bunun rengi falan çok hoşmuş canım ama eminönünde 100 tl civarında falan sanırım şansın olurmu bilmiyorum ama bi bak istersen. yada bunu çok beğendiysen 100 tl için hiç yollarda heder olmaçinkan deyince merak ettim baktın netten...kuzucum buda bindallıya benziyor..kına elbiseside almışın..bindalıya gerek yok bence şekerim
bende seviyorum kaftanlı modelleri ama 500'den aşağı değiller yahuunormal bir bindallı alıcam artık
şu model hoşuma gidiyor aslında; fiyatıda 200 civarı genelde
Eki Görüntüle 454056
evet canım internet üzerinden aldım. 1,5 tl falandı sanırım bn alırken indirimliydi. evet derken havalansın istiyosan daha önceden birinin yakması lazım çünkü havalanması 2 dk falan buluyo..dilek fenerlerini internet üzerinden mi aldın, ne kadardı fiyatları, ben de düğünüme istiyorum da, havuz başında olacak şöyle "evet" dediğimiz anda dört bi yandan havalansınlar istiyorum
bak kuzucum elbiseli olan bir model..ben bunu konyada görmüştüm 200 demişti satılık..üstüme denemedim ama hoş göründü gözüme sana fikir olsun
Eki Görüntüle 454059
çinkan deyince merak ettim baktın netten...kuzucum buda bindallıya benziyor..kına elbiseside almışın..bindalıya gerek yok bence şekerim
bende seviyorum kaftanlı modelleri ama 500'den aşağı değiller yahuunormal bir bindallı alıcam artık
şu model hoşuma gidiyor aslında; fiyatıda 200 civarı genelde
Eki Görüntüle 454056
Teşekkür ederim canım, evet biliyorum, her yılbaşında nişanlımla birlikte bir tane uçuruveriyoruz 12 olunca çok hoşuma gidiyor :)evet canım internet üzerinden aldım. 1,5 tl falandı sanırım bn alırken indirimliydi. evet derken havalansın istiyosan daha önceden birinin yakması lazım çünkü havalanması 2 dk falan buluyo..
canım çinkan yeni yeni renklendi bu resim pek güzel bir örnek değil aslında beyaz ,kırık beyaz,uçuk pembe felan olurdu.şalvar ,gömlek,dore işlemeli kemer ,dore fes olur yukarıda resmini paylaşmıştım çinkanlar giyilince çinkansız kimse oynamaz gibi gibi bi sürü kaide varmış .Adetimizce de kız 3-5 elbise değişir .Genelde nişan elbisesi ile içeri girer ama kına yakılırken kesinlikle bindallı olur ya hiç olmadı eşten dostan isterim ama işte kaftanlı bişey bulaydım kiralık felan keseme göre iyiydi.Neyse daha zaman var bakıcam bakalım.
bunun rengi falan çok hoşmuş canım ama eminönünde 100 tl civarında falan sanırım şansın olurmu bilmiyorum ama bi bak istersen. yada bunu çok beğendiysen 100 tl için hiç yollarda heder olma
evet canım internet üzerinden aldım. 1,5 tl falandı sanırım bn alırken indirimliydi. evet derken havalansın istiyosan daha önceden birinin yakması lazım çünkü havalanması 2 dk falan buluyo..
aynen canım bu tarz bişeyler istiyorum bakalım daha alışverişe çıkmadık
bak kuzucum elbiseli olan bir model..ben bunu konyada görmüştüm 200 demişti satılık..üstüme denemedim ama hoş göründü gözüme sana fikir olsun
Eki Görüntüle 454059
ben halletim canım voyage torba private 2200e gelmişti
benim yakın arkadaşımda voyage sorguna gitmişti çok memnun kalmış zaten bu sene fiyatlar uçtu işin zor şekerim
slm kızlar sabahtan beri ne yazmışsınız oku oku bitiremedim bende sırasıyla anlatayım
balayı oteli bakıyorum ama bulamıyorum 29 eylül olunca bodrum fethiye marmaris falan kafadan eleniyo hava soğuyo direk antalyadan bakmamız gerekecek bakıyorum ama pek içime sinmiyor araştırma aşamasındayım
nikah işlemlerine daha başlamadık yakın zamanda başlarız
ev daha bu hafta sonu bakmaya başlayacağız kısmetse ev olmayınca doğal olarak mobilyada yok
kısa ve öz bizde göçmeniz kınada ilk nişanlığımla çıkacağım sonra kına için özel dikilen abiyemi giycem taşlı taşlı sonra sırf özel elle işlemeli boncuktan yapılmış tül kumaştan astarlı falan elbise diktiriyoruz ağır bir model olcak göçmen olarak sonra kırmızı kaftan giyerim bindallı şeklinde olanlardan kına yakılır o kıyafetlede şalvar giymek istemedim yeterince ağır elbiseler diktiriyoruz canım
kızlar zaman geliyor heyecan basıyo beni yaaaa
ağır elbise dediğin bizim çinkan değil dimi yöresel abiyelerden ay bizim bu merasimleri çok seviyorum ya temennalar işte payduşkalar ne bilim :)
a bu arada kına yerini tuttun mu :)
bizde rixos bodrum premium düşünüyoruz bakalım
aynen canım yöresel temenna olayına bitiyorum yaaa paşduşka çaça .............
daha bakıyorum canım
hürrem tacı diye geçiyo canım istanbuldayım bindallımı 100 e o tacı 40 a aldım
slm kızlar sabahtan beri ne yazmışsınız oku oku bitiremedim bende sırasıyla anlatayım
balayı oteli bakıyorum ama bulamıyorum 29 eylül olunca bodrum fethiye marmaris falan kafadan eleniyo hava soğuyo direk antalyadan bakmamız gerekecek bakıyorum ama pek içime sinmiyor araştırma aşamasındayım
nikah işlemlerine daha başlamadık yakın zamanda başlarız
ev daha bu hafta sonu bakmaya başlayacağız kısmetse ev olmayınca doğal olarak mobilyada yok
kısa ve öz bizde göçmeniz kınada ilk nişanlığımla çıkacağım sonra kına için özel dikilen abiyemi giycem taşlı taşlı sonra sırf özel elle işlemeli boncuktan yapılmış tül kumaştan astarlı falan elbise diktiriyoruz ağır bir model olcak göçmen olarak sonra kırmızı kaftan giyerim bindallı şeklinde olanlardan kına yakılır o kıyafetlede şalvar giymek istemedim yeterince ağır elbiseler diktiriyoruz canım
kızlar zaman geliyor heyecan basıyo beni yaaaa
canım gelinliğini ne yaptın? Merak ettim, konuşmuştuk sanırım, karar verebildin mi?
Eki Görüntüle 454331
bindallım bu canım
Eki Görüntüle 454332
bunun morunuda saçıma takıcam
mor renkli gümüş simli başötrüsüde kına yakılırken konulcak
Günaydın şekerlerrrartık bizimde bir evimiz var geçen hafta pazar günü bir ev bulmuştuk..konyanın en güzel semtinde diyebilirim cadde üstü zemin kat., site. kiraya 600 demişlerdi nişanlım dün annesi ile gitmiş kayınvalidem 550 yaptırmış kirayı beni aradılar tutalımmı diye bende olur dedim..işyerime çok yakın ayriyeten servisim tam kapısının önünde duruyor..kendi evime saat 17:50 de falan varıyordum, şimdi evime 17:20 de falan varırım 3 oda bir salon şeklinde ama biz salonu açtırdık L itipi yaptık aradan akardiyon kapı var açılıyordu adam kapıyı çıkarttırmış nişanlım akşam söleyince..çok lüks bir ev değil, sizinkiler gibi sıfır değil ama bana yetecek bir ev bizim burada sıfır binalar 650'den aşağı değil kiraları, birde aidat var o'da 100'den aşağı olmuyor..şu durumda zor gelir bize o evler ama olsun ben bu evimide sevdimmm Allah daha güzel evleri kendimize nasip etsin inş :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?