farkettim canım
biz hallettik canım antalyaya gidicez
kızlar çay setinide aldım bugün çok para harcadımm çookkk ay sonuna kadar açımama yine de çok mutluyum
kızlar balayı işini naptınız hallettinizmi
kızlar yeni aldıklarımı ekliyim
Eki Görüntüle 454000 Eki Görüntüle 454001 Eki Görüntüle 454002 Eki Görüntüle 454003 Eki Görüntüle 454004 Eki Görüntüle 454005
bizde kuşadasında bi otel ayarladık bakalım nasıl olucak
heheh sorma canım yaa artık kıyafet falan almıyorum en büyük zevkim bunlargörsün eniştebey kızımız da ççok fedakar :) aç kalmış yine çeyizini almış
tatlım banyo setin çok hoş ama siyah çok çabuk toz kapıyor ve su lekesi bırakıyor üzerinde..arkadaşım aldı..sürekli su lekesi bırakıyor kireç izleri oluyor üzerinde dedi..hakikatende öleymiş geçen gün gittiğimde gördüm..daha çık bir renk terich edebilirsin şekerim
heheh sorma canım yaa artık kıyafet falan almıyorum en büyük zevkim bunlar
ayyy isyanım artık çok geççç markafoniden aldım çünkü bakalım pahalı bişey değil zaten baktım çok zor oldu başka alırım
kızlar yeni aldıklarımı ekliyim
Eki Görüntüle 454000 Eki Görüntüle 454001 Eki Görüntüle 454002 Eki Görüntüle 454003 Eki Görüntüle 454004 Eki Görüntüle 454005
kızlar kına kıyafetlerini hazır eden var mı ne kadar kaç beden ?
kızlar dilek fenerlerim geldi hepsi kırmızı gelmiş tamda kınaya uygun isabet oldu
seni gidi markafonici :) akşam bende anneme sırnaşayım da kartını versin
napcaksın şekerim onları anlayamadım ??
benim hazır..ama kına yakılırken giyeceğim bindallımı alıcam..o da bu c.tesi alınacak inş
nişanlık kiraladım ben 500 tl. nişan-kına birlikte olacak benim
benim hazır..ama kına yakılırken giyeceğim bindallımı alıcam..o da bu c.tesi alınacak inş
nişanlık kiraladım ben 500 tl. nişan-kına birlikte olacak benim
ben arnavutum bi yöresel kıyafet var çinkan onu diktiriyorum.Kına elbisemi 75 tl ye aldım bakırköyden müsait bi zamanda paylaşırım resmini ben bindallıya takıldım o kadar bindallı var ama bi çoğu bana olmuyo muhteşem fiziğimden ötürü :) geri kalanı da ben beğenmiyorum aslında gönlümde kaftanlı bir model var ama o kadar bütçe ayıramayacağım malesef bakalım nası yapcam hani alanlar nerden ne kadara aldı bilelim dimi
canım bizim sitede yapıcaz kınayı havuz kenarında kına ortalarında falan çiftler olarak dilek fenerlerinden salıcaz gökyüzüne güzel bir ambians olur diye düşündük
ben arnavutum bi yöresel kıyafet var çinkan onu diktiriyorum.Kına elbisemi 75 tl ye aldım bakırköyden müsait bi zamanda paylaşırım resmini ben bindallıya takıldım o kadar bindallı var ama bi çoğu bana olmuyo muhteşem fiziğimden ötürü :) geri kalanı da ben beğenmiyorum aslında gönlümde kaftanlı bir model var ama o kadar bütçe ayıramayacağım malesef bakalım nası yapcam hani alanlar nerden ne kadara aldı bilelim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?