- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
tatlım hayırlı olsun
Ayrıca gelin konusunda hala kararsız olan varsa
2012 Gelinlik Modelleri | markafoni Blog
buyrun
tatlım sizin ev varmı?
senin gelinliğin hazırmı kuzucum :44::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım hayırlı olsun
Ayrıca gelin konusunda hala kararsız olan varsa
2012 Gelinlik Modelleri | markafoni Blog
buyrun
slm kızlar sabahtan beri ne yazmışsınız oku oku bitiremedim bende sırasıyla anlatayım
balayı oteli bakıyorum ama bulamıyorum 29 eylül olunca bodrum fethiye marmaris falan kafadan eleniyo hava soğuyo direk antalyadan bakmamız gerekecek bakıyorum ama pek içime sinmiyor araştırma aşamasındayım
nikah işlemlerine daha başlamadık yakın zamanda başlarız
ev daha bu hafta sonu bakmaya başlayacağız kısmetse ev olmayınca doğal olarak mobilyada yok
kısa ve öz bizde göçmeniz kınada ilk nişanlığımla çıkacağım sonra kına için özel dikilen abiyemi giycem taşlı taşlı sonra sırf özel elle işlemeli boncuktan yapılmış tül kumaştan astarlı falan elbise diktiriyoruz ağır bir model olcak göçmen olarak sonra kırmızı kaftan giyerim bindallı şeklinde olanlardan kına yakılır o kıyafetlede şalvar giymek istemedim yeterince ağır elbiseler diktiriyoruz canım
kızlar zaman geliyor heyecan basıyo beni yaaaa
ben tefalden almış olmasam bunu alırdım kızlar 209tl den 149 a düşmüşşşş bilgilerinizeeee:))
Eki Görüntüle 413116
GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız bakalım
ÖZSEN tatlım ne oldu...biraz sakinleş...herşey yoluna girecektir. herşey o kadar kolay bitmez canım...anlat bir çözüm bulalım..
Aşkım balayo otelimizi ayarlamış sürpriz yaptı...
Eki Görüntüle 408695
Eki Görüntüle 408696
Eki Görüntüle 408697
Eki Görüntüle 408698
Eki Görüntüle 408699
tatlım sizin ev varmı?
senin gelinliğin hazırmı kuzucum :44::44::44:
günaydın eylül gelınlerı nasılsınızzz
şafakları tüketiyosunuz az kaldı:)
kızlar bugün çok yoğunum pek giremicem haberini z olsun
heheh mouse yokken hiçbirimizden ses çıkmıyo :) açeydim gollarımı getme diyeydim
sildim canım msj kutumu ulaşabilirsinbubabuuuurrr topikteysen duy sesimiiiii sana özel mesaj atıcam ama posta girişin doluymus canımm
ayybu çok güzel ve çok uygun muhteşem iyiki paylaşmışsın
vaayyy harika olmuşsun canım
canım hayırlı uğurlu olur inşşş. üzme ama kendini hepimiz yakında olsak uzakta olsak farklı bir hayata adım atıcaz iyi yada kötü yaşayarak görücez umarım hiçbiirimiz hayal kırıklığına uğramaz çok mutlu oluruzKızlarrrr evimiziiii tuttukkkkkkkkkkkkk 2 gün oldu tutalı erken tutmak zorunda kaldık 2 haftadır arastırıyoduk ewlilik sezonu olduğundan bulduğumuz evler 1 saate kalmadan tutuluyodu temmuzun ortasında tutucakdık bakdık cidden ev kalmıyo hemen tuttuk bn anadolu yakasında oturyorum ewlndıkden sonra avrupa yakasında oturucam zeytınburnunda ya ne kadar sacma sapan rakamlara ev tutuluyo orda 800 tl ye zor anlastık aidat v.s içinde degıl aptmn 2 yıllık çok temiz ve lüx ama evimiz 85m2 küçük yani daha büyükleri 1000 tlden baslıyo ben ewlndıkden bıkac ay sonra iş bakıcam nişanlımın aldığı paraylada anca ewimiz dönücek bıde tasarruflu olmamız gerekıcek :/şimdide mobılya arastırıcaz çok güzel duyguymus ewı tuttuk ben aptmandan dısarı cıktım bırden bıre gözlerimden yaşlar döküldü sanmayın mutlulukdan öyle bı duygudaydımkı sokağa baktım ortama bakdım kafamı kaldırdım ewımıze bakdım dedım artık hayat burda baslıycak senın ıcın burası yuvan burası mahallen bırdenbıre çok tuaf oldum ve kahroldum ewımı aradım o an çünkü benim yaşadığım bıyere hıc benzemıyo ağladım karmaşık duygular huzursuzdum bıyandan mutluydum ..buarada hala gelınlık bakmadımm hazır olucak dıye durmuyorum üstünde ama geç kalmam umarım..
yaaa bensiz sohbet olurmu kızlar olmaaazzzzheheh mouse yokken hiçbirimizden ses çıkmıyo :) açeydim gollarımı getme diyeydim
ben de eylül gelini olmaya hak kazananlardan.. ucundan sonundan 30 eylülde insallah bizimki de..
bakalım neler olacak...