kızlar mutfak masamızı aldık ıkeadan her mutfaga uygun masalar var çok beğendık yarında perdelerımız ve halılarımızı avizelerimizi halledıcez ewımız saten yerlestı eylül 1indede çeyizim gelıcek son 35 günn:)
kızlaaaaaaar dün aşkım süpriz yapıp beni jolly tura götürdü ve istediğimiz yer oldu
FOREVER CLUB BODRUM dayıııız
napalııım koşturuyoruz yaaa ne yoğunluk böyle yaa :)) sen napıosnnnn
oh be anlattım kurtuldum walla...
başımda ekşi surat ekşi surat konuşuyordu...
konuyu açmasını sağladım,sonra da yeter artık dedim... böyleyken böyle.. ben giderim,temizlerim dedim ama annem istemedi, işin usülü budur diye tutturdu dedim... ben gitsin erkek tarafı temizlesin demiyorum, işin orta yolu temizlikçi tutup temizletmek.. sonra da anneme temizletmişler,camları sildirmişler, hadi biz gidelim yerleştirelim,yerleştirdikçe temizleyelim deriz onun da gönlü olur dedim.. baştan deseydin ya, desen böyle olmazdı, kırgınlık olmazdı, annen için kötü bişey niye düşüneyim filn fln... neyse sonra birileri geldi yanına devam edemedik ama anladı sonunda neden ısrar ettiğimi..
canım siz baya germişsiniz birbirinizi en azından bi taraf alttan alsa hallolur
anneler bu konuda biraz mülayim olsalar nolur
walla hem de nasıl..
aayy kaç gündür mos mos konuşuyo.. deli oldum artık anlattım..
anneler de karışmadan olmuyor.anneme de hak veriyorum aslında, ağırdan satıyor beni, gelin kıza ev mi temizletilirmiş diyo..
belki de kıymet bilinsin istiyo.. neyse yaa atlattık diye ümit ediorum..
gerçekten haklıymışsın canım yaaa zor bir durum yani senin kvalide fena
evet, ben tekrar etmemiştim hani ben yanlış algılamışımdır belki diye ama annem ablama anlatmış, ablam da köpürüyo..
ben çıkmadan çekçeklerle silebilirmişim, kardeşine de yok yoook çıkarmam seni diyo...
bi de çok garibime gitti, temizlikçi çağırırız başına bi iş gelirse sorumluluk almak kötü olur diyo ama benim silmemde bir abes görmüyo... çok şaşırdım.. normalde hep beni çok sevdiğini söyleyen kadın... işte bu yüzden yürüme mesafesi istemiyordum... haklıymışım...
valla ilk defa duydum canım ya sende şarkı listeleri falan vardır o zaman yollarmısın bizede sevaba girrhiç denk gelmedin mi:) bayağı oluyo işte herkes oynarken ben çalıyorum düğün deki piyanist şantörler gibi oyun havaları kına müzikleri falan insanlar artık kınalarını düğün gibi yapıyor
ohh hayırlı olsun canımkızlaaaaaaar dün aşkım süpriz yapıp beni jolly tura götürdü ve istediğimiz yer oldu
FOREVER CLUB BODRUM dayıııız
iyi yapmışsın anlatmakla nişanlın bayağı sinirli canım uğraşıcaksın ama belki evlenince durulur biraz ne biliyim. seni çok sıkarlar bunlar gibime geldi yaaaoh be anlattım kurtuldum walla...
başımda ekşi surat ekşi surat konuşuyordu...
konuyu açmasını sağladım,sonra da yeter artık dedim... böyleyken böyle.. ben giderim,temizlerim dedim ama annem istemedi, işin usülü budur diye tutturdu dedim... ben gitsin erkek tarafı temizlesin demiyorum, işin orta yolu temizlikçi tutup temizletmek.. sonra da anneme temizletmişler,camları sildirmişler, hadi biz gidelim yerleştirelim,yerleştirdikçe temizleyelim deriz onun da gönlü olur dedim.. baştan deseydin ya, desen böyle olmazdı, kırgınlık olmazdı, annen için kötü bişey niye düşüneyim filn fln... neyse sonra birileri geldi yanına devam edemedik ama anladı sonunda neden ısrar ettiğimi..
gerçekten haklıymışsın canım yaaa zor bir durum yani senin kvalide fena
iyi yapmışsın anlatmakla nişanlın bayağı sinirli canım uğraşıcaksın ama belki evlenince durulur biraz ne biliyim. seni çok sıkarlar bunlar gibime geldi yaaa
Kizlar bende 9 eylulde evleniorumm:) 25 gun kaldi ve ben nasl gecti zamn alamadim 5 yildr beraberligimz var bir yildr nisanliyiz bunca zaman nasil gecti anlamadim:)ev esya hersy hazir bizi beklioo
eylül gelinleriii çok az kaldııııı
ayyy geçsin zamana artıkkkkk
Kizlar bende 9 eylulde evleniorumm:) 25 gun kaldi ve ben nasl gecti zamn alamadim 5 yildr beraberligimz var bir yildr nisanliyiz bunca zaman nasil gecti anlamadim:)ev esya hersy hazir bizi beklioo
1 eylülde benim düğünümde inş ama bugün çok ağladım ailemden ayrılacağım için(tabikide bunun yanısıra çokta mutluyum ama duygusallık oluyor ister istemez..27sinde evden gelinlikle çıkıp,eşimin memleketine gideceğiz düğün için..inş herşey güzel olur benim ve tüm arkadaşlar için..
bana yardım edecek kimsee yokmu kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?