• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın kızlarrr :))

gelinlik fotoğrafım asagıdaki gibi. krık beyaz aldım.
kesesi ciceği uZUN ve kısa duvak verdiler bide tarlatanla ekstra ip verdiler. arkadan iple bağcıklı :)) ben cok beğendim belden asağısındada uzun serit halinde o üstünde gördüğünüz taşları eklemişler aralara ısıldaması için serpiştirilmiş ama sık koymamıslar :)))

Eki Görüntüle 475911
Eki Görüntüle 475910

bu arada demişmiydim bilmiyorum mutfak dolaplarımız takildi bugün avizeler takılacak inşallah. ben görmedim nişanlım gitmiş beğenmiş gri almıs beyazda florasan lamba almıs :))

benim duvarlarım cakıl tası grisi bu aarada herkese tavsiye ederim cok aydınlık duruyor öyle karanlık durmuyorum. ısık yansımasıyla beyaz bile gözüküyor bazen :)))

persembe günü nikah işlemleri için fotoğraf cektireceğiz. kuoforden randevu alınacak bu hafta içerisinde.
fotoğrafcıyıda halledeceğiz inş :)))

bi aksamda cıkıp bohca işlerini yapacağız merkeze gidip. :)
geriye dusakabini taktırmak kaldı ve tabiki mobilyalarla perde halıları :))

oh oh oh maşallah kızlar hazırlıklar son gaz devam ediyor. sizin hazırlıkalrınızı okurken bile heyecanlanıyorum mutlu oluyorum :))

azarantina cnm bende kızlara katılıyorum. 2. ev daha kullanışlı olur.

miaselinam tatlım çok sevindim erkenden almışsın ohh bir iş daha bitti desene :) ben daha 2. provaya gitmedim, daha aramadı gelinlikçim. ben mi arasam acaba?

EsraaKadir'cim davetiyende şekerlerinde çok cici :))

vee benim yaptıklarım:
* evin genel temizliği bitti haliyle tekrar silip süpürcem,
* davetiyemizi verdik ama elimde fotoğraf yok,
* nikah şekerlerim geldi. elimde fotoğraf yok,
bu hafta içi tül-perde geliyor,
* hafta sonu mobilyalar geliyor,
* belki beyaz eşyalarımda gelir ama montaj bu hafta sonuna yetişmez sanırım,

bence ara tabi yani birsürü gelin vardır başında unutmuş bile olabilir.Sıkıştır biraz bence

kızlar gelinlik işimi hallettim 2 prova oldu sonrakı tam 1 ay sonra dedı bana uzun geldı ama yapıcak bısy yok tam ıstediğim tarzda buldum çoğunluğu fransız danteli çok ağır güzel duruyor ama anlamadığım o muhtesem dantelın ağırlığı resımde bellı olmuyo sankı düz bı gelınlık ama yakından gören herkes cok guzel oldugunu söyluyor bide dış çekim yaptırıcam inş güzel durur:/

günaydın kızlarrr :))

gelinlik fotoğrafım asagıdaki gibi. krık beyaz aldım.
kesesi ciceği uZUN ve kısa duvak verdiler bide tarlatanla ekstra ip verdiler. arkadan iple bağcıklı :)) ben cok beğendim belden asağısındada uzun serit halinde o üstünde gördüğünüz taşları eklemişler aralara ısıldaması için serpiştirilmiş ama sık koymamıslar :)))

Eki Görüntüle 475911
Eki Görüntüle 475910

bu arada demişmiydim bilmiyorum mutfak dolaplarımız takildi bugün avizeler takılacak inşallah. ben görmedim nişanlım gitmiş beğenmiş gri almıs beyazda florasan lamba almıs :))

benim duvarlarım cakıl tası grisi bu aarada herkese tavsiye ederim cok aydınlık duruyor öyle karanlık durmuyorum. ısık yansımasıyla beyaz bile gözüküyor bazen :)))

persembe günü nikah işlemleri için fotoğraf cektireceğiz. kuoforden randevu alınacak bu hafta içerisinde.
fotoğrafcıyıda halledeceğiz inş :)))

bi aksamda cıkıp bohca işlerini yapacağız merkeze gidip. :)
geriye dusakabini taktırmak kaldı ve tabiki mobilyalarla perde halıları :))

Gelinlik çok hoşmuş çok beğendimmm... Mutlulukla giy inşallah... :16:

Çakıltaşı Grisi bu sene modaymış, bende mi aynını yaptırsam diye düşünüyordum ama bakalım, daha o noktaya gelebilsek... :9:

kızlaarrrrrrrrrrrrr sonunda geldiiiiimmmmmmmm son 60 günüm kaldı evin badanası bitti bu cumartesi temizlik yapacağız evin çok pis olduğunu söylemiştim geçen pazar full mobilya baktık artık bu pazarda bakıp karar aşamasına geçeceğiz bakalım mobilyayı bi halletsekte gelinlik baksak yaaaa boş zaman bulamıyorum ya bide hep hafta sonumuz olduğu için koştur babam koştur cumartesi pazar bi ara beyaz eşyalara bakçaz almak için halıdır perdedir derken napçam ben ya nasıl yetişeceğim offffffffffffffffffff

bu arada kızlar davetiyemi hallettik 1000 tane 80tl idi bence davetiyeye göre çok uygun :DEki Görüntüle 472168
sizce nasıl :D

çok şekeeeerrrrrrrrrrrrrr

merhaba kızlar bayadır yazamıyordum.1-2 ay olmuştur foruma yazmayalı.düğün telaşı koşturuyorum ancak nefes alabildim.herkese hayırlı ramazanlar.

canım bende aynı senin gibiyim boşluk bulmıyorum

arkadaşlar düğün davetiyesini hallettk hemde çook uygunaaa
Eki Görüntüle 474246

bu arada nasılsınız nası gidiyor ben bu ara pek gidemiyorum bizim evin tadilatı bitti pzt beyaz eşyalar gelcek mobilya da daha alamadık karar vermiştik vazgeçtik napcz bilmiorum yaa sıkışcaz galibaaa siz neler yaptınız

aynıyız işte dolaşıyoz hep

Kızlar davetiyemizi ve nikah şekerimizi hallettik davetiyeleri 500 tane 450 nikah şekerlerini de 250 adedini 350 tl ye aldık içime cok sindi fotolarını da ekledim geldinliğimi bindallımı kına abiyemi de aldık onları ekleyemiyorum şimdilik :1:

çok güzeller canım

Kızlar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artık evim yerleşti ya çok güzel bi duyguymus evimin tüm eşyaları geldi çok ama çok güzel bı duygu bı ara kötü oldum ailem aklıma gelınce ..aksesuarlar halı ve perde dısında beyaz eşyalar ve tüm mobilyalar yerleşti ew küçük olduğundan bıraz biçimsiz durdu ama yınede güzel bugun tekrardan gidicez nişanlımla fotoları çekip sizlerlede paylaşıcam:)VE HALA İNANAMADIĞIM NE GÜNLERDEN NE SAYILARDAN BUGÜNLERE GELDIK KIZLAR SON 49 GÜNN GİDİYORUZ YA GİDİYORUZZ..

canım bende durup dururken hep diyorum nerelere geldik ya 5 senedir bu zamanların hayalini kurduk hep ve geliyoooo

güle güle oturun,hayırlı olsun:) bizimde yarına ertelendi pazarlık işi off heyecandan ölcem:( nikah günü dışında hiç birşeyimiz hazır değil:( gelinlik,eşyalar,balayı,nikah sonrası eğlence allah ım sana geliyorum:) stresten boynumda tutuldu,kazık yutmuş gibi duruyorum şuan:)

biz nikah gününüde ayarlamadık

selammm kızlar kaç dakikadır yazılanları okuyorum :) bende eylülde evleniyprummm. 15 eylülll Herkese şimdiden mutluluklarrr :)

hoşgeldin canım 29 eylül bende benden iki hafta önce gelincik olcan:31::31:

günaydın kızlar sonunda gelinliğime kavustum iki üc gün önce. düğünden onbes gün önce acın asın dediler sakın kuru temizlemeye göndermeyin buhar tutmayın hiç gerek yok kendiliğinden acılıyor o dediler. öyle yapacağım bende :)))simdilik koltuğun üstünde kılıfıyla duruyor :))
son 44 gün kaldı saka gibi bir o kadarda güzel :)) 30 gün sonra evimizi yerlestireceğiz . coookk mutluyum :)))

hadi hayırlısı:21:

kızlar 3 eylül e nikah tarihiini aldık bu sabahhhh hemen hemen 1 ay sonra yaaaa:)

hayırlı olsun canım allah mesut etsin hepimizi

oh oh oh maşallah kızlar hazırlıklar son gaz devam ediyor. sizin hazırlıkalrınızı okurken bile heyecanlanıyorum mutlu oluyorum :))

azarantina cnm bende kızlara katılıyorum. 2. ev daha kullanışlı olur.

miaselinam tatlım çok sevindim erkenden almışsın ohh bir iş daha bitti desene :) ben daha 2. provaya gitmedim, daha aramadı gelinlikçim. ben mi arasam acaba?

EsraaKadir'cim davetiyende şekerlerinde çok cici :))

vee benim yaptıklarım:
* evin genel temizliği bitti haliyle tekrar silip süpürcem,
* davetiyemizi verdik ama elimde fotoğraf yok,
* nikah şekerlerim geldi. elimde fotoğraf yok,
bu hafta içi tül-perde geliyor,
* hafta sonu mobilyalar geliyor,
* belki beyaz eşyalarımda gelir ama montaj bu hafta sonuna yetişmez sanırım,

canım senin bitmiş artıkın heee en erken sensin biz kaldık öyle:24::24:

kızlaarrrrrrrrrrrrr sonunda geldiiiiimmmmmmmm son 60 günüm kaldı evin badanası bitti bu cumartesi temizlik yapacağız evin çok pis olduğunu söylemiştim geçen pazar full mobilya baktık artık bu pazarda bakıp karar aşamasına geçeceğiz bakalım mobilyayı bi halletsekte gelinlik baksak yaaaa boş zaman bulamıyorum ya bide hep hafta sonumuz olduğu için koştur babam koştur cumartesi pazar bi ara beyaz eşyalara bakçaz almak için halıdır perdedir derken napçam ben ya nasıl yetişeceğim offffffffffffffffffff

çok şekeeeerrrrrrrrrrrrrr

canım bende aynı senin gibiyim boşluk bulmıyorum

aynıyız işte dolaşıyoz hep

çok güzeller canım

canım bende durup dururken hep diyorum nerelere geldik ya 5 senedir bu zamanların hayalini kurduk hep ve geliyoooo

biz nikah gününüde ayarlamadık

hoşgeldin canım 29 eylül bende benden iki hafta önce gelincik olcan:31::31:

hadi hayırlısı:21:

hayırlı olsun canım allah mesut etsin hepimizi

canım senin bitmiş artıkın heee en erken sensin biz kaldık öyle:24::24:

evettt canımmm :31:: inşallah herkesin içine sinerr herşeyy.burada yazılanları okudukça daaha bi enerjik oluyor insan :D

oof ya Ramazandan herhalde, hiçbir işe baktığımız yok...
ben söylemicem dedim kendi kendime bu sefer, gidelim bakalım vs diye... ama hiç lafı da açılmıyor.. anlamıyorum ki..
zaten akşamları çok yorgun oluyorum, oruç oruç sıcakta gezmeyi gözüm hiç yemiyor..ama ben hadi desem gidilecek biliyorum, ben de demiyorum bakalım ne zaman akıllarına gelecek.. gidip yorgan yaptırıyolar, yorgan serecek yatak yok ortada :20:
mobilyaları ayarlamadık, ev yok.. nişanlıma kalırsa onların oralarda çok varmış, ve 300-500 m mesafeden bahsediyor annesigillerin evine.. aslında ben yürüme mesafesinde bi yer istemiyordum, ama şimdiye kadar bana o kadar ii niyetli davrandılar ki, bunu ona söyleyemiyorum...:ssz::ssz:
gelinlik provam var cuma günü, beyaz eşyalarımız tamam zaten...
ama ev olmadıktan sonra halı, perde işleri aksıyor.. geçen hafta ağustos ortası tutalım biiz evi dedi, ev mi buldun,aklında biyer var da söylemiyor musun dedim, hayır dedi.. hem ağustos ortası tutalım diyor, hem hiç ev bakmaya gitmedik daha... :19: saçma sapan beğenmediğim bir yeri tutmak zorunda olmak istemiyorum :20::20: ne zor iş bunlar..

slm kızlarrr yeni bir gn ve eksi bir gün 59 gün kaldı 50 lere düştük artık inanamıyorum yaaaaa:31::31::31::52::52:
:9::9: evet canım bugün 59 uz :32::32:
oof ya Ramazandan herhalde, hiçbir işe baktığımız yok...
ben söylemicem dedim kendi kendime bu sefer, gidelim bakalım vs diye... ama hiç lafı da açılmıyor.. anlamıyorum ki..
zaten akşamları çok yorgun oluyorum, oruç oruç sıcakta gezmeyi gözüm hiç yemiyor..ama ben hadi desem gidilecek biliyorum, ben de demiyorum bakalım ne zaman akıllarına gelecek.. gidip yorgan yaptırıyolar, yorgan serecek yatak yok ortada :20:
mobilyaları ayarlamadık, ev yok.. nişanlıma kalırsa onların oralarda çok varmış, ve 300-500 m mesafeden bahsediyor annesigillerin evine.. aslında ben yürüme mesafesinde bi yer istemiyordum, ama şimdiye kadar bana o kadar ii niyetli davrandılar ki, bunu ona söyleyemiyorum...:ssz::ssz:
gelinlik provam var cuma günü, beyaz eşyalarımız tamam zaten...
ama ev olmadıktan sonra halı, perde işleri aksıyor.. geçen hafta ağustos ortası tutalım biiz evi dedi, ev mi buldun,aklında biyer var da söylemiyor musun dedim, hayır dedi.. hem ağustos ortası tutalım diyor, hem hiç ev bakmaya gitmedik daha... :19: saçma sapan beğenmediğim bir yeri tutmak zorunda olmak istemiyorum :20::20: ne zor iş bunlar..

canım yaa sıkma canını inan biz ev baktığımızın 2. günü falan bulduk. alacağın yer belli olduktan sonra tutmakta bişey yok. e ev olmadan mobilyada olmuyo. ama sana bişey diyimmi söyle yapsınlar içinde kalıp canını sıkıcana istediğin gibi olsun herşey. ben öyle yapıyorum. nişanlım düşünmüyosa zorla düşünecek bu yola girdiyse benle üstüne düşeni yapıcak. hem canım erkekler bizim gibi ayrıntıcı değil senin ne hissetttiğini anlayamayabilir :34:

ya bizde daha ev mev tutmadık ama bizim olayımız maddi eylül başı anca tutabilicez halıya perdeye kaç dk ayırabilcez bilmiorum ama takılmıyorum elbet olcak sıkıntı yok bu arada hanımlar beyler ilgilnmiosa siz hiiiiç ilgilenmeyin tıııın:19:

Back