eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

hayırlı olsuun canım benm:) benm düğüne de 27 kaldıı çok az:) bizde herşeyi aldıık geriye şuanda sadece perde kaldıı ve damatlık o kadar başka hiç bişe kalmadı yaaa çook heyecanlıyımmm

kızlaaaaaaar dün aşkım süpriz yapıp beni jolly tura götürdü ve istediğimiz yer oldu
FOREVER CLUB BODRUM dayıııız

hadi gözün aydın canım

yine temizlik krizi yaşadık cuma gecesi..
annesinin bizde söylediklerini anlattım, oooww köpürdü..
ben art niyetliymişim... hiç hevesim yokmuş evimi temizlemek için...
anneme anlatıcam bu dediklerini, o sana söylesin dedim.. ciddi ciddi annemin " ben göndermiyorum" demesini isteyecektim.. her adeti biliyosunuz da bunu mu bilmiyorsunuz dedim, neymiş ki o dedi... hiç bişey dedim artık... bana evi temizletirse şöyleymiş böyleymiş.. bisürü saydı... kabasını temizlesinler,(annemin bi gönlü olsun..) biz ince işini yapıcaz diyorum... incesini de yaptırmıcam sana diyo!
bu kadar laf işitene, bu kadar sıkıntı olana kadar temizlerdim diyorum anneme, daha da kızıyor..
adet,töre ve bir de sonrasında alışırlar da benden sürekli birşeyler isterler korkusuna kadın yollamıyor beni... ama huzursuz olan ben oluyorum... çok canım sıkıldı..
cumartesi de gelinlik için çıktık.. o kadar bağırtının üstüne iyiydi tavrı hareketleri.ben de bişeyleri anladı diye düşünmüştüm.. MİSS DEFNE'ye sipariş verdik.. umarım bir falso daha yaşamam..
pazaar günü de iftara gittik onlara, aradaki sorun gitmiştir diye düşünüyordum ama yalnız kaldığımızda, tlfda filan acayip soğuk davranıyor, niye böylesin deyince de gayet normalim diyor... ooooof bi temizlik yüzünden o kadar canım sıkkın ki...
annemin göndermediğini anlatmak istiyorum, ama bu sefer de annem kötü mü olur diye korkuyorum... arada kaldım

napalııım koşturuyoruz yaaa ne yoğunluk böyle yaa :)) sen napıosnnnn

kızlar cumartesi avize ve beyaz eşyalarımızı aldıııııkkkkkk perşembe geliyo beyaz eşyalar avizeleride yarın takacağız ooohhhhhhhh tıkır tıkır hallediyoruz evimiz dolmaya başlıyor köşe koltuğumuz 30 ağustos koltuk tkmıyla yemek odası takımımız 5 eylül kızlar heyecan basıyor beni yaaa

oh be anlattım kurtuldum walla...
başımda ekşi surat ekşi surat konuşuyordu...
konuyu açmasını sağladım,sonra da yeter artık dedim... böyleyken böyle.. ben giderim,temizlerim dedim ama annem istemedi, işin usülü budur diye tutturdu dedim... ben gitsin erkek tarafı temizlesin demiyorum, işin orta yolu temizlikçi tutup temizletmek.. sonra da anneme temizletmişler,camları sildirmişler, hadi biz gidelim yerleştirelim,yerleştirdikçe temizleyelim deriz onun da gönlü olur dedim.. baştan deseydin ya, desen böyle olmazdı, kırgınlık olmazdı, annen için kötü bişey niye düşüneyim filn fln... neyse sonra birileri geldi yanına devam edemedik ama anladı sonunda neden ısrar ettiğimi..

canım siz baya germişsiniz birbirinizi en azından bi taraf alttan alsa hallolur
anneler bu konuda biraz mülayim olsalar nolur

canım siz baya germişsiniz birbirinizi en azından bi taraf alttan alsa hallolur
anneler bu konuda biraz mülayim olsalar nolur

walla hem de nasıl..
aayy kaç gündür mos mos konuşuyo.. deli oldum artık anlattım..
anneler de karışmadan olmuyor.anneme de hak veriyorum aslında, ağırdan satıyor beni, gelin kıza ev mi temizletilirmiş diyo..
belki de kıymet bilinsin istiyo.. neyse yaa atlattık diye ümit ediorum..

valla canım bnm kaynanam temizlikçi tutcaktı annem ne gerek var dedi ben annem kaynanam eşim hep beraber temizledik bu işler karşılıklı anlaşmayla ilgili inş bidaha olmas canım

gerçekten haklıymışsın canım yaaa zor bir durum yani senin kvalide fena
valla ilk defa duydum canım ya sende şarkı listeleri falan vardır o zaman yollarmısın bizede sevaba girr
kızlaaaaaaar dün aşkım süpriz yapıp beni jolly tura götürdü ve istediğimiz yer oldu
FOREVER CLUB BODRUM dayıııız
ohh hayırlı olsun canım
iyi yapmışsın anlatmakla nişanlın bayağı sinirli canım uğraşıcaksın ama belki evlenince durulur biraz ne biliyim. seni çok sıkarlar bunlar gibime geldi yaaa

:2: Merhaba arkadaşlar bende eylül gelinciklerindenim 30 eylülde düğünüm var uzun süredir siteyi takip ediyorum yardımıza ihtiyacım var bana yardım ederseniz sevinirim Ben şimdi samsunluyum ve nişanlımda kayserili benim 27 eylülde samsunda kınam var allah nasip ederse 30unda kayseride düğünüm var ve 30 eylül nişanlımın yani müstabel eşimin doğum günü ve ben ona süpriz yapmak istiyorum ama bu organizeyi samsunda yapabilirim ancak iki gün önceden doğum gününü kutlayacam ama müzik bulamadım bana yardım edermisiniz kime sorsam bana bülent ersoyun doğum günü parçasını öneriyor yabancı müzikte istemiyorum bangır bangır salonda çalsın istiyorum birde size birşey daha danışcam slayt yapacam onun arkadaşlarına benim arkadaşlarıma doğum günün kutlu olsun diye dedirtip onları birleştirip slayt yapmayı düşünüyorum ama sonunda komiklik olsun diye ona mutfak önlügü hediye etmek istiyorum önünede yazı yazmak istiyorum evde son sözü ben sölerim peki karıcım tamam karıcam diye :))) ama bunu kime anlattıysam nişanlını ailesinin yanında yüzün düşürürsün dediler ailesi bilmez öle şeyleri anlamazlar laf yaparlar dediler anası oğlunu toplumda öle bir şekilde görmek istemez dediler ne diyorsunuz bana lütfennn akıl verirmisinizzz :44:

Son düzenleme:
Kizlar bende 9 eylulde evleniorumm:) 25 gun kaldi ve ben nasl gecti zamn alamadim 5 yildr beraberligimz var bir yildr nisanliyiz bunca zaman nasil gecti anlamadim:)ev esya hersy hazir bizi beklioo

Kizlar bende 9 eylulde evleniorumm:) 25 gun kaldi ve ben nasl gecti zamn alamadim 5 yildr beraberligimz var bir yildr nisanliyiz bunca zaman nasil gecti anlamadim:)ev esya hersy hazir bizi beklioo

benmde 9 eylülde canım gerçekten öyle sayılı gün çabuk geçiyo diiyolardı hakkaten öyleymiş

benimde 8 eylülde ve 5 senemizde aşkımızın finalini veriyos
bildiğiniz gibi aslında 3.5 aylık evliyim ama düğünümüzü bekliyoduk sonunda geldiiiii

1 eylülde benim düğünümde inş ama bugün çok ağladım ailemden ayrılacağım için(tabikide bunun yanısıra çokta mutluyum ama duygusallık oluyor ister istemez..27sinde evden gelinlikle çıkıp,eşimin memleketine gideceğiz düğün için..inş herşey güzel olur benim ve tüm arkadaşlar için..

çok mutlu olursun inşş canım

bana yardım edecek kimsee yokmu kızlarrrr

canım mutfak önlüğü muhabbetini yapma bence çünkü nişanlının hoşlanacağını sanmıyorum. onun haricind eyapabileceklerini yazmışsın zaten umarım güzel bir gün geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…