• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım mutfak önlüğü muhabbetini yapma bence çünkü nişanlının hoşlanacağını sanmıyorum. onun haricind eyapabileceklerini yazmışsın zaten umarım güzel bir gün geçirirsiniz :34:

ben de katılıyorum buna..
pek hoşlanmaz erkekler herkesin önünde küçük düştüğünü düşünür gibi geldi bana...
erkekler ev işi yapsalar da eşlerinin bunu sağda solda anlatmasından hoşlanmazlar..
hem önlük hem "tamam karıcım", zaten gözümde çok özür dileyerek söylüyorum sünepe bi tipi canlandırdı benim gözümde bile..
başka bişey bulmalısın bence, gururunu okşayacak, mutlu olacağı bişey..

canım mutfak önlüğü muhabbetini yapma bence çünkü nişanlının hoşlanacağını sanmıyorum. onun haricind eyapabileceklerini yazmışsın zaten umarım güzel bir gün geçirirsiniz :34:

anladım tşk ederim ... peki bülent ersoy agır gidermi düğün salonunda müzik bulamadım :52: doğum günü bildiğiniz güzel hoş bir şarkı varmı:32::32::32:

ben de katılıyorum buna..
pek hoşlanmaz erkekler herkesin önünde küçük düştüğünü düşünür gibi geldi bana...
erkekler ev işi yapsalar da eşlerinin bunu sağda solda anlatmasından hoşlanmazlar..
hem önlük hem "tamam karıcım", zaten gözümde çok özür dileyerek söylüyorum sünepe bi tipi canlandırdı benim gözümde bile..
başka bişey bulmalısın bence, gururunu okşayacak, mutlu olacağı bişey..

tşk ederim .... evet öle olucak sonra da benim canıma okuyacak artık başka birşey düşünmem gerek :52::52::52::52: bana yardımcı olurmusunuz artık hediye başka birşey olabilir ama müzik konusunda tıkandım kaldım bülent ersoy doğum günü şarkısı ağır kaçarmı :(:

anladım tşk ederim ... peki bülent ersoy agır gidermi düğün salonunda müzik bulamadım :52: doğum günü bildiğiniz güzel hoş bir şarkı varmı:32::32::32:

bence ağır kaçar canım ona kalana kadar bir sürü doğum günü müziği var. bide doğum günü şarkısı yerine daha çok sizin şarkınız falan yokmu o çalsa daha romantik olur gibime geldi :31:

tuğba özerkin düğum günü şarkısı var şahsen nişan günü doğum günümdü salonda herkes oynarken birden müzik durdu herkes oturdu noluyo derken bu müzik başladı dans ettik pasta kestik sarıldık herkes hayran kalarak bize baktı çok güzeldi hayatımın en güzel doğum günüydü benim için:31::31::31:

merhaaba kızlar nasılsınız...uzun zamandır giremiyordum.artık hepimizn çok az kaldı.kaç gündür netten gelin başı saç modeli bakıyorum ama içime sinen bir model bulamadım bir türlü böyle kararsız bir şekilde gidipte işimide şansa bırakmak istemiyorum çok tedirginim.aklıma sizler geldiniz...nasıl yaptırabilirim bi kendi memleketimde bi eşimin memlektinde düğünüm olucak yani bana iki saç modeli lazım saçlarım uzun amaçok cansız o yüzden salınık bişeyler istemiyorum.siz karar verdiniz mi verdiyseniz bu konuda bana da yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.zaten nişanım tam bir fiyaskoydu buda böyle olsun istemiyorum.hepimizin ALLAH yardımcısı olsun...:19:

merhaaba kızlar nasılsınız...uzun zamandır giremiyordum.artık hepimizn çok az kaldı.kaç gündür netten gelin başı saç modeli bakıyorum ama içime sinen bir model bulamadım bir türlü böyle kararsız bir şekilde gidipte işimide şansa bırakmak istemiyorum çok tedirginim.aklıma sizler geldiniz...nasıl yaptırabilirim bi kendi memleketimde bi eşimin memlektinde düğünüm olucak yani bana iki saç modeli lazım saçlarım uzun amaçok cansız o yüzden salınık bişeyler istemiyorum.siz karar verdiniz mi verdiyseniz bu konuda bana da yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.zaten nişanım tam bir fiyaskoydu buda böyle olsun istemiyorum.hepimizin ALLAH yardımcısı olsun...:19:

canım bende internetten model bulamadım. ama düğüünden önce provaya gidicem o zaman ayarlama yapıcaz kuaförle birlikte. bdie onlarda dergiler falan oluyo ya onlardan bak canım :34:

kızlarrr yarın mobilyalarımla buzdolabım gelicek. yarın akşam iş çıkışı evime gittiğimde evim dolmuş olucakk :32::32::52::52::10:

kızlarrr yarın mobilyalarımla buzdolabım gelicek. yarın akşam iş çıkışı evime gittiğimde evim dolmuş olucakk :32::32::52::52::10:

canım biz seninle birgün arayla evlenicektik dimi?ve sende izmitteydin
benim daha evim tutulmadı eşyalarım gelmedi.uzakta olunca böyle oluyo işte görümcem bi kuaförayarlamış şansıma artık iyimi kötümü bilmiyorum.bayramdan sonra işten ayrılıyorum işte inşallah eylül başında ALLAH nasip ederse izmitteyim.daha halılarıma bakmadım perdelerim yok.evide nişanlım bakmış gerçi artık resmi olarak ALLAH'IN izniyle eşim oldu ama...çoookkkkk yukarlarda biyerlerdeymiş gelince bakıcam artık inşallah.

canım biz seninle birgün arayla evlenicektik dimi?ve sende izmitteydin
benim daha evim tutulmadı eşyalarım gelmedi.uzakta olunca böyle oluyo işte görümcem bi kuaförayarlamış şansıma artık iyimi kötümü bilmiyorum.bayramdan sonra işten ayrılıyorum işte inşallah eylül başında ALLAH nasip ederse izmitteyim.daha halılarıma bakmadım perdelerim yok.evide nişanlım bakmış gerçi artık resmi olarak ALLAH'IN izniyle eşim oldu ama...çoookkkkk yukarlarda biyerlerdeymiş gelince bakıcam artık inşallah.

canım ev muhit olarak nerdeymiş. evet izmitteyim ben. kuaförun adı ne ben sana yardımcı olurum. burası güzel memleket gelirken şüphelerin olmasın sakın. halı ve perdeye bende bakmadım daha zamanımız var merak etme :34:

merhaba kızlar ben geldiiiiiim nikah şekeri işini hallettik kınayada tef aldık:16::16:
$b_nikah%20sekeri_bisiklet_tebrikler_79.jpg
bu bisikletten aldık çiçek kurdela ve tülde aldık şimdi etiket tasarlıyorum:16:

canım ev muhit olarak nerdeymiş. evet izmitteyim ben. kuaförun adı ne ben sana yardımcı olurum. burası güzel memleket gelirken şüphelerin olmasın sakın. halı ve perdeye bende bakmadım daha zamanımız var merak etme :34:

günaydın canım.valla evin semtini tam olarak bimiyorum ama nişanlım çok yukarda diyip duruyodu taki dün akşam baktığımız evin tutuldu haberini alana kadar.nişanlım merkeze yakın olsun dio ama merkezdeki evler hep çok pahalı hemde eski evler genel olarak istemiyorum ben onlardan.2+1 ev istiyorum birde.eşyalarımı o.na göre aldım.yeni evler hep yukarılarda biliyorum.neyse işte bakıp görücem artık bu ayın sonuna kadar ev bulmaları gerekiyo.inşallah hayırlısı olur.inşallah gönlümden geçen hayırlısıdır:50::50:

Back