- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
canım aaaa bu ne ya gelinlikçi hokkabaz ,kapıcı dolandrıcı noluyoo ya nereye düştün şekerim böle .Bu arada gelinlikçideki tutumun için tebrik ediyorum bastır yap çingeneliğini.Belkide kiraladığı gelinliği kurutemizlemeye verdi sana vercekti ii etmişin kamerayı söylemekle.Evinde hayırlı olsun canım.Bende aynı maratondayım ev bakıyorum maltepe fındıkıdan baktık da dün 2 eve hiç beğenmedim semt olarak allahın dağı resmen yolları hep dimdik bayır .Bakalım maltepe cevizliden bakıyoruz şimdi dua et de hayırlısı ile bulalım şekerim.
walla canım anlamadım. gelinlikçim, öyle dandik bir yer de değildi ama anlam veremedim bir türlü..
tongaya düşürmeye çalıştılar ama olmadı çok şükür. babam da kızıyo, niye beklediniz o kadar "verin kaporamızı gidiyoruz" deseydiniz diye.
ama insan aptal yerine konmayı da yediremiyor, ben ne çekecem, arasın bulsun..
ev meselesinde de Allah yüzümüze baktı, kapıcı diğer blogun kapıcısı.. ama ortaya çıktı ya oyunları, emlakçı arıyor, açmıyoruz. sıcak paaradan oldular tabi..
senin de Allah yardımcın olsun canım, Ankaradayım ben,pek bilmiyorum dediğin yerleri. Benim beğendiğim ev de biraz dağ başı gibi, biraz ileride önünden samsun yolu geçiyor... ama Allah senin de gönlüne göre versin inşallah...