arkadaşlar düğün davetiyesini hallettk hemde çook uygunaaa
Eki Görüntüle 474246
bu arada nasılsınız nası gidiyor ben bu ara pek gidemiyorum bizim evin tadilatı bitti pzt beyaz eşyalar gelcek mobilya da daha alamadık karar vermiştik vazgeçtik napcz bilmiorum yaa sıkışcaz galibaaa siz neler yaptınız
canım güzelmiş hayırlı olsun nereye kaça yaptırdınız??
Dostlarım benim bi maruzatım var maltepe veya kartalda sahibinden 1+1 veya 2+1 bakıyoruz kulağınız gözünüz açık ola
bende sarıyer de oturuyorum. 29 eylül de Allah ın izniyle evlencez:) Maltepe Altıntepe'de bir ev beğendik,yarın pazarlığa gitcez. Evler ateş pahası resmenBizim beğendiğimiz sıfır,90 metrekare,155 bin diyo bakalım
komşu oluyorus
bnimde 8 eylülde bizde 129a almıştık peşin ama içinede 25 e yakın masrafı oldu
bu ev ile Emlak Ofisinden Satılık Daire 160.000 TL 95 m2 2+1 odalı İstanbul Maltepe Altıntepe Mah. - 94060686 bunun arasında kararsız kaldık. Emlak Ofisinden Satılık Daire 150.000 TL 100 m2 2+1 odalı İstanbul Maltepe Altıntepe Mah. - 92368182
sanırım 2. ev daha baskın nişanlım ve bende.ailelerde amerikan mutfak olmasın diyor. Yarın gitcez,dua edin lütfenev kredisi ile alcaz offf offf aksilik çıkcak diye ödüm kopuyor
ikiside çoko güzelmiş canım güle güle dağıtın inşşşKızlar davetiyemizi ve nikah şekerimizi hallettik davetiyeleri 500 tane 450 nikah şekerlerini de 250 adedini 350 tl ye aldık içime cok sindi fotolarını da ekledim geldinliğimi bindallımı kına abiyemi de aldık onları ekleyemiyorum şimdilik
canım gözün aydın darısı başımıza inşşş bizimde yavaş yavaş gelmeye başladıKızlar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artık evim yerleşti ya çok güzel bi duyguymus evimin tüm eşyaları geldi çok ama çok güzel bı duygu bı ara kötü oldum ailem aklıma gelınce ..aksesuarlar halı ve perde dısında beyaz eşyalar ve tüm mobilyalar yerleşti ew küçük olduğundan bıraz biçimsiz durdu ama yınede güzel bugun tekrardan gidicez nişanlımla fotoları çekip sizlerlede paylaşıcam:)VE HALA İNANAMADIĞIM NE GÜNLERDEN NE SAYILARDAN BUGÜNLERE GELDIK KIZLAR SON 49 GÜNN GİDİYORUZ YA GİDİYORUZZ..
bu ev ile Emlak Ofisinden Satılık Daire 160.000 TL 95 m2 2+1 odalı İstanbul Maltepe Altıntepe Mah. - 94060686 bunun arasında kararsız kaldık. Emlak Ofisinden Satılık Daire 150.000 TL 100 m2 2+1 odalı İstanbul Maltepe Altıntepe Mah. - 92368182
sanırım 2. ev daha baskın nişanlım ve bende.ailelerde amerikan mutfak olmasın diyor. Yarın gitcez,dua edin lütfenev kredisi ile alcaz offf offf aksilik çıkcak diye ödüm kopuyor
komşu oluyorus
bnimde 8 eylülde bizde 129a almıştık peşin ama içinede 25 e yakın masrafı oldu
günaydın kızlar sonunda gelinliğime kavustum iki üc gün önce. düğünden onbes gün önce acın asın dediler sakın kuru temizlemeye göndermeyin buhar tutmayın hiç gerek yok kendiliğinden acılıyor o dediler. öyle yapacağım bende :)))simdilik koltuğun üstünde kılıfıyla duruyor :))
son 44 gün kaldı saka gibi bir o kadarda güzel :)) 30 gün sonra evimizi yerlestireceğiz . coookk mutluyum :)))
günaydın kızlar sonunda gelinliğime kavustum iki üc gün önce. düğünden onbes gün önce acın asın dediler sakın kuru temizlemeye göndermeyin buhar tutmayın hiç gerek yok kendiliğinden acılıyor o dediler. öyle yapacağım bende :)))simdilik koltuğun üstünde kılıfıyla duruyor :))
son 44 gün kaldı saka gibi bir o kadarda güzel :)) 30 gün sonra evimizi yerlestireceğiz . coookk mutluyum :)))
Kızlar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artık evim yerleşti ya çok güzel bi duyguymus evimin tüm eşyaları geldi çok ama çok güzel bı duygu bı ara kötü oldum ailem aklıma gelınce ..aksesuarlar halı ve perde dısında beyaz eşyalar ve tüm mobilyalar yerleşti ew küçük olduğundan bıraz biçimsiz durdu ama yınede güzel bugun tekrardan gidicez nişanlımla fotoları çekip sizlerlede paylaşıcam:)VE HALA İNANAMADIĞIM NE GÜNLERDEN NE SAYILARDAN BUGÜNLERE GELDIK KIZLAR SON 49 GÜNN GİDİYORUZ YA GİDİYORUZZ..
resimgörelim ggelinliği
kızlar 3 eylül e nikah tarihiini aldık bu sabahhhh hemen hemen 1 ay sonra yaaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?