe home'dan çay kahve fincan takımları almışlar ikiside aynısını almış Zaten bende takımların içindekiler hariç 4 takım vardı yani hediyeler kutularında duruyor olduğu gibi yeni evlenenlere götürücem bende