• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızçelerim merhabaaa sizleri özlediiiim :1: bende 2 hafta sonra gelinlik bakmaya gidicem sizler çok güzel olmuşssunuzz yalnız ben 42 beden giyiyorum acaba bulabilirmiyim hazırlarda 42 beden kafama çok takıyorum 46 bedendim baya kilo verdim ama artık durdu veremiyorum zamanda geçiyor kafam karman çorman :50:

kızlar çok hastayım ya hem grip oldum hemde 3. dişimi çektirdim dün akşam aaaaa evime gidip yatmak istiyorummmmm bana dua edin bi an önce iyileşeyim.

kızçelerim merhabaaa sizleri özlediiiim :1: bende 2 hafta sonra gelinlik bakmaya gidicem sizler çok güzel olmuşssunuzz yalnız ben 42 beden giyiyorum acaba bulabilirmiyim hazırlarda 42 beden kafama çok takıyorum 46 bedendim baya kilo verdim ama artık durdu veremiyorum zamanda geçiyor kafam karman çorman :50:

bulursun canım ama istediğin model olur mu bilmem ben de 42 beedenm bi sürü war ama beğenmedim hiç diktiriyorum şuan daa ne kadar var düğüne senin?

kızlar merhaba benim de kısmetse 2Eylül düğünüm,zaman yaklaşıyo duygular da değişiyo.. yapılacak işler de hiç bitmiyo :) sizlerin de öyle mii

günaydın kızlarrrrr :16::16:

canım tabiki bulabilirsin bedenine uygun modeller giyersen olduğundan zayıf bile durabilirsin. mesela çok kabarık modeller seni olduğundan şişman gösterir. balık modellere bakarsan bence daha iyi olur :34:
kızlar çok hastayım ya hem grip oldum hemde 3. dişimi çektirdim dün akşam aaaaa evime gidip yatmak istiyorummmmm bana dua edin bi an önce iyileşeyim.
canımmm çok geçmiş olsun bugün nasılsın...
kızlar merhaba benim de kısmetse 2Eylül düğünüm,zaman yaklaşıyo duygular da değişiyo.. yapılacak işler de hiç bitmiyo :) sizlerin de öyle mii
hayırlı olsun canım hepimiz değişik duygular yaşıyoruz tabiki :9:
Günaydın kızlaarr :)

günaydın canımm :16:

slm kızlarrrrr harika bi hafta sonunda sonra buraya geldiiiimmmmmmmm dün ev baktık bir tanesi tam istediğim gibiydi bugün ablalarımızla gitçez onlarda güzel derse hemen tutacağız çok güzel bir duygu yaaa içim kıpır kıpır akşamüstü işten çıkıp bakacağız bugün geçmez bana artık yaaa

bideeeeeeeeeee 89 güüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnn

canım hayırdır ne oldu o kadar zorluğu yendiniz güzel zamanda neden problem çıktı yaa :50::53:

canım çeyizlerden başlayabilirsin gelinliğine bak tabi şimdiden ben dikmeye güvenemediğim için hazır aldım. salonu tutmuş olmanız lazım.. siz neler yaptınız :31:
bilmiyorum tatlım, bişeyler oldu ama bakalım şimdi yavaş yavaş düzeliyoruz... ama şöyle bi başbaşa kalıpda konuşamıyoruz ki birbirimizin derdini anlayalım.. inan askerliği bile özlediğim günler oluyor... neyse inşallah herşey düzelir...

günaydın canım...
Canım nerden başlıyacağımı bilmiyorum... Ufacık şeyler baya büyüdü bizim nişanlımla sorunumuz yok allah şükür ama nişanlımın ailesi biraz sorun oluşturdu olay büyüdü büyüdü o yüzden gergin ve üzücü günler yaşadım bende ister istemez tepkimi nişanlıma gösterdiğim için aramızda da sorun oldu ama allaha şükür şimdi düzeldi herşey ama zormuş gerçekten... Allah başka sıkıntı vermesin diyorum ister istemez kültür yöresel farklar oluyor nişanlım doğulu ben batılı ikimizin kafası uysa ailelerin uymuyor işte arada olanda bize oluyor.... Şimdi eşyalarımızı aldık gelinliğimi aldık kına yerini tuttuk bır kına alışverişi davetiyeler kaldı...
hepimiz için hayırlısı olsun caım, inşallah bu stresli zamanları hayırlısı ile atlatırız...

Bu arada herkese iyi haftalar kızlar..
Bindallılar paylaşılmış...
Bu da benim bindallım...
İçindeki elbise fuşya olacak.
Kollarından fuşya tüller sarkacak..
$524723_347839915252822_538192653_n.jpg

Biz de ev bakmaya başladık bu haftasonu ama henüz bulamadık :50: ama koltuk takımımızı, TV mizi, yaşam ünitemizi aldık haftasonu :16: beyaz eşyalarımızı da siemens almış babam. Bir tek yatak odamız kaldı, onu da ev tutunca alalım diyoruz :21:

Back