30 eylül
hıhh ben balayına yola çıkmak için hazırlanırken yeni gelincik olmuşum sen düğün yapıcan ne güzel
selam kızlarrr. koalacım işlerinin ters gitmesine üzüldüm ancak lütfen bozma moralini. bizde bazı anlar geliyor nişanlımla bi bağırışıyoruz ohh evlere şenlik :))) benim gelinliğimde dikiliyor ayh nasıl olucak acaba. evin hayırlı olsun cnm.
bizim mobilyalar geldi. hafta sonu bittim yorgunluktan ama çok keyifliydi :)))
bizde yarın bakıcaz kesin alıcaz beğendiğimizi bakalım
ne kadar doluyum ben bugün...
bir de annemle tartışıyoruz, ev tutuldu ya.
15.katta ev.. camlar filan silinecek, bi kadın tutun dedi.. söyledim ben nişanlıma, bi de ona mı para verelim fln demeye başladı..
annem de yeminler ediyor, ilk temizliği gelin yapmaz, kesinlikle göndermem seni temizliğe, eşyalar geldikçe zaten sürekli temizlik yapılacak ama o ilk kaba pisi, camların fln silineceği temizliği onların yapması lazım, seni yollamam daha evin gelini olmadan diyo... akrabaları, kuzenleri, kız kardeşi var onlar mı yapar kadın mı tutarlar ben karışmıorum ama sen yollamam diyo...
ay çıldırcam yaaa
kız bizimkilerdede kimse yok temizlik yapmaya görümcem ablam ben gittik kız ne olcak sonuçta senin evin ben valla büyük bir şevkle temizledim kadın tutacaktık dedik dip köşe temizlemiyor hiç biri gelin gidicem ben o eve dip köşe temizledik mutfakla banyoyu bi odalar kaldı onlardada öyle zor iş yok ama ben evimi temizlerken çok mutlu oldum valla