- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
o zaman o konuya fazla takılma bence, destek yoksa köstek bari olmasınlar ama senin paranda da gözleri yoktur eminim, arkadaşım da kendi annesine vermişti ama nasıl akmıştı olaylar hatırlamıyorum hiç, damadın annesi gelmedi odaya, arkadaşımın annesi gitti, onda da kendi annesine güvensizlik vardı ya alırsa diye, sen iyisi mi çaktırmadan say altınlarını sayabildiğin kadar.
Bir de o paralar zaten yoktu diye düşün sonuçta daha gelmedik paraların üstünden bir sürü hayalimiz var ama eksilse de eksilsin napalım yabancıya gitmiyo :)) (züğürt tesellisi)
heheh canım ben daha benimseyemedim sonuçta ne olursa olsun kendi ailem değil olamazda onlar eşimin ailesi ve öylede kalsınlar bakalım doğaçlama olsun artık