• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

demek bayram herkeste bi atışma olmuş...:4::4:
gelinlik miss defneye sipariş verdiğimi söylemiştim değilmi bayramdan önce..
mobilya kafamda netleşti ama siparişini vermemiz gerekiyor.. zaman daraldı, kanepelerde yatmaktan korkuyorum..
perdeler için ölçü alınacak ve ben odaların ölçülerini de almak istiyorum mobilyalaarda sorun olmasın diye..
şu evi temizletme işi hallolsa da beyaz eşyaları yerleştirsek...
o kadar çok iş var ki.. Ramazandan sonraya kaldı hepsi.. koşturma başlayacak, biz de birbirimizi yiyoruz bi güzel... :36:

herkes birbrini yeme dönemine geçmiş ne güzel :9::9:

kızlaaar nikaha 12 düğüne 18 gün kaldıı çok az yani:)) bizimde mobilyalarda problem çıktı yemek odası takımı gelmedi:S bugun perde ölçüleri alındı 5 eylülde teslim alıcazz dün damatlık aldıık bir tek benm kına kıyafeti kaldıı bişey kalmadı herşey tamam çok güzellll:)

kızlaaar nikaha 12 düğüne 18 gün kaldıı çok az yani:)) bizimde mobilyalarda problem çıktı yemek odası takımı gelmedi:S bugun perde ölçüleri alındı 5 eylülde teslim alıcazz dün damatlık aldıık bir tek benm kına kıyafeti kaldıı bişey kalmadı herşey tamam çok güzellll:)

ne güzel benimde eksikler yavaş yavaş bitiyo canım artık geçsin şu günler yaaa :31:

günaydın canım, ne güzel senin de çok az kalmış:34: mobilyaları hemen teslim edecekler miymiş peki? bize 1 ay süre vermişlerdi de

evet canim ev serilmeden bir haftaonce haber verin yeter dediler. zaten yarin alicaz haftayada yerlesecek benim aldiklarimla beraber :)))

herkes birbrini yeme dönemine geçmiş ne güzel :9::9:

:1::1: sorma walla öyle olmuş herhalde :9:

bu arada kızlaar sormak istediğim bişey var..
kınada çok abartılı bişeyler giymek istemiyorıdum.. annem nişan elbisesini çıkardı. öyle güzel ki.. kırmızı tamamen boydan bir elbise...
onu giymeye karar verdim.. ama malum ben kapalıyım, üzerine nasıl bir örtü örtsem güzel olur acaba, fikri olan var mı?? :26:

kınada çok abartılı bişeyler giymek istemiyorıdum.. annem nişan elbisesini çıkardı. öyle güzel ki.. kırmızı tamamen boydan bir elbise...
onu giymeye karar verdim.. ama malum ben kapalıyım, üzerine nasıl bir örtü örtsem güzel olur acaba, fikri olan var mı?? :26:

nereleri açık canım bolero falan giyebilirsin belki :31:

canım bizde yemek takımının tümünün değişmesi lazım çünkü ürünün devamı yok dediler. sorun çıkarıcaklar bence ama bakalım hiç uğraşmayı düşünmüyorum direk tüketici haklarına şikayet ederim ama işte onda da ne kadar hakkımız var onu bilmiyorum :31:
hım, eğer problem çıkartacak olurlarsa tüketici haklarına şikayet et walla canım, sonuna kadar tüketicinin tarafında oluyorlar... bizim Allah'tan sadece bi ayna değişecek canım..

benim nerdeyse bir işim kalmadı 24 gün kaldı düğüne evim hazır herşeyi yerleştirdim .davetiyeler dagıtıldı nikah şekerlerini bugun alıcam . gelinlik ayakkabı derken hepsi tamam bayramda çok yoruldumm ama değdi herşey çok güzel oldu.
ohh ellerine sağlık, halledip kurtulmuşsun, darısı başımıza :34:

selam kızlarrr. bugünü saymazsak nikaha son 19 günn :))) ufak tefek eşyalar dışında evim yerleşti, temizliği bitti. ayakkabı-davetiye-nikah şekeri-el çiçeği-kına malzemeleri tamam. gelinliğimi teslim almayı bekliyorum sadece :))

bizde bir ara nişanlımla sürekli atışıyorduk, çok koşuşturduğumuz dönemde. benimde mobilyamda ufak tefek sorunlar var. TV ünitesine 2 tane raf bekliyoruz. bunun dışında geriye sadece gün saymak kalıyor :)))
atışmalar herkesde bi hız kazanmış anlaşılan :9: :22:

demek bayram herkeste bi atışma olmuş...:4::4:
gelinlik miss defneye sipariş verdiğimi söylemiştim değilmi bayramdan önce..
mobilya kafamda netleşti ama siparişini vermemiz gerekiyor.. zaman daraldı, kanepelerde yatmaktan korkuyorum..
perdeler için ölçü alınacak ve ben odaların ölçülerini de almak istiyorum mobilyalaarda sorun olmasın diye..
şu evi temizletme işi hallolsa da beyaz eşyaları yerleştirsek...
o kadar çok iş var ki.. Ramazandan sonraya kaldı hepsi.. koşturma başlayacak, biz de birbirimizi yiyoruz bi güzel... :36:
gelinliğin hayırlı olsun tatlım..
kesinlikle bütün odaların ölçülerini alın mobilyalar için. Güya biz de aldık heryerin ölçüsünü ama mobilyacı bize yanlış bilgi verince, kurulumda sıkıntı yaşadık. o yüzden beğendiğiniz mobilyanın ölçüsünü de kendiniz alın, mobilyacılara güvenmeyin.. bize yatak başlığının ölçüsünü 20 cm daha az söyledi ve kurulduğunda az kalsın yatak, oda kapısından dışarı çıkacaktı:47:
hele bi odaya aldığımız koltuklar hiççç sığmadı gibi bişi, çok iç içe oldu.. biz de başka odaya koyduk mecburen.. mobilyacıdayken eşyalar küçük görünüyor ama eve gelince büyüyorlar sanki :60:
bizimde çok işimiz kaldı ramazan sonuna, nasıl yetiştircez bilemiyorum:26:

benim de kına kıyafetim yok:50:
kızlar sizde kına kıyafetini kim alıo, erkek tarafı mı kız tarafı mı?

evet canim ev serilmeden bir haftaonce haber verin yeter dediler. zaten yarin alicaz haftayada yerlesecek benim aldiklarimla beraber :)))
çok sevindim canım, inşallah çabucak yerleşirsin :34:

kınada erkekler de mi olacak sizde, örtü örtmesen olmaz mı canım?

kızlarrrrrr sonunda geldiiiiiimmmmmmmmm hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsuuunnnnnnnnnnnn

benimde hazırlıklar tam gaz devam ediyor beyaz eşyalarımız bitti hepsi yerine yerleşti haftaya perşembe köşe koltuğum sonraki haftada koltuk takımım ve yemek odası takımım gelecek artık çok az kaldı içim kıpır kıpır neredeyse her gün evime gidiyorum (annemlerin arka sokağı) eşyalara avizelerimize bakıp duruyorum

mousse canım aynı günüz ya seni okuyunca bende heyecanlanıyorum valla

kızlar genel olarak artık hepimizin evimizde toparlanma zamanımız geldi ben çok tuhaf oluyorum ya

kızlarrrrrr sonunda geldiiiiiimmmmmmmmm hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsuuunnnnnnnnnnnn

benimde hazırlıklar tam gaz devam ediyor beyaz eşyalarımız bitti hepsi yerine yerleşti haftaya perşembe köşe koltuğum sonraki haftada koltuk takımım ve yemek odası takımım gelecek artık çok az kaldı içim kıpır kıpır neredeyse her gün evime gidiyorum (annemlerin arka sokağı) eşyalara avizelerimize bakıp duruyorum

kızlar genel olarak artık hepimizin evimizde toparlanma zamanımız geldi ben çok tuhaf oluyorum ya
AYNEN YAA, BİZDE HAFİFTEN AĞLAMALAR FLN DA BAŞLADI EVDE, SİZDE DE VAR MI? :26::14:
ama evimi eşyalarımı görünce unutuyorum o hüznü, heyecanlanıp sabırsızlanıyorum :16:

nereleri açık canım bolero falan giyebilirsin belki :31:

canım açık bi yeri yok kıyafetin..
zaten kendinden üzerinde dantelli filan bi ceket - bolero tarzi bişeyi var...
başıma ne örtücem, şal mı eşarp mı onu bilemedim...
kuaförde yaptırılan modelleri çok şaaşaalı buluyorum..:31::31:
kendim nasıl sade - süslü bi şekilde yapabilirim ki :31:

atışmalar herkesde bi hız kazanmış anlaşılan :9: :22:

gelinliğin hayırlı olsun tatlım..
kesinlikle bütün odaların ölçülerini alın mobilyalar için. Güya biz de aldık heryerin ölçüsünü ama mobilyacı bize yanlış bilgi verince, kurulumda sıkıntı yaşadık. o yüzden beğendiğiniz mobilyanın ölçüsünü de kendiniz alın, mobilyacılara güvenmeyin.. bize yatak başlığının ölçüsünü 20 cm daha az söyledi ve kurulduğunda az kalsın yatak, oda kapısından dışarı çıkacaktı:47:
hele bi odaya aldığımız koltuklar hiççç sığmadı gibi bişi, çok iç içe oldu.. biz de başka odaya koyduk mecburen.. mobilyacıdayken eşyalar küçük görünüyor ama eve gelince büyüyorlar sanki :60:
bizimde çok işimiz kaldı ramazan sonuna, nasıl yetiştircez bilemiyorum:26:

kınada erkekler de mi olacak sizde, örtü örtmesen olmaz mı canım?

sağol canım teşekkür edeirm...
dediğin gibi mobilyalar gözüme normal görünüyor ama bi eve, bi mobilyacıya gidince korktum açıkçası..
zaman zaman ev çok büyük göründü gözüme,zaman zaman küçücük...
en iyisi ölçüp-biçmek :1:
inşallah yetiştiririz canım..

walla kınaya geliyorlarmış erkek tarafı ya, muhtemelen erkek kesim de gelebilir..
zaten kınayı nerde yapcam bilmiyorum, pek hevesim de yok gibi.. apartmanın altında olacak herhalde.. onu da istemyiorum aslında ama yer de yok... amaaan kına işi muaammmaa...bi kıyafetim var..o kadr..:36:

sağol canım teşekkür edeirm...
dediğin gibi mobilyalar gözüme normal görünüyor ama bi eve, bi mobilyacıya gidince korktum açıkçası..
zaman zaman ev çok büyük göründü gözüme,zaman zaman küçücük...
en iyisi ölçüp-biçmek :1:
inşallah yetiştiririz canım..

walla kınaya geliyorlarmış erkek tarafı ya, muhtemelen erkek kesim de gelebilir..
zaten kınayı nerde yapcam bilmiyorum, pek hevesim de yok gibi.. apartmanın altında olacak herhalde.. onu da istemyiorum aslında ama yer de yok... amaaan kına işi muaammmaa...bi kıyafetim var..o kadr..:36:
kesinlikle ölçüne göre eşya alırsın ve sonra sıkıntı çekmezsin canım :34::46:
kına kıyafetin var ya, yeri de halledersin takma kafana.. gerçi pek hevesin yokmuş ama, sonradan pişman olmaktansa bence yapmalısın canım.. böyle şeyler bir kez oluo insan hayatında.. ben hiç özenmezdim öyle düğünlere kınalara fln, hatta bi nikah yapıp evlenmekti planım.. ama şimdi herşeyi yapıyorum, hele kına için o kadar özeniyorum ki, elimden geleni yapıyorum.. inşalah herşey gönlümüzce olur canım

selam kızlar benımde son 24 günüm kaldı bayadır gıremıyodum hazırlıklar son sürat dewam edıyor allah yardımcımız olsun.

canımmm internette eşarp bağlama şekilleri var istersen ona bak. biz yengem için bakmıştık yapılışlarını video şeklinde anlatıyo

selamm kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr !!benim dee 20 günüm kaldıı :)) ben gerçi kına gecesinden hesaplıyorum da :D yanlız alıyorum alıyorum eksik bitmiyo ne zormuş sizde de öyle mi kızlarr:?? :51:

son 23 günüm kaldı:32:
ama günler azaldıkça sanki zamanda geçmiyor gibi.Halbuki hazırlıklar hızlanır nasıl geçtiğini anlamam diye düşünüyordum hep.umarım hepimiz bir aksilik yaşamadan hayırlısı ile belirlenen tarihlerimizde sevdiklerimize kavuşuruz

valla bizim evde daha ağlama zırlama yok olucanıda sanmıyorum zaten yakın yere evlenicem sonuçta :32:ama bir hüzün var tabi yine de nede olsa baba evinden ayrılıcaz :31: çok heyecanlı gidiyoduk canım ama şu mobilyada sorun çıkmasaydı süper olucaktı :ssz:
selamm kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr !!benim dee 20 günüm kaldıı :)) ben gerçi kına gecesinden hesaplıyorum da :D yanlız alıyorum alıyorum eksik bitmiyo ne zormuş sizde de öyle mi kızlarr:?? :51:
eksikler bitmeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzz :1:
son 23 günüm kaldı:32:
ama günler azaldıkça sanki zamanda geçmiyor gibi.Halbuki hazırlıklar hızlanır nasıl geçtiğini anlamam diye düşünüyordum hep.umarım hepimiz bir aksilik yaşamadan hayırlısı ile belirlenen tarihlerimizde sevdiklerimize kavuşuruz

canım zaman aslında yine geçiyo hemde hızlı geçiyo ama gün sayınca geçmiyo gibi geliyo insana :1:

ya kızlaar çok özele girecek belki ama benim adetim gecikti bu ay 12 gün :ssz:
öbür aya da bu kadar gecikirse tam düğün günü oluyor :ssz:
d.kontrol hapıyla dengelerim diyordum ama, ctesi kadın-doğuma gidicem, dr.a sormadan da bişey yapmak istemedim (benim kist problemim olmuştu çünkü önceden...) doğum kontrol hapı kullanmaya da geç kaldım.. ( adetin 1 ila 3. günlerinde kullanılmalıymış...)
siz korunma için ne yapmayı düşünüyosunuzz :30::30:

ya kızlaar çok özele girecek belki ama benim adetim gecikti bu ay 12 gün :ssz:
öbür aya da bu kadar gecikirse tam düğün günü oluyor :ssz:
d.kontrol hapıyla dengelerim diyordum ama, ctesi kadın-doğuma gidicem, dr.a sormadan da bişey yapmak istemedim (benim kist problemim olmuştu çünkü önceden...) doğum kontrol hapı kullanmaya da geç kaldım.. ( adetin 1 ila 3. günlerinde kullanılmalıymış...)
siz korunma için ne yapmayı düşünüyosunuzz :30::30:

Doktora sormanda fayda var canım. Ben de dogum kontrol hapına geçen aydan başladım (Benim de kist problemim vardı geçen yıl ameliyat olmuştum ama şu an herhangi bir sorunum yok neyse ki.). Hapa bir sonraki ay başlaman gerekirse de bir süre için eşin korunur ya da eğer hap kullanımına başlarsan, ilk kutunun bitiminde verilen 7 günlük arayı vermeden diğer kutuya geçtiğinde geciktirmek istediğin süreye kadar kullanabilirsin o da zaten 2.kutunun bitimine kadar geciktirebilirsin en fazla.

Doktora sormanda fayda var canım. Ben de dogum kontrol hapına geçen aydan başladım (Benim de kist problemim vardı geçen yıl ameliyat olmuştum ama şu an herhangi bir sorunum yok neyse ki.). Hapa bir sonraki ay başlaman gerekirse de bir süre için eşin korunur ya da eğer hap kullanımına başlarsan, ilk kutunun bitiminde verilen 7 günlük arayı vermeden diğer kutuya geçtiğinde geciktirmek istediğin süreye kadar kullanabilirsin o da zaten 2.kutunun bitimine kadar geciktirebilirsin en fazla.

aynen ben de 2010 aralıkta oldum ameliyat.. dr.a danışmadan başlamak istemedim..
bakalım ctesi kadın ne derse onu yapcaz artık napalım..
kullanırsam ara verilmeyen çıkmış yazz diye onu mu kullansam diyorum. ama işte önce bi konuşayım da bakalım...

Back