• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm... Benimde nişanlımın ailesi farklı ilde biz farklı ilde nişanlım farklı ilde nişanlım oldugu yerdeki mağazaları söyledi ben gittim baktım hepsine sonra beğendiklerimi ona söyledim sonra ailesi onun yanına gitti ve aldılar:))) Tam bir eziyet anlayacağın... Düdüklü yine tefal derim annem kullanıyor cokta memnun tefal clips

En güzelini yapmışsınız canım, yapılacak o kadar şey varken ayrı ayrı her şey için gezmek beni çok bunalttı :) Önerin için teşekkür ederim, ilk fırsatta tefalin düdüklülerine de bakacağım :6:

valla biz daha başlamadık :18::17:

neler yapıyosunuz canım hazırlıklar neler yaptınız :31:

şu anda oturcağımız evin tadilatı yapılıyor eşya falan almadık çeyiz hazır gibi bi kaç eksik var bi de gelinlik diktiriyorum daha pek bişe yok bu hafta nikahla dawetiyeyi halletcez bi sıkıntı çıkmazsa inş

şu anda oturcağımız evin tadilatı yapılıyor eşya falan almadık çeyiz hazır gibi bi kaç eksik var bi de gelinlik diktiriyorum daha pek bişe yok bu hafta nikahla dawetiyeyi halletcez bi sıkıntı çıkmazsa inş

Evi Ankara'nın neresinde tuttunuz canım? Haftasonu biz de ev bakmayı planlıyoruz.

Evi Ankara'nın neresinde tuttunuz canım? Haftasonu biz de ev bakmayı planlıyoruz.

evi tutmadık şöyleki hazırda ev vardı nişanlımın keçiören de kalabada tam şelalenin arkasında biraz eski ama yeri süper siz nereleri düşünüyosunuz şimdi nerde oturuosn

oh harika yardım alabilcem o zamn senden bol bol:) ee ne durumda peki hazırlıklar bide neresindesin ankaranın

Eveet süper oldu :) bizim hazırlıklar iyi gidiyor şimdilik. Haftasonu ev bakalım diyoruz, mobilya bakıyoruz bir yandan, beyaz eşyalara karar verdik, alınacak bu hafta. Tv almaya gitti hatta şimdi nişanlım :) Ben Yaşamkentteyim ama oralar aşar bizi şimdilik, eryamandaki evlere bakalım diyoruz. Mekanı, gelinliği, damatlığı, nikah işlemlerini hallettik şimdilik. Senin hazırlıkların nasıl gidiyor? Gelinliğin hazır mı, değilse diktirdiğim yeri önerebilirim canım, benim gelinliğim bitmek üzere son provasına gittim ve çok beğendim :31:

Eveet süper oldu :) bizim hazırlıklar iyi gidiyor şimdilik. Haftasonu ev bakalım diyoruz, mobilya bakıyoruz bir yandan, beyaz eşyalara karar verdik, alınacak bu hafta. Tv almaya gitti hatta şimdi nişanlım :) Ben Yaşamkentteyim ama oralar aşar bizi şimdilik, eryamandaki evlere bakalım diyoruz. Mekanı, gelinliği, damatlığı, nikah işlemlerini hallettik şimdilik. Senin hazırlıkların nasıl gidiyor? Gelinliğin hazır mı, değilse diktirdiğim yeri önerebilirim canım, benim gelinliğim bitmek üzere son provasına gittim ve çok beğendim :31:

yaşamkent süper bende ümitköyde çalışıyodum. eryamanı çok iyi bilirim kiralık mı olcak satın mı alıcaksınız tavsiye edebilirim bi kaç yer. gelinlik diktiriyorum yarın 2. provam var . nikah ve davetiye halletmeye çalışcaz nikaha nereye başvurdunuz nişanlınla sen aynı belediyeye mi bağlısınız

Canım gayet zarif ve kibar bende çok sade istiyordum ama hem arkadaşlarım hemde nişanlımın ailesi biraz hareketli olsun diyince bu modeli aldım:)

tabi canım herkes sade alck bişi yok ben biraz topik olduğuma öle şeyler gitmedi bana :)

cnm vrdrda bn tekrdagda yasıorum ve burası pek buyuk bı yer dgl glnlk magazaları kıstlı cesıt yok e hlıyle fytlar ucmus vazytte glnlgn gzlmş ALLAH hyrlısyla gymeyı nasp etsn ıns cnmm

teşekkürler canım tekirdağ uzak değil ki gel bigün bak ben 1 saatte alıp çıktım hayırlısı ile sanada canım

Back