eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

arkadaşlar düğün davetiyesini hallettk hemde çook uygunaaa

bu arada nasılsınız nası gidiyor ben bu ara pek gidemiyorum bizim evin tadilatı bitti pzt beyaz eşyalar gelcek mobilya da daha alamadık karar vermiştik vazgeçtik napcz bilmiorum yaa sıkışcaz galibaaa siz neler yaptınız

canım güzelmiş hayırlı olsun nereye kaça yaptırdınız??

Dostlarım benim bi maruzatım var maltepe veya kartalda sahibinden 1+1 veya 2+1 bakıyoruz kulağınız gözünüz açık ola

bende sarıyer de oturuyorum. 29 eylül de Allah ın izniyle evlencez:) Maltepe Altıntepe'de bir ev beğendik,yarın pazarlığa gitcez. Evler ateş pahası resmen Bizim beğendiğimiz sıfır,90 metrekare,155 bin diyo bakalım

komşu oluyorus
bnimde 8 eylülde bizde 129a almıştık peşin ama içinede 25 e yakın masrafı oldu

Kızlar davetiyemizi ve nikah şekerimizi hallettik davetiyeleri 500 tane 450 nikah şekerlerini de 250 adedini 350 tl ye aldık içime cok sindi fotolarını da ekledim geldinliğimi bindallımı kına abiyemi de aldık onları ekleyemiyorum şimdilik

Eklentiler

• $untitled.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $nikah þekeri.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artık evim yerleşti ya çok güzel bi duyguymus evimin tüm eşyaları geldi çok ama çok güzel bı duygu bı ara kötü oldum ailem aklıma gelınce ..aksesuarlar halı ve perde dısında beyaz eşyalar ve tüm mobilyalar yerleşti ew küçük olduğundan bıraz biçimsiz durdu ama yınede güzel bugun tekrardan gidicez nişanlımla fotoları çekip sizlerlede paylaşıcam:)VE HALA İNANAMADIĞIM NE GÜNLERDEN NE SAYILARDAN BUGÜNLERE GELDIK KIZLAR SON 49 GÜNN GİDİYORUZ YA GİDİYORUZZ..

komşu oluyorus
bnimde 8 eylülde bizde 129a almıştık peşin ama içinede 25 e yakın masrafı oldu

güle güle oturun,hayırlı olsun:) bizimde yarına ertelendi pazarlık işi off heyecandan ölcem nikah günü dışında hiç birşeyimiz hazır değil gelinlik,eşyalar,balayı,nikah sonrası eğlence allah ım sana geliyorum:) stresten boynumda tutuldu,kazık yutmuş gibi duruyorum şuan:)

selammm kızlar kaç dakikadır yazılanları okuyorum :) bende eylülde evleniyprummm. 15 eylülll Herkese şimdiden mutluluklarrr :)

2.resimdeki daha güzel sanki canım ama görmeden bilemem
amerikan mutfak tercih etme ama canım misafirin felan olduğunda tüm mutfak dağalıyo ister istemes milletin gözü senn üstünde oluyo yemek kokusu salona yayılıyo felan
benim mahalleme gelin gelcen

Son düzenleme:
ikiside çoko güzelmiş canım güle güle dağıtın inşşş
canım gözün aydın darısı başımıza inşşş bizimde yavaş yavaş gelmeye başladı

canım 2. si daha iyi bnce bende amerikan mutfak tercih etmem açıkçası

günaydın kızlar sonunda gelinliğime kavustum iki üc gün önce. düğünden onbes gün önce acın asın dediler sakın kuru temizlemeye göndermeyin buhar tutmayın hiç gerek yok kendiliğinden acılıyor o dediler. öyle yapacağım bende :)))simdilik koltuğun üstünde kılıfıyla duruyor :))
son 44 gün kaldı saka gibi bir o kadarda güzel :)) 30 gün sonra evimizi yerlestireceğiz . coookk mutluyum :)))

resim görelim ggelinliği

resim görelim gelinliği

çok coşkulu bir mesaj olmuş bu Rabbim ağız tadıyla oturmak nasib etsin...

işte ben de bu yüzden erken almak istemiyorum gelinliğimi.. evde muhafazası zor, kılıf içinde kırışacak.. açılır diyorlar ama açılır mı.. onların orda aslında, kılıfta dursun işte diye düşünüyorum.. benim de provam bu cuma inşallah..

resim görelim ggelinliği

bence de bence de..

oh oh oh maşallah kızlar hazırlıklar son gaz devam ediyor. sizin hazırlıkalrınızı okurken bile heyecanlanıyorum mutlu oluyorum :))

azarantina cnm bende kızlara katılıyorum. 2. ev daha kullanışlı olur.

miaselinam tatlım çok sevindim erkenden almışsın ohh bir iş daha bitti desene :) ben daha 2. provaya gitmedim, daha aramadı gelinlikçim. ben mi arasam acaba?

EsraaKadir'cim davetiyende şekerlerinde çok cici :))

vee benim yaptıklarım:
* evin genel temizliği bitti haliyle tekrar silip süpürcem,
* davetiyemizi verdik ama elimde fotoğraf yok,
* nikah şekerlerim geldi. elimde fotoğraf yok,
bu hafta içi tül-perde geliyor,
* hafta sonu mobilyalar geliyor,
* belki beyaz eşyalarımda gelir ama montaj bu hafta sonuna yetişmez sanırım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…