• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

aaa olmadı ama şimdiiiii :31: :9:

:52: bişey kalmamış canım :18::10:

slm kızlar napıyorsunuzzz çok yakında evli çıtır gelincikler

bubabur nasıl unuttun yaaa:47:

ayscgr canım çok az kalmış yaaa bizimde son 50 güüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnn

:53: ama nedeeğğğnnn :27:
walla ben de giyinmeden şok olmuştum şu olmayan gelinlikte.
senin yine beğendiğinden olmuşş :16::16:

dün bize iftara geldiler, annem annesine de söyledi walla. ben hiçbir taşındığım evin ilk temizliğini kendim yapmadım diye..
k.validem arabaların camlarının silindiği çekçekleri tarif ediyo bana onlarla silinir diye..:53:
kardeşi o kadr yüksek olmasa ben çıkar silerdim fln dedi, "yook yook çıkarmam seni" diyo...:53:
k.validem benim içim hiç rahat etmez başkasının temizlediğiyle diyo.. sanki o temizlikten sonra bi daha temizlik yapılmıcak mı...ohooo daha çok temizlik yapılır... o ilk pisine karışmıyoruz işte.. sonra tadını çıkarıırm temizliğin de :1:

aaaaaaaa ne kadar aazzz :52::52:
benim de 51 gün inşallah.. :3:

kızmakta haklısınız :1:
kardeşimi tembih etmiştim bide sakın unutma die ama burası nasıl olcak tac nasıl olsun çiçek nasıl olmalı derken bi baktım çıkmışız:26:

o ne demek öyle yaa kınnızı çıkarmıyoda senin çıkmana normalmi bakıyo kvalide oda az değilmiş heee :47:

evet, ben tekrar etmemiştim hani ben yanlış algılamışımdır belki diye ama annem ablama anlatmış, ablam da köpürüyo..
ben çıkmadan çekçeklerle silebilirmişim, kardeşine de yok yoook çıkarmam seni diyo...
bi de çok garibime gitti, temizlikçi çağırırız başına bi iş gelirse sorumluluk almak kötü olur diyo ama benim silmemde bir abes görmüyo... çok şaşırdım.. normalde hep beni çok sevdiğini söyleyen kadın... işte bu yüzden yürüme mesafesi istemiyordum... haklıymışım...

evet, ben tekrar etmemiştim hani ben yanlış algılamışımdır belki diye ama annem ablama anlatmış, ablam da köpürüyo..
ben çıkmadan çekçeklerle silebilirmişim, kardeşine de yok yoook çıkarmam seni diyo...
bi de çok garibime gitti, temizlikçi çağırırız başına bi iş gelirse sorumluluk almak kötü olur diyo ama benim silmemde bir abes görmüyo... çok şaşırdım.. normalde hep beni çok sevdiğini söyleyen kadın... işte bu yüzden yürüme mesafesi istemiyordum... haklıymışım...

iyi bir karar olmuş canımm.. dediğine baklılırsa ne kadar uzak okadar iyi

:53: ama nedeeğğğnnn :27:
walla ben de giyinmeden şok olmuştum şu olmayan gelinlikte.
senin yine beğendiğinden olmuşş :16::16:

dün bize iftara geldiler, annem annesine de söyledi walla. ben hiçbir taşındığım evin ilk temizliğini kendim yapmadım diye..
k.validem arabaların camlarının silindiği çekçekleri tarif ediyo bana onlarla silinir diye..:53:
kardeşi o kadr yüksek olmasa ben çıkar silerdim fln dedi, "yook yook çıkarmam seni" diyo...:53:
k.validem benim içim hiç rahat etmez başkasının temizlediğiyle diyo.. sanki o temizlikten sonra bi daha temizlik yapılmıcak mı...ohooo daha çok temizlik yapılır... o ilk pisine karışmıyoruz işte.. sonra tadını çıkarıırm temizliğin de :1:

içi rahat etmiyosa kendi yapsın :)) bence annen k.validenin böyle birşey diceğini hissetmiştir eski kurt onlar kaçmaz ;) görümce silmesin gelin silsin süperr ben olsam walla söylerdimm :))

canım bende kendim yaptım ablam görümcem bendik süper güzel bişey mutfak bitti banyo az kaldı pazar günü kocişimle temizlicez evimizi düşün yani biz kimseyi temizliğe çağırmak istemiyoruz pis olsada ikimiz temizleyelim çünkü 30 ağustosta köşe gelecek 5 eylüldede mobilyalar gelecek o zamana kadar tek başıma yapsam bile mis gibi yaparım evimi kocşimde yardım edecek bana[/QUOTE]

bizde birlikte yaptıkk mutfağın fayanslarını dolaplarını birlikte sildik gerçi bunları yapınca bi daha yapacağını sanmıyorum ama olsun daha dikkatli kullanır :))) hem birlikte yapmak çok zevkli oluyor. evin diğer yerlerini de sildi. insanın içi daha rahat ediyo

canım bende kendim yaptım ablam görümcem bendik süper güzel bişey mutfak bitti banyo az kaldı pazar günü kocişimle temizlicez evimizi düşün yani biz kimseyi temizliğe çağırmak istemiyoruz pis olsada ikimiz temizleyelim çünkü 30 ağustosta köşe gelecek 5 eylüldede mobilyalar gelecek o zamana kadar tek başıma yapsam bile mis gibi yaparım evimi kocşimde yardım edecek bana[/QUOTE]

bizde birlikte yaptıkk mutfağın fayanslarını dolaplarını birlikte sildik gerçi bunları yapınca bi daha yapacağını sanmıyorum ama olsun daha dikkatli kullanır :))) hem birlikte yapmak çok zevkli oluyor. evin diğer yerlerini de sildi. insanın içi daha rahat ediyo

iyi bir karar olmuş canımm.. dediğine baklılırsa ne kadar uzak okadar iyi

çok uzak olamadık ama.. en azından 100-300 metre değil mesafemiz..
bi de dün diyo ki k.valide, benim yeğenim vardı görümcem oynuyo onunla işte..
senin de olsun hiç zorluk çekmezsin, gelir kalır bakar diyo :53:
gelir bakar değil yani, kalacak da.. muhakkak çok yakın olsaydık sürekli birarada olacaktık...
bakalım şimdi nasıl olacak.. :31:

içi rahat etmiyosa kendi yapsın :)) bence annen k.validenin böyle birşey diceğini hissetmiştir eski kurt onlar kaçmaz ;) görümce silmesin gelin silsin süperr ben olsam walla söylerdimm :))

kendi yapamaz, hasta...
kızına da yaptırmazmış, sildirmezmiş.. çıkarmazmış...
ama bana anlatıyo nasıl yapılır, nasıl silinir, içi rahat etmez, elin başına bişey gelirse iyi olmaz diye..
bi de nişanlım hep diyordu ki "annem seni kardeşimden ayırt etmior, annem seni kendi kızı gibi biliyor.."
nişanlım onları benim gözümde çok yüceltti ama kendileri değerlerinden kaybediyorlar böyle böyle..

kızlar mutfak masamızı aldık ıkeadan her mutfaga uygun masalar var çok beğendık yarında perdelerımız ve halılarımızı avizelerimizi halledıcez ewımız saten yerlestı eylül 1indede çeyizim gelıcek son 35 günn:)

hayırlı olsun canımm ama foto görmek istiyoruz bizzz :21:

kına gecelerinde dj nasıl olunuyo ki :9:

hiç denk gelmedin mi:) bayağı oluyo işte herkes oynarken ben çalıyorum düğün deki piyanist şantörler gibi oyun havaları kına müzikleri falan insanlar artık kınalarını düğün gibi yapıyor

kızlar günaydın nasılsın bayadır giremiyorum iş yerinde başka pc de çalıştım ordan giremedim aman klasik koştırmalarım ve sıkıntılar vardı haberleşemedik dün mobilyalarım geldi ama bir iki eksik şeyler var çok canım sıkıldı gece yarısına kadar yerleştirmeye uğraştım ama daha bitmedi pazar yeniden gidicez bakalım inş bişeye benzer ev çok küçük mobilyamı göstermedi çok canım sıkkıldı ama napalım siz ne alemdesiniz?

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr :)) son 32 günüm kaldı kınayla düğüne ...
dün perdeciye gittik perde işini hallettik bayramdan önce yada sonra temizlik yapılacak perdeler takılacak ayın otuzunda da tüm esyalar yerlestirilecek. çok heyecanlıyım :))

bu arada geçen aksamda avm ye gittik bir sürü iç çamasırı gecelik sabahlık aldım :D:D

Merhaba Kızlar

Benimde düğünüme 13 gün kaldı ama nikahımın olduğu düğün 1 Eylül'de. hala uğraşıyoruz son mobilyalar bugün geliyor. Ama şunu söyleyebilirim eksikler hiç bitmiyor :)

kızlaaaaaaar dün aşkım süpriz yapıp beni jolly tura götürdü ve istediğimiz yer oldu:16::16::16::16:
FOREVER CLUB BODRUM dayıııız:16::16::16::16::16:

Back