eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

hıhh ben balayına yola çıkmak için hazırlanırken yeni gelincik olmuşum sen düğün yapıcan ne güzel

bizde yarın bakıcaz kesin alıcaz beğendiğimizi bakalım

kız bizimkilerdede kimse yok temizlik yapmaya görümcem ablam ben gittik kız ne olcak sonuçta senin evin ben valla büyük bir şevkle temizledim kadın tutacaktık dedik dip köşe temizlemiyor hiç biri gelin gidicem ben o eve dip köşe temizledik mutfakla banyoyu bi odalar kaldı onlardada öyle zor iş yok ama ben evimi temizlerken çok mutlu oldum valla

Canımm geçen hafta bizim ev temzlendi bizim ev küçücük ktu gibi bir düşün balkaonu dahi yok ve yüksek girişde ama içim çok ısındı bu eve.. temzliğe gelince ctesi bunlar kabacana bi temizlik yapmışlar pazara bizide çağırdılar annem birsey demedi bana biz öğlene doğru gittiğimizde nişanlımın iki yengesi babası ablası annesi temizliği yarılamışlardı bile sağolsunlar ben mutfak dolaplarına girdim annem az biraz yyardım edebilde ç ünkü belinden rahatsız ben o na yapma desemde rahat durmadı tabii. 15. katta evin var ise camlarda çok dikkatli olmalısın. bence anneye şey diyebilirsin anne yardıma gitmek istiyorum onlar kalabalık gelirler sanırım yani böyle oalyları direk kendi ailene yansıtma. eminim senin kadar nişanlında bu dönemde bunalmıştır ki erkekler herşeyi belli etmezler patladılar mı tutamayız. bizimde bir sürü borcumuz var bilmiyorum nasıl geçinicecz başım ağrıdı bugün düşünmekten gelinliik işini ne yaptın bu arada?

slm :) bende 1 eylülde ewleniorummmm ve gerçekten çok heyecanlıyım çok az kaldı stres başladı...aslında düğünüm 29 ağustosta kendi memleketimde 1 eylülde eşimin memleketinde olucak :)ama ortada ne ew war ne eşya.ew arıoruz bi türlü aradığımız gibi bi ew bulamadık.eşyaları beğendim ama ew yoook ortada püfff (((((

Son düzenleme:
bende aysiradan aldım canım 2013 modeli daha magazaya 1 hafta önce gelen modeli almışım hemde
perşembe provamda çeker gösteririm yine çok memnunum kafamda da sorular yk

bak canım çok memnun kalcaksın eminim hemde hazır model olduğu için kafandaki düşünceler azalıyo
erkek milleti işte ne kadar dersen de anlatrsan anlat aynılar

slm arkadaşlar bende 2 eylül geliniyim gün geçtikçe heyecanım artıyor ama evden ayrılmanında çok büyük burukluğu var

canım senin 29unda mı, ben düğündeyken balayı yolunda olacağına göre
ben de sakin bi yer arıyorum, şöyle tek tek evler olan yerler oluyor ya öyle,kafamızı dinleyelim..
ama bulabilecek miyiz bakalım..

canım nişanlımın annesi rahatsız zaten, o kadıncağız temizlik fln yapamaz.. o durumda ben annemi de götürmem kesinlikle..
1 kız kardeşi var, teyzesi ve kuzeni var ama onların da hiç o işlerde bezi yok gibi duruyor. ben hep nişanlım,görümcem,ben temizleriz diye düşünüyordum. ev bizim eve çok uzak, anca bi yerlerde beni alacaklar da beraber gitcez. önden gitseler de temizleseler gibi bişey yok şu anda.. lafı bile edilmedi dahaa.. anneme söyledim, nolcak benim evim dedim.. annem "ilk temizliği ya yapsınlar ya yaptırsınlar, ben kendi evime taşınırken bile size temizlik yaptırmadım, yeni gelin temizlik mi yaparmış, mobilyalar geldikçe sürekli yapılacak zaten ona lafım yok ama ilk kaba pisi onlar yapsın yada yaptırsın" diyo... ve bundan da vazgeçecek gibi değil, durup durup söylüyor çünkü...

benim gelinlik tesettürlü olacka, var mı orda hazır tesettürlüler?
yoksa el mecbur beğendiğim gelinliğin kapalısını dikecekler.. bi falsodan daha korkuyorum.. :2:

Koala'cım gülüm benim öncelikle anneye geçmiş olsun dileklerimle. işin kolay değil sabırlı olman lazım bunu en güzel vakitte tatlı bir dille nişanlına anlatabilirsin yani hiç olmadı ki bi bayan bulsan onla gitsen. biliyormusun benimde teyzem kuzenlerim var ve hiç biri ne durumda olduğumu sormuyorlar bile kendilerini baştan belli ettiler bende ona göre davranıcam artık neyse anne bi yerde haksız sayılmaz tabii yine diyorum son zamanlar birbirinzin tadını kaçırmayın seninde gönlüne göre olsun nişanlınında off ya bi kız var böyle soğuk nevale nişanlısının ailesini sormaz etmez afedersiniz ama mal giibi aynı erkek tarafıda kızın önüne herşeyi seriyor sanarsınızki padişah kızı sinir oluyorum böyle seylere sen sıkma canını herşey olacağına varır.. hem o ev senin evin geçireceğiniz güzel günleri yılları düşün soğutma kendini. öpüyorum seni bugün yeni bir gün dilerim senin için güzel şeyler olur

canım aysirada kapalı modeller yapıyolar

sağol canım bilgi için.. cumartesi yollardayım yine

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin ve duaların için..
ben düşünüyorum da herkes söylüyordu, ben cidden aptallık etmişim.. nişanda saat alınacak mı sana diye sormuştu nişanlım, bilmem ki dedim geri çekildim.. şimdi takı seti muhabbeti var, baştan beri takmam ne gerek var,onun yerine başka birşey al diyordum, dememek lazımmış.. millete nişanda 2-3 kat elbise, ayakkabı, çanta gider.. biz bi nişanda giyeceklerimi aldık..tabi çamaşır vs de alındı.. başka da başka şey istemedim, çanta alacaklardı, lafı vardı sonra o da hikaye oldu... şunu alın bunu isterim demedim hiç.. herşeyde amaan ne gerek var, olmasa da olur nolcak sanki..dersem olacağı bu.. gelinlikte bile pazarlık yaparken tlf etmiştik,kardeşi sürekli abim bilir filan deyince... sonra baktım gönülsüz iyi al diyor, çok moralim bozulmuştu. sonra da bana "kardeşim benim durumumu düşünerek konuşmuş" dedi. ben düşüncesiz oldum çıktım... ha noldu gönülsüz olunca olmadı tabii..
öyle o kız gibi olmak lazımmış, onlar kıymetli oluyor..
düşünsene daha hiç konuşmadık geçen günki gelinlik olayından sonra..

Son düzenleme:

canım benim aynısını istediğin tarz tesettüre çeviriyo git bi gör sende memnun kalcaksın

küsmüsünüz canım. ya nişanlın gerçektne nankörlük yapıyo şu anda yaa ne kadar ayıp gelinlik bu sonuçta yaaa

süpersin canım yaaa :)) böyle bir konuda böyle pozitif yaklaşım güldürdün beniii

ben temizliğimi kendim yaptım neden gidilmiyo anlamadımm ( hem çok zevkli oluyor gerçi çıkan kiracılar pismiş kapı ve pencere silmeye tövbe edicem ama :)) kendin yapınca daha güzel yapıyosun silmediğin yer kalmıyo diğer türlü sonradan kendin yapacaksın zaten on defa yapıcağına bi kere yap daha iyi :)

bu arada mobilyalarımızı aldık sonunda kızlarr :)) inegölde diffaniden aldıkk çok ilgilendiler modeli de çok beğendimm içime sindi . tavsiye derim. ayrıca beyaz eşyalarımız da geldi çamaşır makinasını da denedim bol bol çamaşır yıkayarak :)) çok güzel tavsiye ederim siemensi alacak olan varsa. ::::

hayırlı olsun canımm ama foto görmek istiyoruz bizzz
merhaba adım tugce bayan djlık yapıyorum kına gecelerınde..kına gecenızde lazım olursa mesaj atarsınız

kına gecelerinde dj nasıl olunuyo ki

küsmüsünüz canım. ya nişanlın gerçektne nankörlük yapıyo şu anda yaa ne kadar ayıp gelinlik bu sonuçta yaaa

walla dün konuştuk tatlıya bağladık. "ben sana olmasın demedim, hatta yıllar geçsin çocuklarımıza göstereceğin bi gelinliğin olsun dedim, işte kötü bi amaçla söylemedim, şaka yaptım ki yüzün gülsün moral bozukluğun geçsin.." vs vs bisürü dil döktü.. aynı şekilde ben de "hiç şaka kaldırcak zamanda değildim,alttan alsan olmaz mıydı.." falaaan filaaan...
bir kavganın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz..

yok canım,annem çok ciddi bu konuda.. mobilyalar geldikçe temizlik yapmak mecburi olacak zaten.. 10 kere yapmak istediğimden değil ama öyle oluyor mecburen.. valla anlaştık gibi o konuda da, 15.kata çıkıp cam silinmeyeceğini idrak etti diye düşünüyorum.. herşeyiyle temizlenir, eşyalarımız yerleştikçe ben zaten yapıcam,annemler zaten gelirler.. tadını o zaman çıkarırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…