• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

yaşamkent süper bende ümitköyde çalışıyodum. eryamanı çok iyi bilirim kiralık mı olcak satın mı alıcaksınız tavsiye edebilirim bi kaç yer. gelinlik diktiriyorum yarın 2. provam var . nikah ve davetiye halletmeye çalışcaz nikaha nereye başvurdunuz nişanlınla sen aynı belediyeye mi bağlısınız

Kiralık olacak geniş olursa 2+1 ya da 3+1 düşünüyoruz. Yenimahalle Belediyesine başvurduk, düğün de TEB Dora Otel'de olacak çünkü. Ben tarih almadan önce aradım ne yapmamız gerektiğini sordum. Belediyenin internet sitesindeki listede yer alan bir sağlık merkezine gidip, kan vermeniz gerekiyor, daha sonra belediyeye 6 adet foto ve nüfus cüzdanı ile gelin yeterli dediler. Yaşamkent de Yenimahalleye bağlı olduğu için, nişanlımın gidip kendi belediyesinden izin almasına gerek yokmuş. Bir gün içinde hallettik hemen. Davetiyerimizi de Cepa'nın en alt katında erdem davetiye var orada yaptırdık canım. :34:

Son düzenleme:
Kiralık olacak geniş olursa 2+1 ya da 3+1 düşünüyoruz. Yenimahalle Belediyesine başvurduk, düğün de TEB Dora Otel'de olacak çünkü. Ben tarih almadan önce aradım ne yapmamız gerektiğini sordum. Belediyenin internet sitesindeki listede yer alan bir sağlık merkezine gidip, kan vermeniz gerekiyor, daha sonra belediyeye 6 adet foto ve nüfus cüzdanı ile gelin yeterli dediler. Yaşamkent de Yenimahalleye bağlı olduğu için, nişanlımın gidip kendi belediyesinden izin almasına gerek yokmuş. Bir gün içinde hallettik hemen. Davetiyerimizi de Cepa'nın en alt katında erdem davetiye var orada yaptırdık canım. :34:

sadece kan mı alıyorlar yani başka test fln yapmıyolar yani.eryamanda göksuya yakın yerlere bakın bence evler yeni ve çok güzel oluyo ayrıca toplu taşıma ile yolculuk pek bi problemli oluyo haberin olsun ama önemli deil dersen güzelkent taraflarına da bakabilirsin 1 2 3 4 etaplarda pek yeni evler yok dediğim gibi göksu çevresinde güzelkent taraflarında var bi de 7 8 9 etaplar yapıldı yeni oaralar güzel

sadece kan mı alıyorlar yani başka test fln yapmıyolar yani.eryamanda göksuya yakın yerlere bakın bence evler yeni ve çok güzel oluyo ayrıca toplu taşıma ile yolculuk pek bi problemli oluyo haberin olsun ama önemli deil dersen güzelkent taraflarına da bakabilirsin 1 2 3 4 etaplarda pek yeni evler yok dediğim gibi göksu çevresinde güzelkent taraflarında var bi de 7 8 9 etaplar yapıldı yeni oaralar güzel
Teşekkür ederim :) Hayır başka bir test yapmıyorlar. Kan testi de sadece Talasemi riskine karşı çiftlerin taşıyıcı olup olmadıklarını belirlemek için yapılıyor, hastalıkla ilgili kısa bir bilgi veriliyor. Testin sonucunu 10 gün sonra veriyorlar ama işlemlerini gün içinde devam ettirebilmen için kan verdiğinize dair bir kağıt veriyorlar bu kadar. Sonra belediyede işlemlerinizi hallediyorsunuz ama farklı belediyelerde farklı işlemler olabilir bence başvuru yapacağın belediyeyi bir arayıp sormanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

aa ne güzelde anlatıolar kız oralar nerede cadılar :) yokmu istanbulda kimler var aslında ilk sayfaya yazsak kinc ve tarihlerin yanına yaş ve şehir yazsak bi sakıncası olur mu ki ??

Teşekkür ederim :) Hayır başka bir test yapmıyorlar. Kan testi de sadece Talasemi riskine karşı çiftlerin taşıyıcı olup olmadıklarını belirlemek için yapılıyor, hastalıkla ilgili kısa bir bilgi veriliyor. Testin sonucunu 10 gün sonra veriyorlar ama işlemlerini gün içinde devam ettirebilmen için kan verdiğinize dair bir kağıt veriyorlar bu kadar. Sonra belediyede işlemlerinizi hallediyorsunuz ama farklı belediyelerde farklı işlemler olabilir bence başvuru yapacağın belediyeyi bir arayıp sormanı tavsiye ederim.

iyi ya merak ediiodum gözümde büyüyp duruyodu ya neyse sen kuaför işini naptın

iyi ya merak ediiodum gözümde büyüyp duruyodu ya neyse sen kuaför işini naptın

Kuaförü ve makyajı nişanlım ayarlıyor :) emek'de Esthetic Center varmış orayla gidip konuşacağım, makyaj için de 2 seçeneğim var ya nişanlımın arkadaşı TRT'nin makyözünü ayarlayacak bizim için, ya da, sürekli gittiğim bir kuaförde çalışan bir bayan Başkent Tv'nin makyözü yakın arkadaşıymış onunla konuşayım dedi, onu ayarlayacağım.
Sen ne yaptın kuaför ve makyajı , bir de fotoğraf çekimini ne yapacaksın ??

Kuaförü ve makyajı nişanlım ayarlıyor :) emek'de Esthetic Center varmış orayla gidip konuşacağım, makyaj için de 2 seçeneğim var ya nişanlımın arkadaşı TRT'nin makyözünü ayarlayacak bizim için, ya da, sürekli gittiğim bir kuaförde çalışan bir bayan Başkent Tv'nin makyözü yakın arkadaşıymış onunla konuşayım dedi, onu ayarlayacağım.
Sen ne yaptın kuaför ve makyajı , bir de fotoğraf çekimini ne yapacaksın ??

henüz hiç bir şey yapmadım maalesef o konulara daha girmedik:)

Kına mekanını ayarladınız mı peki ben yeni bakmaya başladım :) Senin düğünün nerede olacak peki, nerede yaşıyorsun şu an?

ben eryaman tarafındayım akıncılardayım kına altınparkta havuzlu bahçe miydi neydi orda olcak düğünde akrabalaranın düğün salonu varmış 1001 gece die orda olcak mekanlar dolu hep elini çabuk tutmalısın biz 3 4 ay oldu tutalı kına salonunu sen ne tarz bi yer istiosun

ben eryaman tarafındayım akıncılardayım kına altınparkta havuzlu bahçe miydi neydi orda olcak düğünde akrabalaranın düğün salonu varmış 1001 gece die orda olcak mekanlar dolu hep elini çabuk tutmalısın biz 3 4 ay oldu tutalı kına salonunu sen ne tarz bi yer istiosun

Ben de Hamamönünü planlıyorum, hem kına için de güzel bir fotoğraf mekanı olur diye düşündüm. Zaten aile içinde yakın arkadaşlarında olacağı yemekli eğlence tarzı bişey olsun istiyorum. Zaman azaldı gerçekten de gidip bi konuşmam lazım en kısa zamanda :31:

Ben de Hamamönünü planlıyorum, hem kına için de güzel bir fotoğraf mekanı olur diye düşündüm. Zaten aile içinde yakın arkadaşlarında olacağı yemekli eğlence tarzı bişey olsun istiyorum. Zaman azaldı gerçekten de gidip bi konuşmam lazım en kısa zamanda :31:

gayet güzel düşünmüşsün bi an öönce konuş:)

gayet güzel düşünmüşsün bi an öönce konuş:)

büyük bi sabırla önceki tüm yazıları okuyorum 200 sayfa bitirdim geri kalan 200e kısmet :)

Kızlar günaydın :)

dün akşam nişanlım 10da işten çıktı 10.30 gibi beni aldı koşa koşa gittik evimize ve eşyaların yerini değiştirdik.en son hallerini koyuyorum.

salon bambaşka oldu :) masan arkada biraz sıkışık oldu ama misafir geldiğinde tekli koltukları çekeriz masayı açarız.
Eki Görüntüle 444982

bu da tekli koltukların ordan görüntüsü.bahsettiğim gibi masanın konsolunu tvyi asacağımız duvara yasladık.ve görüldüğü üzere orta sehpa şimdi tam oldu :)
Eki Görüntüle 444983

bu da küçük odamız salondaki tv sehpasını buraya taşıdık
Eki Görüntüle 444984

nasıl olmuş kızlar???

tatlım ben beğendim evini eşyalarını...güle güle otur inş :46::46::46:

Kızlar selam herkese,kpss yaklaştığı için ben de çok fazla giremiyorum yada hızlıca okuyup takip etmeye çalışıyorum.Herkes iyidir umarım.Benim de nişanlımla sorunlarım vardı, pazartesi İzmir den geldim,2-3 kez buluştuk konuştuk.ben istersen eylülü erteleyelim dedim,yok dedi istemedi,düzeliyor gibi aramız bakalım ama hala emin değilim gerçekten düzelirmiyiz,içimde sıkıntı var birazda soğudum sanki evlenmek çok korkutucu geliyor şuan.Bir de sinirimi bozan hala düğün yeri almayı ciddiye almaması herşeye hallederiz hallederiz diyor.İstemediğim birşeyi (düğün yeri gibi) kabul etmeyi düşünmüyorum.salon almak belki kolay iş ama,bunun nikah işlemleri var,kına yerini ayarlamas var,gelinliğimi diktircem vs. çok saçma değil mi bu kadar rahat olması sizce ?

Tatlım çok mrk ediyordum seni..arada baktım göremedim yazdıklarını..şimdi oturdum resmen sen ne yazdın diye baktım..inş aranız düzelmiştir. :26::26::26:

BEN GELDİM UZUN BİR ARADAN SONRA :17::17::17:

Back