- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
canım yaa sıkma canını inan biz ev baktığımızın 2. günü falan bulduk. alacağın yer belli olduktan sonra tutmakta bişey yok. e ev olmadan mobilyada olmuyo. ama sana bişey diyimmi söyle yapsınlar içinde kalıp canını sıkıcana istediğin gibi olsun herşey. ben öyle yapıyorum. nişanlım düşünmüyosa zorla düşünecek bu yola girdiyse benle üstüne düşeni yapıcak. hem canım erkekler bizim gibi ayrıntıcı değil senin ne hissetttiğini anlayamayabilir
maalesef muhit benim istemediğim bi yer.. istediğim semtlere bakıyordum, ben buldukça o benim karşıma annesigilin orda da evler olduğnu söyledi.. tanıdıklarının buldukları evleri daha dışından beğenmemiş.. annesinin evinin caddesinde bisürü ev varmışmış! ama gel bakalım demek yok...anlamıyorum, bi yer buldu da benim kabul etmeyeceğimi düşündüğü için mi söylemiyor...aklıma binbir türlü şey geliyor.. :26::26:
ya bizde daha ev mev tutmadık ama bizim olayımız maddi eylül başı anca tutabilicez halıya perdeye kaç dk ayırabilcez bilmiorum ama takılmıyorum elbet olcak sıkıntı yok bu arada hanımlar beyler ilgilnmiosa siz hiiiiç ilgilenmeyin tıııın
öyle ben de tınn dedim, karşılıklı tınnn tınnn ötüyoruz.. bomboş.. Allahtan gelinliği çıktığım gün halletmişim.. yoksa gel ev bakalım,mobilya bakalım demeyen gelinlik bakalım der miydi
tıınn'layınca da böyle oluyo işte...