slm kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr dün bütün mobilyalarımızı aldık koltuklarımızı yemek takımlarımızı köşe koltuğumuzuuuuuuuuuuuu, yatak odasını yaptırtıyorum hazırlardan istemedim. çok mutluyum kızlar yaaaa süper bir duyguymuş valla
bideeeeeeeee kına için salonumuzuda tuttuk sonundaaaaa 26 eylül kına 29 eylül düüğüüüünnnnnnn
bideeeeeeeee kına için salonumuzuda tuttuk sonundaaaaa 26 eylül kına 29 eylül düüğüüüünnnnnnn
canım senin 29unda mı, ben düğündeyken balayı yolunda olacağına göre
ben de sakin bi yer arıyorum, şöyle tek tek evler olan yerler oluyor ya öyle,kafamızı dinleyelim..
ama bulabilecek miyiz bakalım..
evet canım 29 eylül düğün. istanbulda öyle yer bulman zor canım
ben temizliğimi kendim yaptım neden gidilmiyo anlamadımm ( hem çok zevkli oluyor gerçi çıkan kiracılar pismiş kapı ve pencere silmeye tövbe edicem ama :)) kendin yapınca daha güzel yapıyosun silmediğin yer kalmıyo diğer türlü sonradan kendin yapacaksın zaten on defa yapıcağına bi kere yap daha iyi :)
canım bende kendim yaptım ablam görümcem bendik süper güzel bişey mutfak bitti banyo az kaldı pazar günü kocişimle temizlicez evimizi düşün yani biz kimseyi temizliğe çağırmak istemiyoruz pis olsada ikimiz temizleyelim çünkü 30 ağustosta köşe gelecek 5 eylüldede mobilyalar gelecek o zamana kadar tek başıma yapsam bile mis gibi yaparım evimi kocşimde yardım edecek bana