• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar balayı işini naptınız hallettinizmi

ben halletim canım voyage torba private 2200e gelmişti
benim yakın arkadaşımda voyage sorguna gitmişti çok memnun kalmış zaten bu sene fiyatlar uçtu işin zor şekerim

tatlım banyo setin çok hoş ama siyah çok çabuk toz kapıyor ve su lekesi bırakıyor üzerinde..arkadaşım aldı..sürekli su lekesi bırakıyor kireç izleri oluyor üzerinde dedi..hakikatende öleymiş geçen gün gittiğimde gördüm..daha çık bir renk terich edebilirsin şekerim :34::34::34:

kızlar kına kıyafetlerini hazır eden var mı ne kadar kaç beden ?

Son düzenleme:
görsün eniştebey kızımız da ççok fedakar :) aç kalmış yine çeyizini almış :D
heheh sorma canım yaa artık kıyafet falan almıyorum en büyük zevkim bunlar :1:
tatlım banyo setin çok hoş ama siyah çok çabuk toz kapıyor ve su lekesi bırakıyor üzerinde..arkadaşım aldı..sürekli su lekesi bırakıyor kireç izleri oluyor üzerinde dedi..hakikatende öleymiş geçen gün gittiğimde gördüm..daha çık bir renk terich edebilirsin şekerim :34::34::34:

ayyy isyanım artık çok geççç markafoniden aldım çünkü bakalım pahalı bişey değil zaten baktım çok zor oldu başka alırım :32:

heheh sorma canım yaa artık kıyafet falan almıyorum en büyük zevkim bunlar :1:

ayyy isyanım artık çok geççç markafoniden aldım çünkü bakalım pahalı bişey değil zaten baktım çok zor oldu başka alırım :32:

nese kuzucum bende iki set aldım..sende olmadı banyoda kullanırsın..tuvalete başka birşey alırsın şekerim :34::34::34:

mmousee dilek fenerlerini internet üzerinden mi aldın, ne kadardı fiyatları, ben de düğünüme istiyorum da :16:

Son düzenleme:
benim hazır..ama kına yakılırken giyeceğim bindallımı alıcam..o da bu c.tesi alınacak inş :46::46::46:

nişanlık kiraladım ben 500 tl. nişan-kına birlikte olacak benim :16::16::16:

ben arnavutum bi yöresel kıyafet var çinkan onu diktiriyorum.Kına elbisemi 75 tl ye aldım bakırköyden müsait bi zamanda paylaşırım resmini ben bindallıya takıldım o kadar bindallı var ama bi çoğu bana olmuyo muhteşem fiziğimden ötürü :) geri kalanı da ben beğenmiyorum aslında gönlümde kaftanlı bir model var ama o kadar bütçe ayıramayacağım malesef bakalım nası yapcam hani alanlar nerden ne kadara aldı bilelim dimi

ben arnavutum bi yöresel kıyafet var çinkan onu diktiriyorum.Kına elbisemi 75 tl ye aldım bakırköyden müsait bi zamanda paylaşırım resmini ben bindallıya takıldım o kadar bindallı var ama bi çoğu bana olmuyo muhteşem fiziğimden ötürü :) geri kalanı da ben beğenmiyorum aslında gönlümde kaftanlı bir model var ama o kadar bütçe ayıramayacağım malesef bakalım nası yapcam hani alanlar nerden ne kadara aldı bilelim dimi

çinkan deyince merak ettim baktın netten...kuzucum buda bindallıya benziyor..kına elbiseside almışın..bindalıya gerek yok bence şekerim :34::34::34:
bende seviyorum kaftanlı modelleri ama 500'den aşağı değiller yahuu :52::52::52: normal bir bindallı alıcam artık :30::30::30:

şu model hoşuma gidiyor aslında; fiyatıda 200 civarı genelde
$images.jpg

canım bizim sitede yapıcaz kınayı havuz kenarında kına ortalarında falan çiftler olarak dilek fenerlerinden salıcaz gökyüzüne güzel bir ambians olur diye düşündük :9:

dilek fenerlerini internet üzerinden mi aldın, ne kadardı fiyatları, ben de düğünüme istiyorum da, havuz başında olacak şöyle "evet" dediğimiz anda dört bi yandan havalansınlar istiyorum :16:

bende şalvarlı istemiyorum elbise gibi olanlardan istiyorum bakalım bulabilicekmiyim :31:

bende şalvarlı istemiyorum elbise gibi olanlardan istiyorum bakalım bulabilicekmiyim :31:

bak kuzucum elbiseli olan bir model..ben bunu konyada görmüştüm 200 demişti satılık..üstüme denemedim ama hoş göründü gözüme sana fikir olsun :34::34:

$aaaaaaaaaaaa.jpg

Back