• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

aceleci davranıyorum sanırım..
hevesleniyorum önce sonra sıkılıyorum:)
gelinlikçi ayarladım gerçi pek gezmedim direk ablamın gelinliğini diken moda evine gittik:) gelinlikte de çok model baktıkça kafam daha çok karışıyor:D
ilk provaya gitcem haftaya..

:25::25:ohh ne güzel benim en az 2 ay var bakmaya:26:

merhaba ben yazılanları takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum bende 8 eylülde evlencem inş.bazne cok geriliyorum bazen de amannnn diyorum ucunda ölüm yok ya bazı seylerde eksik olsun diyorum ama hep bişeler almak bişeler yapmak istiyorum.zaman cabuk gecsin istiyorum.gelinlik için benim de kilo vermem gerek ama streslendikçe yiyorum neolcak bilemedim.

merhaba ben yazılanları takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum bende 8 eylülde evlencem inş.bazne cok geriliyorum bazen de amannnn diyorum ucunda ölüm yok ya bazı seylerde eksik olsun diyorum ama hep bişeler almak bişeler yapmak istiyorum.zaman cabuk gecsin istiyorum.gelinlik için benim de kilo vermem gerek ama streslendikçe yiyorum neolcak bilemedim.

aa düğünümüz aynı tarihte:DD
valla tek değilmişim bu konuda bende sıkılıyorum aynı senin gibi..
bu arada sakın zayıfliicam diyede kendi kendine diyetlere girme, benm hüsranla sonuçlandı sağlığımdan oldum çok şükür toparladım şimdi..

bu arada sakın zayıfliicam diyede kendi kendine diyetlere girme, benm hüsranla sonuçlandı sağlığımdan oldum çok şükür toparladım şimdi..

hımmm hadi bakalım hayırlı olsun ikimizede.offf diyete giremiyorum zaten :( şu evlilik takvimini yapamadım sennkinden takip ederim artık:D:D nasıl gidiyo hazırlıklar. benim çok kafam karısıyo gelinlik bakmak istiyorum kimisi cok erken diyo kimisi bakmadın mı daha diyo böyle işte

neden 2 ay sonra? ben biraz heyecanlıyım hemen çıksın aradan istiyorum:)

okuldayım şuan canım yüksek lisans yapıyorum haziranda izmire gidince başlıcam bakmaya isteddğim tarz belli zaten olmadı diktireceğim bide daha kilo vercem

bnde 8 eylül geliniyim kuzular arada uğruyom ama bu hafta nişanım olucagı için çok kalamıyorum:31:

listeye benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnn 14 eylul dugunum nikahim var 13 eyluldede kinam yapilacak ayyyyy mutluyum :D:D:D

arkadaşlar daha benim düğünüme tam tamına 204 gün var :9: ama çok heyecannlıyım her şeyi almak istiyorum ama aynı zamanda birileriylede bu heyecanımı paylaşmak istiyorum. hadi gelin tecrübelerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. birbirimize destek olup birlikte geri sayım yapalım yalnız bırakmayın beni :16:

tarihlerimizide yazalım değilmi :)

pumis- 1 Eylül

demety- 1 Eylül

haziran- 1 Eylül

airlikfeer- 1 Eylül

busecik23- 2 Eylül

rose87e- 2 Eylül

bubabur- 8 Eylül

IsN- 8 Eylül

liberte11- 9 Eylül

auroraas- 9 Eylül

Chnhn- 9 Eylül

ozluur- 16 Eylül

donalds- 16 Eylül

nimesaybycn- 22 Eylül

kardelen3434- 22 Eylül

mmousee- 29 Eylül

EsraaKadir- 29 Eylül​

ayy bende listeye girmişim 5 ay var ama listenin başında olmak da güzel:66::66:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bizim düğünümüz 15 eylülde olucak ama nikahımız 19 temmuzda olucak öyle olmak zorunda kaldı.işlerden ve ramazandan ötürü 15 eylül düğün 16 eylülde balayına çıkıcaz.yani ilk gecemizi balayında geçiricez.ogün aşırı yorgun olucağımız için ve sabah 5de yola çıkmamız gerekiyoki uçağa yetişelim.kısaca balayına çıkıp ilk gecemizede orada geçiriceğimiz için bu durumlar genelde ilk defa olucağı için sancılı olabılıyomus yanı ewet eşinde bitiyo hersey onun anlayışlı ve sabırlı olması gerekiyor nişanlım öyle biri ama her durumdada sancılı oluyomus yada çok büyük acı olmasada ağrılar felan oluyomuş adet döneminde yaşadığımız tarzda ağrılar vede kanamalar oluşabılıyomus üst üste bıkac gun kesik kesik kanamalar v.s bunu çevremde evlenmiş arkdslarımdan duydum ve ilk ilişkiden sonra bıkac gun beklemek daha iyi sonuç veriyomus sonrası için ama bizim iş durumlarımız yüzünden balayına düğünden sonrakı gün gidicez ve balayında bunları yaşamak istemiyorum.bunu nişanlımla paylaşdım ve bana 19 temmuzda saten nikahımız olucak o gün dini nikahımızda kıyılıcak dedi.evimizde o sırada tutulup döşenicek,eylülü beklemeden nıkahımız kıyıldıkdan snra evimzde hazırlandıkdan sonra ilk gecemizi yaşayalım dedi yine yapılması gerekn namazımı dualarımızı yapalım bunda aykırı bısy yok bız nıkahlanmıs oluyoruz sonucta dedı.düğünden bıkac gun sonra cıkabılseydık balayına bunları saten dert etmicekdim.ama öylede olamadı bende böyle düşünmedim hayal etmedım diye farklı oldum işte:/ bide ilk gün hastalanma olayımda var kafamız karıştı yardımcı olun lütfen ne yapmam gerek sizce..

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bizim düğünümüz 15 eylülde olucak ama nikahımız 19 temmuzda olucak öyle olmak zorunda kaldı.işlerden ve ramazandan ötürü 15 eylül düğün 16 eylülde balayına çıkıcaz.yani ilk gecemizi balayında geçiricez.ogün aşırı yorgun olucağımız için ve sabah 5de yola çıkmamız gerekiyoki uçağa yetişelim.kısaca balayına çıkıp ilk gecemizede orada geçiriceğimiz için bu durumlar genelde ilk defa olucağı için sancılı olabılıyomus yanı ewet eşinde bitiyo hersey onun anlayışlı ve sabırlı olması gerekiyor nişanlım öyle biri ama her durumdada sancılı oluyomus yada çok büyük acı olmasada ağrılar felan oluyomuş adet döneminde yaşadığımız tarzda ağrılar vede kanamalar oluşabılıyomus üst üste bıkac gun kesik kesik kanamalar v.s bunu çevremde evlenmiş arkdslarımdan duydum ve ilk ilişkiden sonra bıkac gun beklemek daha iyi sonuç veriyomus sonrası için ama bizim iş durumlarımız yüzünden balayına düğünden sonrakı gün gidicez ve balayında bunları yaşamak istemiyorum.bunu nişanlımla paylaşdım ve bana 19 temmuzda saten nikahımız olucak o gün dini nikahımızda kıyılıcak dedi.evimizde o sırada tutulup döşenicek,eylülü beklemeden nıkahımız kıyıldıkdan snra evimzde hazırlandıkdan sonra ilk gecemizi yaşayalım dedi yine yapılması gerekn namazımı dualarımızı yapalım bunda aykırı bısy yok bız nıkahlanmıs oluyoruz sonucta dedı.düğünden bıkac gun sonra cıkabılseydık balayına bunları saten dert etmicekdim.ama öylede olamadı bende böyle düşünmedim hayal etmedım diye farklı oldum işte:/ bide ilk gün hastalanma olayımda var kafamız karıştı yardımcı olun lütfen ne yapmam gerek sizce..

bana sorarsan ddüğünü bekle derim canım ne olur ne olmaz :31:herşey zamanında güzel:31: o kadar da korkulacak bir şey değil bence akrabamızdan biliyorum onunda 2 3 gün kanamış ama yatak odasına gece olunca koşa koşa gidiyordu korkacak bir şey yok bence:27:

benimde nikahım temmuzda olcak düğünüm 8 eylülde evimde temmuzda yerleşcek ama ben daha böle saçma şe hiç duymadıydım:26::26::26:
tamam sen sonuçta evlencen ama allah korusun düğün zamanına kadar başınıza iş gelse nolcak ....ölüm kalım dünyası acelesi yok ya bu işlerin:34:
bnde adetli olcam ayrıca düğün günümde 1 hafta bekleseniz nolur ki anlamadım:37:

ewet ne olucağı belli değil saten bende ondan endişeleniyorum ama adı üstünde balayı deyince oda akla gelen ilk seylerden biri püff aklım çok karışık:/

ewet ne olucağı belli değil saten bende ondan endişeleniyorum ama adı üstünde balayı deyince oda akla gelen ilk seylerden biri püff aklım çok karışık:/

bence aklını karıştıracak bir durum yok canım nişanlın aceleci sanırım biraz bu kadar beklemiş 1 2 ay daha bekleyebilir sanırım böyle bir şeyi düşünme bile bence:31:

Back