• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlarrr kızlarr, ben geldim, herkese iyi haftalar :16:
herkesin az zamanı geldi, telaşeler son safhada:18::18:
hiç boş gün yok walla bende:26:
sizler ne alemsiniz?
bir de bişey sorucam sizlere, ankastreleri alıcaz bugün yarın fln. ben hep bosch istiyordum, ama beğendiğim fırın ellerinde yokmuş, bikaç yere sordum.. gelmesi de vakit alacak ama vaktimiz de yok.. araştırırken silverline diye bi marka tavsiye ettiler, sadece ankastre üretiyormuş.. çok da şık modelleri vardı, ama kullanışlı mıdır, iyi midir bilemedim, kararsız kaldım:26::44::50:
kullanan, duyan bilen var mı kızlarrr? yorumlarınız bekliyorum...

canım haklısın, benim de yaşım nerdeyse 30. fazla geç kalmamak lazım ama biraz borçları da hafifletmek lazım diyoruz:26:
Allah aratmadan versin inşallah herkese:49::emir_bebek:

Allah yardımcın olsun, inşallah güzel geçer canım..

kuzum bizdede hazırlıklar aynen devam... biz ankastreyi ıcf adık bizde duymamıştık ama iyi dediler amann dedim bende fırın işte. adam dediki tek önemli olan şey turbo alın gerisi teferruat.
bebek içinde şimdi 27 yim 30 da doğurucam nasip olursa borçlar hafifler anca dediğin gibi :31:

kuzum bizdede hazırlıklar aynen devam... biz ankastreyi ıcf adık bizde duymamıştık ama iyi dediler amann dedim bende fırın işte. adam dediki tek önemli olan şey turbo alın gerisi teferruat.
bebek içinde şimdi 27 yim 30 da doğurucam nasip olursa borçlar hafifler anca dediğin gibi :31:
ıcf eskişehirde üretiliyormuş, gördüm onu da bikaç yerde, şık modelleri vardı.. silverline da merzifonda üretiliyormuş.. ikisi de yerli malı yurdun malı :1:
ama kararsızım işte.. kullanan biri olaydı da ondan dıysaydık iyi mi kötü mü die:26:
bide cam ocakları patlıo çatlıo fln die yorum yazmışlar, korktum çok yaa, ama ben cam ocak istiyorum :26:

ıcf eskişehirde üretiliyormuş, gördüm onu da bikaç yerde, şık modelleri vardı.. silverline da merzifonda üretiliyormuş.. ikisi de yerli malı yurdun malı :1:
ama kararsızım işte.. kullanan biri olaydı da ondan dıysaydık iyi mi kötü mü die:26:
bide cam ocakları patlıo çatlıo fln die yorum yazmışlar, korktum çok yaa, ama ben cam ocak istiyorum :26:

canım benimkide cam bakalım kullandıkça çıkıcak ortaya yerli malı yurdun malı ama bakıcaz bakalım :9:

yaaa nasıl yaptınız canım bende stiyorum ama yüzüm hassas fazla buhar sıcak olunca isilik gibi çıkıveriyo :(( ama çok güzel olduğunu söyledilerr :12:

canım harikaydııııııııı:16::16:
ben kronik astım hastasıyım alerjiye baglı o halde süper geçti:12:
gittiğimiz hamam süslemeler yapmıştı gittim yıkandık sonra tellat kese attı:27::27:
sonra şampuan felan su savaşı yapıp temizlenme işlemi bittikten sonra dabruka kaşık tef eşliğinde göbiş attık:21::21::21:
sonraaaaaaa yemek yedik ve hamam sahibi bu sefer teyipten çaldı oynadık tam 4 saat:37::1::1::1:

benim şansım bullunduğumuz hamamın avlu gibi yeri vardı bunaldıkça orda nefeslenip geri girdim bide buz gibi su dök hemen nefesin açılıyo:1::1:
bana saçma gekmişti ilk ama iyiki yapmışız dedim:27:

canım harikaydııııııııı:16::16:
ben kronik astım hastasıyım alerjiye baglı o halde süper geçti:12:
gittiğimiz hamam süslemeler yapmıştı gittim yıkandık sonra tellat kese attı:27::27:
sonra şampuan felan su savaşı yapıp temizlenme işlemi bittikten sonra dabruka kaşık tef eşliğinde göbiş attık:21::21::21:
sonraaaaaaa yemek yedik ve hamam sahibi bu sefer teyipten çaldı oynadık tam 4 saat:37::1::1::1:

benim şansım bullunduğumuz hamamın avlu gibi yeri vardı bunaldıkça orda nefeslenip geri girdim bide buz gibi su dök hemen nefesin açılıyo:1::1:
bana saçma gekmişti ilk ama iyiki yapmışız dedim:27:

ooo harika olmuş gerçektenn de tatlım bende mi düşünsem acaba :21: :21: sen gidip hamam sahibine söyledin tabi gelicez diye acaba normalde de yapılıyo mu her yerde bu süsleme filan bi sormak lazım ben onu da bi araştırayım :1: :1:

canım benimkide cam bakalım kullandıkça çıkıcak ortaya yerli malı yurdun malı ama bakıcaz bakalım :9:

kızlar bizim evde dominox marka ankastre seti var.mutfağı yaptırıken kampayadaydı almıştık hiç duymadığımız bir markaydı çok güzel çıktı bilhassa fırını çok iyi. maşallah diyim de :1: ona da bi bakabilirsin şimdiki fiyatlarını bilmiyorum ama kampanya varsa çok iyi bir fiyata alabilirsn tabi

kıslaaarr giriş müziği düşünen var mı ?? ben bi oya bora sevmek zamanını çok beğendim tabi baştaki kısmı hariç :1: bide geçen gün selvi boylum al yazmalımın müziğini dinledim zaten filmi çok seviyorum ama halaaa karar veremedim :26:

ooo harika olmuş gerçektenn de tatlım bende mi düşünsem acaba :21: :21: sen gidip hamam sahibine söyledin tabi gelicez diye acaba normalde de yapılıyo mu her yerde bu süsleme filan bi sormak lazım ben onu da bi araştırayım :1: :1:

canım ben dedim ertesi gün ordayıs diye onlar içlerinden gelip süslemiş:16::16:

Back