kızlarr sonnn 19 günüm kaldııııııııııııııııııııııı
slm kızlar napıyorsunuzzz çok yakında evli çıtır gelincikler
bubabur nasıl unuttun yaaa
ayscgr canım çok az kalmış yaaa bizimde son 50 güüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaa olmadı ama şimdiiiii
bişey kalmamış canım :18:
slm kızlar napıyorsunuzzz çok yakında evli çıtır gelincikler
bubabur nasıl unuttun yaaa
ayscgr canım çok az kalmış yaaa bizimde son 50 güüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama nedeeğğğnnn
walla ben de giyinmeden şok olmuştum şu olmayan gelinlikte.
senin yine beğendiğinden olmuşş
dün bize iftara geldiler, annem annesine de söyledi walla. ben hiçbir taşındığım evin ilk temizliğini kendim yapmadım diye..
k.validem arabaların camlarının silindiği çekçekleri tarif ediyo bana onlarla silinir diye..
kardeşi o kadr yüksek olmasa ben çıkar silerdim fln dedi, "yook yook çıkarmam seni" diyo...
k.validem benim içim hiç rahat etmez başkasının temizlediğiyle diyo.. sanki o temizlikten sonra bi daha temizlik yapılmıcak mı...ohooo daha çok temizlik yapılır... o ilk pisine karışmıyoruz işte.. sonra tadını çıkarıırm temizliğin de
aaaaaaaa ne kadar aazzz
benim de 51 gün inşallah..
o ne demek öyle yaa kınnızı çıkarmıyoda senin çıkmana normalmi bakıyo kvalide oda az değilmiş heee
evet, ben tekrar etmemiştim hani ben yanlış algılamışımdır belki diye ama annem ablama anlatmış, ablam da köpürüyo..
ben çıkmadan çekçeklerle silebilirmişim, kardeşine de yok yoook çıkarmam seni diyo...
bi de çok garibime gitti, temizlikçi çağırırız başına bi iş gelirse sorumluluk almak kötü olur diyo ama benim silmemde bir abes görmüyo... çok şaşırdım.. normalde hep beni çok sevdiğini söyleyen kadın... işte bu yüzden yürüme mesafesi istemiyordum... haklıymışım...
ama nedeeğğğnnn
walla ben de giyinmeden şok olmuştum şu olmayan gelinlikte.
senin yine beğendiğinden olmuşş
dün bize iftara geldiler, annem annesine de söyledi walla. ben hiçbir taşındığım evin ilk temizliğini kendim yapmadım diye..
k.validem arabaların camlarının silindiği çekçekleri tarif ediyo bana onlarla silinir diye..
kardeşi o kadr yüksek olmasa ben çıkar silerdim fln dedi, "yook yook çıkarmam seni" diyo...
k.validem benim içim hiç rahat etmez başkasının temizlediğiyle diyo.. sanki o temizlikten sonra bi daha temizlik yapılmıcak mı...ohooo daha çok temizlik yapılır... o ilk pisine karışmıyoruz işte.. sonra tadını çıkarıırm temizliğin de
içi rahat etmiyosa kendi yapsın :)) bence annen k.validenin böyle birşey diceğini hissetmiştir eski kurt onlar kaçmazgörümce silmesin gelin silsin süperr ben olsam walla söylerdimm :))
hehe evet canım ben bayramdan sonra daha hızlı gececeğine inanıyorum
iyi bir karar olmuş canımm.. dediğine baklılırsa ne kadar uzak okadar iyi
içi rahat etmiyosa kendi yapsın :)) bence annen k.validenin böyle birşey diceğini hissetmiştir eski kurt onlar kaçmazgörümce silmesin gelin silsin süperr ben olsam walla söylerdimm :))
hayırlı olsun canımm ama foto görmek istiyoruz bizzz
kına gecelerinde dj nasıl olunuyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?