• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :))) sonn 25 günüm kaldı son iki günü saymassak :D malum su gibi akıp geçecek :D

arkadaşlar günleri saya saya bitiremiyoruz gibi geliyor ama koskoca ramazanı bitirdik az zaman kaldı:) herkese iyi bayramlarrrrr

arkadaşlar günleri saya saya bitiremiyoruz gibi geliyor ama koskoca ramazanı bitirdik az zaman kaldı:) herkese iyi bayramlarrrrr

evet öyle canım benim :))

benimde son 23 günüm kaldı 10 gün sonrada ev yerlestireceğiz :)

saanada hayırlı ve mutlu bayramlar canım

merhaba kızlaaaaaaaar dün otel yemeğine katıldık aile ziyaretlerinden sonra çok harikaydı kaldı 16 gün:16:

iyi geceler kızlaar son 19 günüm kaldı nerdeyse her şey tamam bi bindallı ve damatlık kaldı çarşamba günü de perdeler dikilmeye başlıyor allah ım ne güzel bi duygu bu inşallah büütüüün genç kızlar yaşar bu güzellikleriiii

kizlar gunaydin onumuzdeki persembe degil haftaya persembe temizlik varr :D hep beraber evimizi temizleyecegiz. cuma en gec esyalar gitmis olacak cumarteside muhtemelen ceyizim gidecek :D
bu persembede nikah islemleri ve mobilya secimimiz var :DD

kizlar gunaydin onumuzdeki persembe degil haftaya persembe temizlik varr :D hep beraber evimizi temizleyecegiz. cuma en gec esyalar gitmis olacak cumarteside muhtemelen ceyizim gidecek :D
bu persembede nikah islemleri ve mobilya secimimiz var :DD

hadi bakalım canım kolay gelsiiiin :))

hayırdır canım yaa, kötü bişi yoktur umarım:26: bizim de yoğundu, akraba ziyaretleri fln iki taraf da kalabalık olunca, yetmedi zaman.. bugün iş çıkışı devam :1:

nişanlımla atışmalı geçti biraz canım mobilyalar geldi onda bazı sorunlar çıktı çok şükür çk büyük bişey yok ama sıkıntılıydı :31:

nişanlımla atışmalı geçti biraz canım mobilyalar geldi onda bazı sorunlar çıktı çok şükür çk büyük bişey yok ama sıkıntılıydı :31:
o kadarı olur canım yaa, aynıları bizde de var :1:
şuan kavgalıyız nişanlımla hatta :1:
mobilyamızda bizim de sıkıntı oldu, değişecek bişey var, ama bayram sonu dediler, bekliyoruz bakalım...

gunaydin kizlar son 22gunum kaldi . yarin nikah islemleri icin hastahaneye gitcezsonrada ailelerle mobilyabakmaya gidecegiz daha dogrusu almaya :)) gelecek persembe evimizi temizleyecegiz cuma cumarteside ceyizler yerlesecek cok heyecanliyim coookkk

gunaydin kizlar son 22gunum kaldi . yarin nikah islemleri icin hastahaneye gitcezsonrada ailelerle mobilyabakmaya gidecegiz daha dogrusu almaya :)) gelecek persembe evimizi temizleyecegiz cuma cumarteside ceyizler yerlesecek cok heyecanliyim coookkk
günaydın canım, ne güzel senin de çok az kalmış:34: mobilyaları hemen teslim edecekler miymiş peki? bize 1 ay süre vermişlerdi de

mobilyamızda bizim de sıkıntı oldu, değişecek bişey var, ama bayram sonu dediler, bekliyoruz bakalım...

canım bizde yemek takımının tümünün değişmesi lazım çünkü ürünün devamı yok dediler. sorun çıkarıcaklar bence ama bakalım hiç uğraşmayı düşünmüyorum direk tüketici haklarına şikayet ederim ama işte onda da ne kadar hakkımız var onu bilmiyorum :31:

benim nerdeyse bir işim kalmadı 24 gün kaldı düğüne evim hazır herşeyi yerleştirdim .davetiyeler dagıtıldı nikah şekerlerini bugun alıcam . gelinlik ayakkabı derken hepsi tamam bayramda çok yoruldumm ama değdi herşey çok güzel oldu.

selam kızlarrr. bugünü saymazsak nikaha son 19 günn :))) ufak tefek eşyalar dışında evim yerleşti, temizliği bitti. ayakkabı-davetiye-nikah şekeri-el çiçeği-kına malzemeleri tamam. gelinliğimi teslim almayı bekliyorum sadece :))

bizde bir ara nişanlımla sürekli atışıyorduk, çok koşuşturduğumuz dönemde. benimde mobilyamda ufak tefek sorunlar var. TV ünitesine 2 tane raf bekliyoruz. bunun dışında geriye sadece gün saymak kalıyor :)))

demek bayram herkeste bi atışma olmuş...:4::4:
gelinlik miss defneye sipariş verdiğimi söylemiştim değilmi bayramdan önce..
mobilya kafamda netleşti ama siparişini vermemiz gerekiyor.. zaman daraldı, kanepelerde yatmaktan korkuyorum..
perdeler için ölçü alınacak ve ben odaların ölçülerini de almak istiyorum mobilyalaarda sorun olmasın diye..
şu evi temizletme işi hallolsa da beyaz eşyaları yerleştirsek...
o kadar çok iş var ki.. Ramazandan sonraya kaldı hepsi.. koşturma başlayacak, biz de birbirimizi yiyoruz bi güzel... :36:

Back