• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

slm kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr dün bütün mobilyalarımızı aldık koltuklarımızı yemek takımlarımızı köşe koltuğumuzuuuuuuuuuuuu, yatak odasını yaptırtıyorum hazırlardan istemedim. çok mutluyum kızlar yaaaa süper bir duyguymuş valla

bideeeeeeeee kına için salonumuzuda tuttuk sonundaaaaa 26 eylül kına 29 eylül düüğüüüünnnnnnn

canım senin 29unda mı, ben düğündeyken balayı yolunda olacağına göre :1:
ben de sakin bi yer arıyorum, şöyle tek tek evler olan yerler oluyor ya öyle,kafamızı dinleyelim..
ama bulabilecek miyiz bakalım..

evet canım 29 eylül düğün. istanbulda öyle yer bulman zor canım

ben temizliğimi kendim yaptım neden gidilmiyo anlamadımm :(( hem çok zevkli oluyor gerçi çıkan kiracılar pismiş kapı ve pencere silmeye tövbe edicem ama :)) kendin yapınca daha güzel yapıyosun silmediğin yer kalmıyo diğer türlü sonradan kendin yapacaksın zaten on defa yapıcağına bi kere yap daha iyi :)

canım bende kendim yaptım ablam görümcem bendik süper güzel bişey mutfak bitti banyo az kaldı pazar günü kocişimle temizlicez evimizi düşün yani biz kimseyi temizliğe çağırmak istemiyoruz pis olsada ikimiz temizleyelim çünkü 30 ağustosta köşe gelecek 5 eylüldede mobilyalar gelecek o zamana kadar tek başıma yapsam bile mis gibi yaparım evimi kocşimde yardım edecek bana

slm kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr dün bütün mobilyalarımızı aldık koltuklarımızı yemek takımlarımızı köşe koltuğumuzuuuuuuuuuuuu, yatak odasını yaptırtıyorum hazırlardan istemedim. çok mutluyum kızlar yaaaa süper bir duyguymuş valla

bideeeeeeeee kına için salonumuzuda tuttuk sonundaaaaa 26 eylül kına 29 eylül düüğüüüünnnnnnn

canım senin 29unda mı, ben düğündeyken balayı yolunda olacağına göre :1:
ben de sakin bi yer arıyorum, şöyle tek tek evler olan yerler oluyor ya öyle,kafamızı dinleyelim..
ama bulabilecek miyiz bakalım..

evet canım 29 eylül düğün. istanbulda öyle yer bulman zor canım

canım bende kendim yaptım ablam görümcem bendik süper güzel bişey mutfak bitti banyo az kaldı pazar günü kocişimle temizlicez evimizi düşün yani biz kimseyi temizliğe çağırmak istemiyoruz pis olsada ikimiz temizleyelim çünkü 30 ağustosta köşe gelecek 5 eylüldede mobilyalar gelecek o zamana kadar tek başıma yapsam bile mis gibi yaparım evimi kocşimde yardım edecek bana

canım hayırlı olsuuuun

benimde 15 eylül benim memlkekette 29 eylülde eşimin memleketinde olucak inşAllah hepimiz çok mutlu oluruz kızlarr bende gelinlik bakmaya başlarım yakında hakkımzda hayırlısı bir ömür mutlulukla yaşlanırız inşALLAH

kızlaaaaaaaaaaar bana gülmeyin ama gelinliğimi giyince yine şok geçirdim ve unttum resim çekilmeyi bayramdan sonra teslim alıyorum:16:

yok canım,annem çok ciddi bu konuda.. mobilyalar geldikçe temizlik yapmak mecburi olacak zaten.. 10 kere yapmak istediğimden değil ama öyle oluyor mecburen.. valla anlaştık gibi o konuda da, 15.kata çıkıp cam silinmeyeceğini idrak etti diye düşünüyorum.. herşeyiyle temizlenir, eşyalarımız yerleştikçe ben zaten yapıcam,annemler zaten gelirler.. tadını o zaman çıkarırız... [/QUOTE]

haklısın canımm bişeyde ısrar ediyolarsa üstelememk lazımm vardır annelerin bir bildiği ;)

slm kızlar napıyorsunuzzz çok yakında evli çıtır gelincikler

bubabur nasıl unuttun yaaa:47:

ayscgr canım çok az kalmış yaaa bizimde son 50 güüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlaaaaaaaaaaar bana gülmeyin ama gelinliğimi giyince yine şok geçirdim ve unttum resim çekilmeyi bayramdan sonra teslim alıyorum:16:

:53: ama nedeeğğğnnn :27:
walla ben de giyinmeden şok olmuştum şu olmayan gelinlikte.
senin yine beğendiğinden olmuşş :16::16:

haklısın canımm bişeyde ısrar ediyolarsa üstelememk lazımm vardır annelerin bir bildiği ;)

dün bize iftara geldiler, annem annesine de söyledi walla. ben hiçbir taşındığım evin ilk temizliğini kendim yapmadım diye..
k.validem arabaların camlarının silindiği çekçekleri tarif ediyo bana onlarla silinir diye..:53:
kardeşi o kadr yüksek olmasa ben çıkar silerdim fln dedi, "yook yook çıkarmam seni" diyo...:53:
k.validem benim içim hiç rahat etmez başkasının temizlediğiyle diyo.. sanki o temizlikten sonra bi daha temizlik yapılmıcak mı...ohooo daha çok temizlik yapılır... o ilk pisine karışmıyoruz işte.. sonra tadını çıkarıırm temizliğin de :1:

kızlarr sonnn 19 günüm kaldııııııııııııııııııııııı :1::1::1:

aaaaaaaa ne kadar aazzz :52::52:
benim de 51 gün inşallah.. :3:

:53: ama nedeeğğğnnn :27:
walla ben de giyinmeden şok olmuştum şu olmayan gelinlikte.
senin yine beğendiğinden olmuşş :16::16:

dün bize iftara geldiler, annem annesine de söyledi walla. ben hiçbir taşındığım evin ilk temizliğini kendim yapmadım diye..
k.validem arabaların camlarının silindiği çekçekleri tarif ediyo bana onlarla silinir diye..:53:
kardeşi o kadr yüksek olmasa ben çıkar silerdim fln dedi, "yook yook çıkarmam seni" diyo...:53:
k.validem benim içim hiç rahat etmez başkasının temizlediğiyle diyo.. sanki o temizlikten sonra bi daha temizlik yapılmıcak mı...ohooo daha çok temizlik yapılır... o ilk pisine karışmıyoruz işte.. sonra tadını çıkarıırm temizliğin de :1:

aaaaaaaa ne kadar aazzz :52::52:
benim de 51 gün inşallah.. :3:

o ne demek öyle yaa kınnızı çıkarmıyoda senin çıkmana normalmi bakıyo kvalide oda az değilmiş heee :47:

Back