• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar cumartesi günü tüm evimin eşyaları geliyor gecen pazar ailemi tutuğumuz ewı göstermeye gıttık aılem görmemısdı geldıler ve evi cok kucuk buldular morellerı bozuldu ama avrupa yakasında ewler kucuk ve fıyatlar ucuk 85 m2 ewe 800 kıra verıyoruz öle morelman çok kötüyüm :/

hadi ya metre karesine göre orantısız bir fiyat yeni evmi canım
olsun küçük ama mutlu bir yuvanız olur...

kızlar cumartesi günü tüm evimin eşyaları geliyor gecen pazar ailemi tutuğumuz ewı göstermeye gıttık aılem görmemısdı geldıler ve evi cok kucuk buldular morellerı bozuldu ama avrupa yakasında ewler kucuk ve fıyatlar ucuk 85 m2 ewe 800 kıra verıyoruz öle morelman çok kötüyüm :/
olsun canım bozma moralini sizin huzurunuz olsun en önemlisi bu başkalarının söyledikleriyle üzme kendini :34:
merhaba kızlaaaaaaaaaaar davetiyemizde hazır gelinliğimide ay başı alıyorum:16::16::16:
http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/545693-buyuk-gun-davetiyemiz.html

vayy çok güzel olmuş canım :34:

slm kızlar uzun bir aradan sonra anca gelebildim bildiğiniz gibi koşturuyoruz evimiz sonunda boşaldı cumartesi badanaya başlancak pazartesi bitecek evi o kadar pis bıraktılarki duvarlar kapkara mutfakta öyle temizlenince çok güzel olacak ama biraz zorlanacağız hayırlısıyla atlatalım şu günleri ya veeeeeeeeee artık 66 gün kaldı ya inanamıyorum 100 e nasıl gelcez derken nereye geldik bu hafta sonu da mobilya bakacağız evin içini nasıl döşeyeceğiz bilmiyorum herkes birşey söylüyor kafam karıştı ne yapçam bilmiyorum yaa

slm kızlar uzun bir aradan sonra anca gelebildim bildiğiniz gibi koşturuyoruz evimiz sonunda boşaldı cumartesi badanaya başlancak pazartesi bitecek evi o kadar pis bıraktılarki duvarlar kapkara mutfakta öyle temizlenince çok güzel olacak ama biraz zorlanacağız hayırlısıyla atlatalım şu günleri ya veeeeeeeeee artık 66 gün kaldı ya inanamıyorum 100 e nasıl gelcez derken nereye geldik bu hafta sonu da mobilya bakacağız evin içini nasıl döşeyeceğiz bilmiyorum herkes birşey söylüyor kafam karıştı ne yapçam bilmiyorum yaa

Allah yardımcınız olsun kuzum zor ama zevkli oluyo :21:

kızlar bu arada yarın ben yokum nikah başvurusu yapıcaz sonunda öptüm hepinizi :32::54:

ya fırsat olmadı neyse burdayım ev arıyoz ama bulamıoz :)

Merhaba kızlar ben de EyLÜL 2012 geliniyim ve düğünüm 8inde Mersinde ayrıca Samsunda da düğün tadında bir kına gecemiz olacak 4ünde veee İstanbula taşınacağız ev arıyoruz ve evler uçmuş durumda. Şuan Ankarada yaşadığım için bilmiyorum İstanbulu. Nişanlım Anadolu yakası Kozyatağında oturuyor. Bu semtte kiralar 900 den başlıyor hatta daha yüksek. Biz de başka yerlere bakmaya başladık ama çok iti kopuğu olmasın akşam hava karardığında işten elirken korkmayalım güvenli bir semt olsun istiyoruz. Çok zor bu işler.

heh hayırlı işler bende onu diyorum bizde anadolu yakasında oturacağız ama sıkıntı

bu arada kızlar davetiyemi hallettik 1000 tane 80tl idi bence davetiyeye göre çok uygun :D $098_ÖZLEM_AZİZ.jpg
sizce nasıl :D

Son düzenleme:
Teşekkürler canım...

ne demek şekerim paylaşalım ki böyle fırsatlardan hepimiz faydalanalım.Bu arada kalitesinden de şüphe etme .Ben demiştim a4 kağıda basıyo olmasınlar niye 80 tl falan sonra nişanlım gidip örnek aldı getirdi dergi kapağı gibi kağıdı

oof ne kadar pahalı cidden :53::53: aslında ben de bundan çok endişeliyim.. gidip tuttuktan sonra beğenmezlerse diye korkuyorum. bu herşeyde geçerli aslında benim için.. mobilyalar, ev,davetiye... belki iyi bişey değil ama annem "bu güzelmiş" deyince rahatlıyorum.. ama biliyorum ki önemli olan senin beğenmen, çünkü orası senin evin.. belki annenler de hem küçük hem pahalı diye öyle demişlerdir,seni düşündüklerinden..
içini ferah tut bence, yerleştirmeye başlayınca severler onlar da..

merhaba kızlaaaaaaaaaaar davetiyemizde hazır gelinliğimide ay başı alıyorum:16::16::16:
http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/545693-buyuk-gun-davetiyemiz.html

hadi hayırlı olsun, pek şirinmiş :16:

ooo kolay gelsin,ev tutulunca işin çoğu bitecek gibi geliyor bana.. temizlikten fln gözüm pek korkmuyor.. siz de halledersiniz inş. zevkle yaparsınız, Allah kolaylık versin...
mobilyalar için de herkesin kafasından çıkan sesi dinleme.. tavsiyeleri dinleyeceğiz elbette (mesela annem hantal olmasın, altı açık olsun silinebilsin vs der hep..) ama şöyle olsun bu olmasın şu olsun diyenleri takma.. hangisini beğenirsen en güzeli,evine en yakışanı o olur :34:

bu arada kızlar davetiyemi hallettik 1000 tane 80tl idi bence davetiyeye göre çok uygun :DEki Görüntüle 472168
sizce nasıl :D

cnım davetiyen çok cici :)) bizde davetiye aşamasındayız. puff. bi yandan internetten bakıyorum. bi yandan gidip davetiyecide görsek diyorum. sanırım c.tesi günü gidip bakıcaz. 300 davetiye kaç günde basılıyor fikri olan var mı kızlar?

Back