• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

o zaman o konuya fazla takılma bence, destek yoksa köstek bari olmasınlar ama senin paranda da gözleri yoktur eminim, arkadaşım da kendi annesine vermişti ama nasıl akmıştı olaylar hatırlamıyorum hiç, damadın annesi gelmedi odaya, arkadaşımın annesi gitti, onda da kendi annesine güvensizlik vardı ya alırsa diye, sen iyisi mi çaktırmadan say altınlarını sayabildiğin kadar.

Bir de o paralar zaten yoktu diye düşün sonuçta daha gelmedik paraların üstünden bir sürü hayalimiz var ama eksilse de eksilsin napalım yabancıya gitmiyo :)) (züğürt tesellisi)

heheh canım ben daha benimseyemedim sonuçta ne olursa olsun kendi ailem değil olamazda onlar eşimin ailesi ve öylede kalsınlar bakalım doğaçlama olsun artık :9::9:

ya bu arada listemizde olan hatunlarımız nerelerde acaba aloooo
yaa bişi sorucam ben. şimdi biz herşeyi nişanlımla birlikte yapıcaz kredi çekicez sonra da düğünden gelen paralarla falan kapamayı düşünüyoruz. nişanlımın ailesi bişey yapmayı bırak napıyosunuz diye bile sormaz. düğün akşamı takılar takıldıktan sonra ben bu altınları annemlere versem ayıp olurmu kim gelip alırki onları nişanlımın ailesine Allah var yukarda yalan diyemem güvenemiyorum :31:
[/QUOTE

cicim sizde kalır takılar eşinde senin ailende kalmasını istemez bence :)

ya bu arada listemizde olan hatunlarımız nerelerde acaba aloooo
yaa bişi sorucam ben. şimdi biz herşeyi nişanlımla birlikte yapıcaz kredi çekicez sonra da düğünden gelen paralarla falan kapamayı düşünüyoruz. nişanlımın ailesi bişey yapmayı bırak napıyosunuz diye bile sormaz. düğün akşamı takılar takıldıktan sonra ben bu altınları annemlere versem ayıp olurmu kim gelip alırki onları nişanlımın ailesine Allah var yukarda yalan diyemem güvenemiyorum :31:
[/QUOTE

cicim sizde kalır takılar eşinde senin ailende kalmasını istemez bence :)

sen nasıl onlarda kalmasını istemezsen eşinden seninkilerde kalmasını istemez bencee:ssz:

Kızlarrr yardım edinn yaa dün akşam bernardoya gidip 12 kişilik yemek takımımı(1.400)kahvaltı takımımı(300)çatal kaşık takımımıda (700)tlye aldım.1.720 nakit verdiğim için indirimli olrak toplam 1.920 tlye almış oldum.bugun gelip bernardo şikayet.com girip hayretler içinde kaldım.bana şuan ellerinde olmadığını 3 ay içinde teslim ediliceği söylendi meğer herkese aynı sey söyleniyormuş.ve dahada geç geldiğini söylüyolar ayrıca defolu ürün yada kırık teslim edildiğide çok oluyomuş ve bu tarz sorun karşısında çokda uğraştırıyolarmış:((resmen çöktümm bide şimdi okuduğum farklı bı topikde çatal kaşığı iyi olmadığınıda söylüyolar aranızda kullanan varmı memnun olan yada,olmayan
yada alıp teslimatında sorun yaşayan LÜTFEN YARDIMCI OLUNNNN..çok canım sıkıldı...:((

Canım ben günlük yemek takımı aldım henüz kullanmadım ama bır hafta ıcınde geldı kırık falanda çıkmadı... Diğer 12 kişilik yemek takımımı da ordan beğendim ama benim annem yabancı marka bizim ülkemizin ürettiği o kadar firma var vermem ben buraya para dedi bende almadım kütahyadan aldım oda 1 haftada yolladı. umarım sende bir aksilik yaşamazsın....

benim nişanlımda şimdiden bilezikleri anneme veririz o saklar diyor öbür gelinin ondaymı güvensizlik yok bende ben seviyorum kayınvaldemi ama ne gerek var onda kalmasına bişeyde diyemiyorum:50:

sen nasıl onlarda kalmasını istemezsen eşinden seninkilerde kalmasını istemez bencee:ssz:
yukarıda bende aynısını yazdım canım zaten bu konuda onu asla zorlayamam. ama nişandan sonra bile babası sordu bana takıları ne yaptın iyi sakladın dimi aman çaldırma evde tutma vs vs cümleler kurdular. bend eşimdi korkuyorum düğün akşamı demesinler bunlar sizde kalmasın yeni evlisiniz hırsız falan girer bizde kalsın diye o zaman ne yaparım bilmiyorum. bazen sinirlendiğimde dilimin ayarıda kaçabiliyo bi tatsızlık çıkmasından korkuyorum.

benim nişanlımda şimdiden bilezikleri anneme veririz o saklar diyor öbür gelinin ondaymı güvensizlik yok bende ben seviyorum kayınvaldemi ama ne gerek var onda kalmasına bişeyde diyemiyorum:50:

bende onu anlamam ne gereği varsa :19:

Canım ben günlük yemek takımı aldım henüz kullanmadım ama bır hafta ıcınde geldı kırık falanda çıkmadı... Diğer 12 kişilik yemek takımımı da ordan beğendim ama benim annem yabancı marka bizim ülkemizin ürettiği o kadar firma var vermem ben buraya para dedi bende almadım kütahyadan aldım oda 1 haftada yolladı. umarım sende bir aksilik yaşamazsın....

Hmm inş bende bı sıkıntı olmada alırım canım saol..

yukarıda bende aynısını yazdım canım zaten bu konuda onu asla zorlayamam. ama nişandan sonra bile babası sordu bana takıları ne yaptın iyi sakladın dimi aman çaldırma evde tutma vs vs cümleler kurdular. bend eşimdi korkuyorum düğün akşamı demesinler bunlar sizde kalmasın yeni evlisiniz hırsız falan girer bizde kalsın diye o zaman ne yaparım bilmiyorum. bazen sinirlendiğimde dilimin ayarıda kaçabiliyo bi tatsızlık çıkmasından korkuyorum.

biz hepsini bankaya yatıracağız, sizi de riske atmayalım, kendimizi de deyip almak en mantıklısı bence.

bence de yani sizde kalmadı takılar ailelerde ne işi yahu .Bende bankaya atmayı düşünüyorum nişanlım ziraatte zaten benim için problem yok sizde öyle yapınnn kızlar :13:

yeni gelin evine hırsız girermiş

bana nişanda yüzük ve bir tane kelepçe taktılar (1.800 e almıştık) böyle şeyler söylenmedi
senin kayınbabanda ayıp etmiş yaniiii:50:

Esrahm: 8 kilo fazlam var dün gece başladım inş faydasını görürüm.özellikle diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.balayını nedense çok önemsiyorum şimdiden balayı için ufak ufak alışveriş yapmayada başladım.son 3 ay kalada spora başlamayı düşünüyorumm inş hepimiz taş gibi olurz kızlarr:))

Back