- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
güzel geçmesine çok sevindim canım panik yapıcak kadar bişey yokmuş dimiinş düğünün daha da güzel geçer canım darısı başımıza artık
kızlaaaaaaar dün harika bi kınam oldu bazı komediler dışında mesela kızlar yol yaptı mumlarla kardeşim heyecandan kına tepsisiyle başka yöne gidince peşine takıldım
tam ağlıcağım zamanlarda eşim sürekli güldürcek şeler söledi ağlayamadım ilk müzikten son müziğe kadar göbek attım vallahi
herkes bayıldı aksesuarlarımdan abiyeme kaftanıma kadar
bu arada biz yarın hangi müzikle girces bilmiyom ama ilk dans seven ne yapmaz olcak
Davetiyeyi sade istiyordum, gittim seçtim bir günde, çok seçenek var en kolay iş. Nikah şekeri yerine gelin damat figürlü magnet yaptırdım, kuaförü dış çekim yerine ve düğün yerine yakın ayarladım, fotoğrafçıyı 5 ay önceden ayarladık en önemli iş, dış çekim yapılacak. Kolay gelsin canım
evleniyo olmak çok garip bişey sorumluluğunun bilincine fazlasıyla varıyosun
ben eşimin görüntülerinde barış manço oğlumu benim küçüklüğümde kayahan ninni kullandım ikimizinkilerde enbe orkestrası hiç gitmesin yaptım
KizlaaarR gelinligim cokk guzEel olmus sukurler olsun :)
Sadece birazcik darlik var,onu haLlettikten sonra teslimat insallah..
Sira damatlik,kina ve dugun alisverisinde :)
Damatliiklar kaca geliyo sizler ne kadara aldiniz,bileyim dee kaziklanmayalimm
slm kızlar nasılsınız koşturmaktan giremiyorum buraya ya anlatamam nasıl yoğunum bilemezsiniz arada okuyup çıkıyorum artık eylülün ikinci haft asonuda bitti bi kaç arkadaşımız artık evli ne güzel benimde tam 18 gün kaldı artık herşeyimiz bitiyo ufak tefek eksikler dışında haftaya cumartesi çeyizim gidicek ayyy çok güzel ya bir an önce evlenip tatile gitmek istiyoruz biz yaaa
canım biz ds damattan 600 tl ye aldık
ayyy canım sorma aynı koşuşturma bizdede var ve çok yorgunum. iş yerinde gözlerimi çk zor açıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor çok. bizde bu hafta sonu sericez çeyizi
hayırlısıyla atlatalım artık canım yaa valla beklemek sıkmaya başladı koşturmaktan yoruldum
aaa gayet de iyiymiş yaa, bizim gelinliğe göre
Ben 1 milyar filan olur mu diye korkuyodum ama damattan bile öyle aldıysanız çok sevindim ben
ayy sorma yaa
Ben de çok yorgunum, sürekli uykum var.. Dün uyuklamışım bilgisayar başında
Mobilyalar en geç 20sinde gitmiş olacak inş. O haftasonu da çeyiz gidecek yerleşecek... Zaten sonraki haftasonu da kına / düğün..
Inşallah herşey yolunda gideer yaa..
kızlaar evlendim geldim :)
Kızlaar evlendim geldim :)
hayırlısıyla atlatalım artık canım yaa valla beklemek sıkmaya başladı koşturmaktan yoruldum
cumartesi günü evleniyorummm bitti resmenn ya ne günler devirdik hep birlikte inş hersey istediğimiz gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?