- 14 Eylül 2010
- 182
- 1
- 316
vaayyy harika olmuşsun canım
çoooooook teşekkür ederim,üzerine de azıcık ışıltı serpiştirecekler, bu tamamlanmamış hali, sabredemedim sizlerle de paylaşmak istedim seninkini de en kısa zamanda burada görürüz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaayyy harika olmuşsun canım
hakkında hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza
teşekkür ederim canım, hoşbuldum :13:
kızlar çok hastayım ya hem grip oldum hemde 3. dişimi çektirdim dün akşam aaaaa evime gidip yatmak istiyorummmmm bana dua edin bi an önce iyileşeyim.
kızlar çok hastayım ya hem grip oldum hemde 3. dişimi çektirdim dün akşam aaaaa evime gidip yatmak istiyorummmmm bana dua edin bi an önce iyileşeyim.
kızçelerim merhabaaa sizleri özlediiiim bende 2 hafta sonra gelinlik bakmaya gidicem sizler çok güzel olmuşssunuzz yalnız ben 42 beden giyiyorum acaba bulabilirmiyim hazırlarda 42 beden kafama çok takıyorum 46 bedendim baya kilo verdim ama artık durdu veremiyorum zamanda geçiyor kafam karman çorman
merabaaa aynen öyle zaman nası geçiyo o bile anlaşılmıyorkikızlar merhaba benim de kısmetse 2Eylül düğünüm,zaman yaklaşıyo duygular da değişiyo.. yapılacak işler de hiç bitmiyo :) sizlerin de öyle mii
canım tabiki bulabilirsin bedenine uygun modeller giyersen olduğundan zayıf bile durabilirsin. mesela çok kabarık modeller seni olduğundan şişman gösterir. balık modellere bakarsan bence daha iyi olurkızçelerim merhabaaa sizleri özlediiiim bende 2 hafta sonra gelinlik bakmaya gidicem sizler çok güzel olmuşssunuzz yalnız ben 42 beden giyiyorum acaba bulabilirmiyim hazırlarda 42 beden kafama çok takıyorum 46 bedendim baya kilo verdim ama artık durdu veremiyorum zamanda geçiyor kafam karman çorman
canımmm çok geçmiş olsun bugün nasılsın...kızlar çok hastayım ya hem grip oldum hemde 3. dişimi çektirdim dün akşam aaaaa evime gidip yatmak istiyorummmmm bana dua edin bi an önce iyileşeyim.
hayırlı olsun canım hepimiz değişik duygular yaşıyoruz tabikikızlar merhaba benim de kısmetse 2Eylül düğünüm,zaman yaklaşıyo duygular da değişiyo.. yapılacak işler de hiç bitmiyo :) sizlerin de öyle mii
Günaydın kızlaarr :)
bilmiyorum tatlım, bişeyler oldu ama bakalım şimdi yavaş yavaş düzeliyoruz... ama şöyle bi başbaşa kalıpda konuşamıyoruz ki birbirimizin derdini anlayalım.. inan askerliği bile özlediğim günler oluyor... neyse inşallah herşey düzelir...canım hayırdır ne oldu o kadar zorluğu yendiniz güzel zamanda neden problem çıktı yaa
canım çeyizlerden başlayabilirsin gelinliğine bak tabi şimdiden ben dikmeye güvenemediğim için hazır aldım. salonu tutmuş olmanız lazım.. siz neler yaptınız
hepimiz için hayırlısı olsun caım, inşallah bu stresli zamanları hayırlısı ile atlatırız...günaydın canım...
Canım nerden başlıyacağımı bilmiyorum... Ufacık şeyler baya büyüdü bizim nişanlımla sorunumuz yok allah şükür ama nişanlımın ailesi biraz sorun oluşturdu olay büyüdü büyüdü o yüzden gergin ve üzücü günler yaşadım bende ister istemez tepkimi nişanlıma gösterdiğim için aramızda da sorun oldu ama allaha şükür şimdi düzeldi herşey ama zormuş gerçekten... Allah başka sıkıntı vermesin diyorum ister istemez kültür yöresel farklar oluyor nişanlım doğulu ben batılı ikimizin kafası uysa ailelerin uymuyor işte arada olanda bize oluyor.... Şimdi eşyalarımızı aldık gelinliğimi aldık kına yerini tuttuk bır kına alışverişi davetiyeler kaldı...