• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

merhaba kızlaar :3: benim de 18 günüm kaldı zaman çok hızlı geçiyormuş ama neyse ki hemen hemen herşeyimiz hazır. Mobilyalarımız, perdeler, halılar her şey tamamlandı. Bayramın 3. günü de güzel bir temizlik yaptık. :16: Cumartesi de gelinliğimi alıyorum, balayımız ayarlandı, üstelik yasal izin olan 3 günlük evlilik iznimi sevgili genel müdürüm 5 gün olarak planlayabileceğimi de söyleyince nasıl sevindim anlatamam :) dün de gelin çiçeğimi aldım onu da sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Eki Görüntüle 494085

aynen ben de 2010 aralıkta oldum ameliyat.. dr.a danışmadan başlamak istemedim..
bakalım ctesi kadın ne derse onu yapcaz artık napalım..
kullanırsam ara verilmeyen çıkmış yazz diye onu mu kullansam diyorum. ama işte önce bi konuşayım da bakalım...

Ben de yasmin kullanmaya başlamıştım, doktorum ameliyattan sonra onu vermişti. Eczacı da yazz ı önerdi, aldım ama ilaç geçişi yapmak istemedim yan etkilerinde ara kanamaları oluyormuş, balayında bir terslik olmasın istedim diğer ay ben de yazz a başlamayı düşünüyorum.

ben gynelle kullanıyorum ama pko dan dolayı 4 aydır.. o yüzden artı bir korunmaya ihtiyacımız yok şu an 4 ay daha kullanıcam çünkü. ama yine de evlenmeden bi kadın doğuma tekrr gidip kontrol olmayı düşünüyorum :31:

merhaba kızlaar :3: benim de 18 günüm kaldı zaman çok hızlı geçiyormuş ama neyse ki hemen hemen herşeyimiz hazır. Mobilyalarımız, perdeler, halılar her şey tamamlandı. Bayramın 3. günü de güzel bir temizlik yaptık. :16: Cumartesi de gelinliğimi alıyorum, balayımız ayarlandı, üstelik yasal izin olan 3 günlük evlilik iznimi sevgili genel müdürüm 5 gün olarak planlayabileceğimi de söyleyince nasıl sevindim anlatamam :) dün de gelin çiçeğimi aldım onu da sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Eki Görüntüle 494085

canım harikaymış, çok güzel... canlı çiçek değil sanırım, ama canlı gibi duruyor...
eline ulaştı mı, bir de sana gelen halini fotoğraflasan, hani fark var mı?
benim çok hoşuma gitti, ben de alabilirim böyle bişey.. :1:

ben gynelle kullanıyorum ama pko dan dolayı 4 aydır.. o yüzden artı bir korunmaya ihtiyacımız yok şu an 4 ay daha kullanıcam çünkü. ama yine de evlenmeden bi kadın doğuma tekrr gidip kontrol olmayı düşünüyorum :31:

bence de git canım, muhakkak kontrol olmak lazım...
inşallah sorunsuz olur herşey..

canım harikaymış, çok güzel... canlı çiçek değil sanırım, ama canlı gibi duruyor...
eline ulaştı mı, bir de sana gelen halini fotoğraflasan, hani fark var mı?
benim çok hoşuma gitti, ben de alabilirim böyle bişey.. :1:

bence de git canım, muhakkak kontrol olmak lazım...
inşallah sorunsuz olur herşey..
Nereden alacağım diye düşünüp duruyordum çiçeğimi :) Canlı değil ama dediğin gibi duruyor :) henüz elime ulaşmadı, muhtemelen pazartesi gelecek, teslim aldığımda fotoğrafını çeker paylaşırım hemen :34:

Son düzenleme:
hım, eğer problem çıkartacak olurlarsa tüketici haklarına şikayet et walla canım, sonuna kadar tüketicinin tarafında oluyorlar... bizim Allah'tan sadece bi ayna değişecek canım..

ohh ellerine sağlık, halledip kurtulmuşsun, darısı başımıza :34:

atışmalar herkesde bi hız kazanmış anlaşılan :9: :22:

gelinliğin hayırlı olsun tatlım..
kesinlikle bütün odaların ölçülerini alın mobilyalar için. Güya biz de aldık heryerin ölçüsünü ama mobilyacı bize yanlış bilgi verince, kurulumda sıkıntı yaşadık. o yüzden beğendiğiniz mobilyanın ölçüsünü de kendiniz alın, mobilyacılara güvenmeyin.. bize yatak başlığının ölçüsünü 20 cm daha az söyledi ve kurulduğunda az kalsın yatak, oda kapısından dışarı çıkacaktı:47:
hele bi odaya aldığımız koltuklar hiççç sığmadı gibi bişi, çok iç içe oldu.. biz de başka odaya koyduk mecburen.. mobilyacıdayken eşyalar küçük görünüyor ama eve gelince büyüyorlar sanki :60:
bizimde çok işimiz kaldı ramazan sonuna, nasıl yetiştircez bilemiyorum:26:

benim de kına kıyafetim yok:50:
kızlar sizde kına kıyafetini kim alıo, erkek tarafı mı kız tarafı mı?

çok sevindim canım, inşallah çabucak yerleşirsin :34:

kınada erkekler de mi olacak sizde, örtü örtmesen olmaz mı canım?

canım bana nişanlım para vermişti alırsın die onunla aldım ben

Selam kızlar 13 günümüz kaldı.. şükür ki herşey tamam bir tek halılar kaldı . artık çeyize dair hiçbirşey almayacağım gerisi eve girdikten sonra

Selam kızlar 13 günümüz kaldı.. şükür ki herşey tamam bir tek halılar kaldı . artık çeyize dair hiçbirşey almayacağım gerisi eve girdikten sonra

ne kadar az kalmışşş :52::52:
ay maşallah herşey de tam..:nazar::nazar:
darısı başımıza...
inş huzurla oturun yeni evceğizinizde :16: girince eksik çıktıkça tamamlanır zaten :55:

slm kızlaaarrrrrr nasılsınız koşturma devam ediyor hepimizde

aynen ben de 2010 aralıkta oldum ameliyat.. dr.a danışmadan başlamak istemedim..
bakalım ctesi kadın ne derse onu yapcaz artık napalım..
kullanırsam ara verilmeyen çıkmış yazz diye onu mu kullansam diyorum. ama işte önce bi konuşayım da bakalım...

canım bende bi iki güne adet olacağım yasmine başlayacağım hem düğüne denk geliyor benim hem korunmak hem geciktirici olarak kullanacağım iki kutu şeklinde canım yazz nasıl onu anlatayım 24+4 şeklinde bir ilaç diğerlerinin hepsi 28 dir açıkça anlatayım sen ilaca başladın 24. ilacı içince adet dönemine gireceksin +4 te ilaçta bırakıp tekrar başlamamak alışkanlık haline getirmek için üretilmiş bir sistem yani +4 tane ilaç etkisiz bir ilaç sadece ilacı her gün içiyorsun bir daha bırak tekrar başla olmasın diye sen her gün içiceksin +4te adetin başlıyor yani seni korumuyor ve geciktirmiyor 24 tanesi seni koruyor kutuyu açınca +4 ü ayırt ediyorsun arkadaşım başladı +4 taneyi içmeyecek ben yasmini içeceğim

neee 6 gün müü :52::52::52:
ilk gelinimiz sen misin yoksaa

slm kızlaaarrrrrr nasılsınız koşturma devam ediyor hepimizde

canım bende bi iki güne adet olacağım yasmine başlayacağım hem düğüne denk geliyor benim hem korunmak hem geciktirici olarak kullanacağım iki kutu şeklinde canım yazz nasıl onu anlatayım 24+4 şeklinde bir ilaç diğerlerinin hepsi 28 dir açıkça anlatayım sen ilaca başladın 24. ilacı içince adet dönemine gireceksin +4 te ilaçta bırakıp tekrar başlamamak alışkanlık haline getirmek için üretilmiş bir sistem yani +4 tane ilaç etkisiz bir ilaç sadece ilacı her gün içiyorsun bir daha bırak tekrar başla olmasın diye sen her gün içiceksin +4te adetin başlıyor yani seni korumuyor ve geciktirmiyor 24 tanesi seni koruyor kutuyu açınca +4 ü ayırt ediyorsun arkadaşım başladı +4 taneyi içmeyecek ben yasmini içeceğim

anladım canım nasıl kullanıldığını biliyordum zaten, belki yasmin alırım.
ablam eczacı benim zaten... o yasmin al dedi,ben de yazz da olabilir diyordum...
ama zaten dr.umun tavsiyesiyle hareket edicem inş.. ilaca biraz geç kaldım sanırım ama kısmet hayırlısı artık napiim..
sağol ama açıklama için :16::16:

canım bana nişanlım para vermişti alırsın die onunla aldım ben
anladım canım, benimkini de yarın alacağız sanırım, bakalım dedi nişanlım.

neee 6 gün müü :52::52::52:
ilk gelinimiz sen misin yoksaa

anladım canım nasıl kullanıldığını biliyordum zaten, belki yasmin alırım.
ablam eczacı benim zaten... o yasmin al dedi,ben de yazz da olabilir diyordum...
ama zaten dr.umun tavsiyesiyle hareket edicem inş.. ilaca biraz geç kaldım sanırım ama kısmet hayırlısı artık napiim..
sağol ama açıklama için :16::16:
canım ben düğünden sonraki adetimde hap içmeye başlayacağım ve etkisi başlayana kadar başka yöntemler kullanacağız. hapa ne kadar geç başlarsam o kadar iyi olur mantığıyla hareket ettik. Fazla kullanmak istemediğim için. Ayrıca düğün öncesi adetimin düzenini bozsun istemedim:50:

anladım canım, benimkini de yarın alacağız sanırım, bakalım dedi nişanlım.

canım ben düğünden sonraki adetimde hap içmeye başlayacağım ve etkisi başlayana kadar başka yöntemler kullanacağız. hapa ne kadar geç başlarsam o kadar iyi olur mantığıyla hareket ettik. Fazla kullanmak istemediğim için. Ayrıca düğün öncesi adetimin düzenini bozsun istemedim:50:

canım adetinin düzenini bozmuyo ki hap aksine düzenlenmesini sağlıyo :34:

canım adetinin düzenini bozmuyo ki hap aksine düzenlenmesini sağlıyo :34:
düzenini derken tarihini öne almasından korktum, mesela ben 30 günde bir adet oluyorum, ama hap kullansam 27-28 günde bir olcam ve 2 ayın sonunda adetim balayıma denk gelecekti, o yüzden istemedim. Bir de meme hastalıkları yönünden riskli bayanlarda hormon kullanımı sakıncalı. o yüzden fazla uzatmak istemiyorum ben hap kullanma süremi. Bazı risk faktörleri altındayım da...

düzenini derken tarihini öne almasından korktum, mesela ben 30 günde bir adet oluyorum, ama hap kullansam 27-28 günde bir olcam ve 2 ayın sonunda adetim balayıma denk gelecekti, o yüzden istemedim. Bir de meme hastalıkları yönünden riskli bayanlarda hormon kullanımı sakıncalı. o yüzden fazla uzatmak istemiyorum ben hap kullanma süremi. Bazı risk faktörleri altındayım da...

off o riskli faktörler bendede var maalesef ama bende pko için 4. kutumu bitirmek üzereyim 4 kutu daha içicem ondn sonra bende bırakıcam :31:

off o riskli faktörler bendede var maalesef ama bende pko için 4. kutumu bitirmek üzereyim 4 kutu daha içicem ondn sonra bende bırakıcam :31:
en azından bi tedavi için kullanıosun canım sen. ben şimdi başka imkanlar varken kendi vücudumu çok etkilemek istemiyorum. o yüzden maksimum 10 ay - 11 ay fln kullanırım hapı.. inşallah faydasını görürsün sen de tedavinin :34:

Back