- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
canım mutfak önlüğü muhabbetini yapma bence çünkü nişanlının hoşlanacağını sanmıyorum. onun haricind eyapabileceklerini yazmışsın zaten umarım güzel bir gün geçirirsiniz
canım mutfak önlüğü muhabbetini yapma bence çünkü nişanlının hoşlanacağını sanmıyorum. onun haricind eyapabileceklerini yazmışsın zaten umarım güzel bir gün geçirirsiniz
ben de katılıyorum buna..
pek hoşlanmaz erkekler herkesin önünde küçük düştüğünü düşünür gibi geldi bana...
erkekler ev işi yapsalar da eşlerinin bunu sağda solda anlatmasından hoşlanmazlar..
hem önlük hem "tamam karıcım", zaten gözümde çok özür dileyerek söylüyorum sünepe bi tipi canlandırdı benim gözümde bile..
başka bişey bulmalısın bence, gururunu okşayacak, mutlu olacağı bişey..
anladım tşk ederim ... peki bülent ersoy agır gidermi düğün salonunda müzik bulamadımdoğum günü bildiğiniz güzel hoş bir şarkı varmı
anladım tşk ederim ... peki bülent ersoy agır gidermi düğün salonunda müzik bulamadımdoğum günü bildiğiniz güzel hoş bir şarkı varmı
merhaaba kızlar nasılsınız...uzun zamandır giremiyordum.artık hepimizn çok az kaldı.kaç gündür netten gelin başı saç modeli bakıyorum ama içime sinen bir model bulamadım bir türlü böyle kararsız bir şekilde gidipte işimide şansa bırakmak istemiyorum çok tedirginim.aklıma sizler geldiniz...nasıl yaptırabilirim bi kendi memleketimde bi eşimin memlektinde düğünüm olucak yani bana iki saç modeli lazım saçlarım uzun amaçok cansız o yüzden salınık bişeyler istemiyorum.siz karar verdiniz mi verdiyseniz bu konuda bana da yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.zaten nişanım tam bir fiyaskoydu buda böyle olsun istemiyorum.hepimizin ALLAH yardımcısı olsun...
kızlarrr yarın mobilyalarımla buzdolabım gelicek. yarın akşam iş çıkışı evime gittiğimde evim dolmuş olucakk
canım biz seninle birgün arayla evlenicektik dimi?ve sende izmitteydin
benim daha evim tutulmadı eşyalarım gelmedi.uzakta olunca böyle oluyo işte görümcem bi kuaförayarlamış şansıma artık iyimi kötümü bilmiyorum.bayramdan sonra işten ayrılıyorum işte inşallah eylül başında ALLAH nasip ederse izmitteyim.daha halılarıma bakmadım perdelerim yok.evide nişanlım bakmış gerçi artık resmi olarak ALLAH'IN izniyle eşim oldu ama...çoookkkkk yukarlarda biyerlerdeymiş gelince bakıcam artık inşallah.
fındığımmm hayırlı olsun, istediğin olmuşmerhaba kızlar ben geldiiiiiim nikah şekeri işini hallettik kınayada tef aldık
Eki Görüntüle 490666
bu bisikletten aldık çiçek kurdela ve tülde aldık şimdi etiket tasarlıyorum
merhaba kızlar ben geldiiiiiim nikah şekeri işini hallettik kınayada tef aldık
Eki Görüntüle 490666
bu bisikletten aldık çiçek kurdela ve tülde aldık şimdi etiket tasarlıyorum
ayyyyyyyy o kaynananın eli öpülmesmiiiiiiiiiiiifındığımmm hayırlı olsun, istediğin olmuş
kaynananın ellerini öp walla
hayırlı olsun canım
canım ev muhit olarak nerdeymiş. evet izmitteyim ben. kuaförun adı ne ben sana yardımcı olurum. burası güzel memleket gelirken şüphelerin olmasın sakın. halı ve perdeye bende bakmadım daha zamanımız var merak etme
fındığımmm hayırlı olsun, istediğin olmuş
kaynananın ellerini öp walla
ayyyyyyyy o kaynananın eli öpülmesmiiiiiiiiiiii
teşekkürler canım ucuz diye başka bişey aldıydım kaynanam anlamış bugün değiştirdik kavuştum sonunda
öpülüüür öpülüüüüürrrayyyyyyyy o kaynananın eli öpülmesmiiiiiiiiiiii
teşekkürler canım ucuz diye başka bişey aldıydım kaynanam anlamış bugün değiştirdik kavuştum sonunda
aminnnnn cümlemizinnn
ne güzel ne güzeel...
walla herkesin başına diyelimm
iyi bayramlar iyi tatiller kızlarr öptüm siizi
amin canım
ne güzel ne güzeel...
walla herkesin başına diyelimm
öpülüüür öpülüüüüürrr
kuzum sen tefleri kaça aldın? bi de kaçtane aldın?
aminnnnn cümlemizinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?