eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

saol canım çok teşekkür ederim bende bayıldım alırken hep beyaz olsun dedim her şey çok komiktim o gün ama olsun istediğim oldu hep

Tatlım ya yatak odanı ne kadara aldınız tatlım...İstibalmıydı bellonamıydı..Gördüğümde çok beğenmiştim..İçimde kaldı diyebilirim yani.

Tatlım ya yatak odanı ne kadara aldınız tatlım...İstibalmıydı bellonamıydı..Gördüğümde çok beğenmiştim..İçimde kaldı diyebilirim yani.

abajur
klozet takımı
bellona yatak
2 adet salon için halı
mutfak masası
yatak odası takımı(komidinler yok sığmıyacak diye almadık)

bellonadan bütün bunları 7000 tl ye aldık ve arçelik lcd hediye verdiler kayınpederim kaptı hemen bize daha iyisini büyüğünü alakmış

Son düzenleme:
saol canım çok teşekkür ederim bende bayıldım alırken hep beyaz olsun dedim her şey çok komiktim o gün ama olsun istediğim oldu hep

Güle güle kullan canım..Ne kadar iyi bir kayınpederin varmışş..Benin nişanlımın ailesi bir kuruş yardım etmedi bize etmyeceklerde...

Güle güle kullan canım..Ne kadar iyi bir kayınpederin varmışş..Benin nişanlımın ailesi bir kuruş yardım etmedi bize etmyeceklerde...

öyle canım gerçekten neyi beğeniyorsanız alın dedi saolsun çok iyi bende neyi beğendiysem aldım zamanda kıstlıydı farklı şehirlerdeyiz 3 günde bütün mobilyayı tamamladık avizeler halılar duvar kağıtları evin boyası falan kalan şeyleri de kayınvalidem üstlendi saolsun herşeyi eksiksiz yapıyorlarinşallah seninkilerde insafa gelirama etmiyolar diye de üzülme eşinle herşeyin üstesinden gelirsiniz ne güzel kenetlenirsiniz

Bizde öyle yapıyoruz tatlım birbirimizden güç almaya çalışıyoruz ama daha etimiz ne budumuz ne yetişemiyoruz birçok şeye Ama eğerki diğer oğullarında onlara yardım ederse o zaman onların hepsini tek kalemde silerim ne olursa olsun asla görüşmem bir daha..Biz o kadar zorluktan geçtik acımadılar bize bende o satten sonra onlara acımam.

ahaklısın canım sonuna kadar

Hangi memlekettensin tatlım...Düğün salonu falan tutuldumu senin?

canım ben izmir nişanlım istanbullu ama ben okul nedeni ile sinoptayım şuan yüksek lisans yapıyorum aşkımla 5 yıl önce tanıştık üniversitede
ve birlikte okuduk
okul bitti veben yüksek lisansa başladım okuduğumuz okulda ve şimdi oda biticek gibi bitmeyecek gibi çok muallakta hocam hamile ve okula gelemiyor okul bitecek bendaha teze giriş yapmadım gelse bişeyler olucak olucakta 2. dönemin başından beri yok hocam o yüzden uzayabilir okulum hayırlısı olsun napalım

düğün salonum tutuldu alyans düğün salonu silivride
kına için de izmirde tutacağız ama haziranda tabi izmire gidince inşallah buluruz ve uyguna buluruz

MUTFAK GEREÇLERİ
çaydanlık.kek kalıpları,saklama kapları,erzan kavanozları,baharat takımı,sebze sepetleri,yumurta çırpıcı,tuzluk ,kürdanlık,yağlı,sirkelik,tepsi günlük,tepsi misafirlik TENCERE VE TAVA TAKIMLARINDAN düdüklü tencere,kızartma tenceresi,teflon tava takımıiteflon tencere takımı MUTFAK AKSESUARLARI tost makınası ekmak kızartma makınası,fritöz,mutfak makası,ekmek tahtası,ekmek kutusu,cezve takımı,makarna süzgeci,çay süzgeci,sarımsak ezici,bıçak seti,günlük çatal kaşık takımı ELEKTRONIK EŞYALAR :saç kurutma makınası elektrık süpürgesi,ütü,ütü masası çamaşır sepeti,ipi,mandalı BARDAKLAR: su bardakları,nescafe fincanları,türk kahvesi fincanları,misafir çay bardarkları takımı,misafir su bardakları takımı,MOBİLYA:yatak odası,halı,perde,avize TEKSTİL ÜRÜNLERİ:günlük yemek örtüsü ve peçeteleri,özel günlere yemek örtüsü peçeteleri,amerikan servisler,sehpa örtüleri,nevresim takımları,yatak örtüsü,battaniye,yorgan,pike,yastık,banyo için el veyüz havlusu,vücut havluları,ayak havlusu,lif,kese,sabunluk,klozet takımı,makina örtüsü BİR SÜRÜ SEY ALDIĞIMI SANARKEN MEĞER ALMADIĞIMM NE ÇOK SEY VARMIŞ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN ÇOK ZOR EV KURMAK..

esrahm sayende eksiklerimi gördüm canım
muffin kalıpları,baharat takımı,kürdanlık,tepsi günlük,çay seti wok tava,misafir yemek takımı yumurta tabakları 1 adet ballık borcam tepsi Şamdan merdane oklava
MUTFAK AKSESUARLARI
fritöz,makarna süzgeci,çay süzgeci,sarımsak ezici,dondurma kaseleri sufla salata tabakları sürahi takımı tereyağlık 2li kupa 2li fincan karaf pasta seti runner vazo nihale askılıklar
ELEKTRONIK EŞYALAR :ütü masası çamaşır sepeti çaycı elektrikli el süpürgesi kettle
BARDAKLAR: misafir bardarkları takımı,
TEKSTİL ÜRÜNLERİ:günlük yemek örtüsü ve peçeteleri,özel günlere yemek örtüsü peçeteleri,amerikan servisler,yatak örtüsü,pike,yastık,bornoz,sabunluk,tolet fırçası,üst banyoya sabunluk takımı

Canım eşyaların çok güzelmiş bayıldım iyi günlerde kullan inş. Kızlar ya benim sizden daha çok eksiğim var 5 ayda bitirebilirim değil mi :18:

Canım eşyaların çok güzelmiş bayıldım iyi günlerde kullan inş. Kızlar ya benim sizden daha çok eksiğim var 5 ayda bitirebilirim değil mi :18:

çok saol canım tabiki olur eşya dediin nedir ki bi başla gerisi kolaylıkla gelir hepinize daybuydayı tavsiye ederim kargo bedava olduğu günlerde çok alışveriş yaptım mutfak için atlet gecelik falan tava aldım hatta çook uygun fiyatlara 0.90 kuruşa tava aldım örneğinkargo bedava günü yakalarsam sizinle hemen paylaşırım fikirmetreden anket dolduruyorsun vee hoop 10 tl yi kapıyorsun

aslında herşeyi almamak lazımmış eksik olması lazımmış çeyizde bende bırakcam eksik :26: çaycı almam belki oda eksik kalsın

Ya ben çaycı değil de semaver düşünüyorum kettle'ımı beyaz eşyalarımı aldığımız yer hediye verdi sağolsunlar Sen şu indirimleri gördüğün zaman paylaş bizi tatlım ama birşey sorcam internetten aldığın ürünlerde hiç sorun yaşadın mı mesela bir arkadaşıma bir kaç kez defolu ürün gönderdiler filan. Sonuçta çeyize koyacağız alacaklarımızı defolu filan olmazkiiiii :26:

30 u geçkin alışveriş yaptım canım 1 kere yaşadım limangodan 3 parça şey almıştım hediye çekimle 9 kusure gelmişti şu üçü

çaydanlığı mavi ve kapağı eksik göndermişler bende zaten uyguna aldım diye geri göndermedim hiçbirini

Benimdeee eylül de..:) ama daha gün almadık.Bu cumartesi alcaz, büyük ihtimalle,kısmetse ayın 6 yada 7 si olacak.

evet canım bitti ama düğüne daha çook varolsun her şey zamanında güzelmiş yaa çeyiz topiğime buyrunhttp://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/508051-airlikfeerin-ceyiz-topigi.html
canım hepsi çk güzel güzel günlerde kullanın inşşş
aynen canım al benden de o kadar
Benimdeee eylül de..:) ama daha gün almadık.Bu cumartesi alcaz, büyük ihtimalle,kısmetse ayın 6 yada 7 si olacak.

canım biran önce gün alın yoksa bulamazsınız benden söylemesi

Kızlar günaydın 2011 Eylül geliniyim geçen sene bende sizler gibiydim tabi çok telaş yapmadan herşeyim planlıydı,gün almayanlar günlerini alsınlar sonra farklı tarih seçmek zorunda kalmayın,çeyiz içinde liste yapın alınıcaklar ve evlendikten sonra alınıcaklar diye, hepsini birden almak zorunda değilsiniz çok yüklenmeyin çünkü evlendikten sonra balayı'na çıkıcaksınız dönünce ancak 2 hafta sonra misafir alırsınız,bizim hala eksiklerimiz var çokda elzem değiller örnek veriyorum kek kalıpları mufflin kalıpları falan evlenince hemen lazım değilki aslında birçok şeye ay ne gerek varmış niye almışım diyceksiniz bana hala ev hediyeleri geliyor mutfak eşyası aksesuar boş odamda hepsi açmadım bile çünkü hepsi var,en önemlisi düdüklü ilk bunu almıştım zaten kurtarıcı oluyor nişanlılarınızla çok tartışmalara girmeyin ufak tefek şeyler için herşey hallolur kırmayın birbirinizi biz çok rahattık herkes çok şaşırmıştı nasıl bu kadar rahat oluyosunuz diye

Okurken o kadar heyecanlandımki senete inş bizde böyle deriz..Bu zamanlar çok zamanalar bizim için ve geçmiyor sanki vakit. Ben mutfak eşyası, ıvır, zıvır çoğu şet şu anda tamam benim.Çarşıya çıktıkçada alıyorum kendimi tutamıyorum yaaa..

Günaycın canım...Nasılsın keyifler ne alemde?
yorgunum cnaım yaa işler çok yoğun dün nerdeyse hiç girip bakamadım sabah okudum konuştuklarınızı :26: sen nasılısn canım nasıl gidiyo..

ayy ne güzel yaa bizde böyle tavsiye vericemiz zamanları görelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…