günaydın kızlar bir iki gündür giremiyordum
( kaldı 47 gün :))
dün son prova için gittim etek boyu yapılacaktı ama gerek kalmadı ayakkabıları giyince gayette güzel oldu :))
kesesi çiçeği tacı ekstra iplikleri uzun kısa duvakla tarlatanla beraber aldım gelinliğimi :)))
son on bes gün kala acıp asın dediler :))
kendiliğinden düzelirmiş.
diş doktorumada gorundum yüzde elli sansım varmıs dişlerim için. belki tellerim o zamana cıkar belki cıkmazmıs
(8 sağlık olsun kafama takmıyorum pek . nede olsa gorunmuyor
kına gecesi yüzünden tartısmalar içerisindeyiz. ben gittim mekan tuttum kayın pederım ve gorumcem tepki gösterdi kına gecesi sokakta olur diye. bide anayola bağlayan tüm otobüslerin geçtiği yer nasıl olursa süslenip püslenip sokağı kapattırıp orda oynarız. hangi mantığa uyar bu. ben topukluları gıycem sokakta dans mı etcem hayatta öyle birsey yapmam. onu da geçin ambulansı var itfaiyesi var bu işin. allah korusun ya birine bişey olursa yada orda geçmek isteyenlerle kavga edersek. burnumuzdan gelecek. ama olurmu onların adetleri böyleymiş belediyeden izin alırlarmıs. ttuttuldu bi kere dedim mekan. neymiş efendim 80 100 kişi gelecekmiş kolu komsu gelirmiş. gelmesinler efendim onlara ne düğünde gelecekler ya dedim. onu da geçtim düğün istediğiniz gibi oluyor ama kınada benim istediğim gibi olacak dedim. kına mekanı kıza aittir bizim orda dedm bende yaptım işte dedm. görümcem le kayınpederim bir oluyor . nişanlımda annesine cekmiş allahtan beni koruyor. neymiş eğer görüceklermiş beğenmezlerse iptal olcakmıs sokakta olcakmıs. istemiyorum dedim görmeyin isterseniz sizin fikriniz belli nasılsa bir kulp takılır mekana dedim. beğenmeyeceğim diye şartlamıssınız kendinizi dedim. cok olursa ben aile arası kendi yakınlarımla yaparım kimse gelmez sizin taraftan o zaaman madem oyle dedm. nişanlımda hiç olmadı arkadaslarımızı alır akraba filan almayız sahile gider bişeyler yer içeriz kendi aramızda kutlarız hayatım dedi. allahtan o anlayıslı . cileden cıkartacaklar beni
((
mutfak dolaplarımızdadün takıldı gercekten cok güzel oldu kızlar tam istediğim gibi diyebilirim.
geriye dusa kabin kaldı ve kornişler. sonrasındada oturma odası misafir odası mobilyaları halı ve perde :))) otuz ağustosta evi yerlestireceğiz