Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm... Benimde nişanlımın ailesi farklı ilde biz farklı ilde nişanlım farklı ilde nişanlım oldugu yerdeki mağazaları söyledi ben gittim baktım hepsine sonra beğendiklerimi ona söyledim sonra ailesi onun yanına gitti ve aldılar:))) Tam bir eziyet anlayacağın... Düdüklü yine tefal derim annem kullanıyor cokta memnun tefal clips
iyiyz şekerim sen?
nerdensin yaş kaç
hoşgeldin canım aramıza
hb cnm sgl nslsn
canım ben tefal aldım ama daha kullanmadımtencere takımıda hisar
hoşgeldin canım aramıza
canım ben tefal aldım ama daha kullanmadımtencere takımıda hisar
valla biz daha başlamadık :18:
neler yapıyosunuz canım hazırlıklar neler yaptınız
ankaradayım 23 yaşındayım ve 9 eylülde düğünüm var:) peki siz?? ankaradan var mı hiç
Ben de Ankaradayım ve 24 yaşındayım düğünüm de eylülün 10 unda
şu anda oturcağımız evin tadilatı yapılıyor eşya falan almadık çeyiz hazır gibi bi kaç eksik var bi de gelinlik diktiriyorum daha pek bişe yok bu hafta nikahla dawetiyeyi halletcez bi sıkıntı çıkmazsa inş
Oleg Cassini gelinliğim bu canım 2,500 tl tuttu gelinlik duvak ayakabımıda mangodan aldım yaptırmak ıstıyordum 350,00 tl dediler ama gelinliğe o kadar verince mangodan 70 tl'ye aldım
MANGO - AYAKKABILAR - Parlak, arkası ve burnu açık
ankaradayım 23 yaşındayım ve 9 eylülde düğünüm var:) peki siz?? ankaradan var mı hiç
Evi Ankara'nın neresinde tuttunuz canım? Haftasonu biz de ev bakmayı planlıyoruz.
evet canımmm bende ankaralıyım bizim düğünümüzde 9eylülde inş
ben 950ye aldım var yani 2000 den aşşagıya da
Oleg Cassini
bana en çok yakışan bu oldu memnunum açıkçası
oh harika yardım alabilcem o zamn senden bol bol:) ee ne durumda peki hazırlıklar bide neresindesin ankaranın
Eveet süper oldu :) bizim hazırlıklar iyi gidiyor şimdilik. Haftasonu ev bakalım diyoruz, mobilya bakıyoruz bir yandan, beyaz eşyalara karar verdik, alınacak bu hafta. Tv almaya gitti hatta şimdi nişanlım :) Ben Yaşamkentteyim ama oralar aşar bizi şimdilik, eryamandaki evlere bakalım diyoruz. Mekanı, gelinliği, damatlığı, nikah işlemlerini hallettik şimdilik. Senin hazırlıkların nasıl gidiyor? Gelinliğin hazır mı, değilse diktirdiğim yeri önerebilirim canım, benim gelinliğim bitmek üzere son provasına gittim ve çok beğendim
evet canımmm bende ankaralıyım bizim düğünümüzde 9eylülde inş
ben 950ye aldım var yani 2000 den aşşagıya da
Oleg Cassini
bana en çok yakışan bu oldu memnunum açıkçası
Canım gayet zarif ve kibar bende çok sade istiyordum ama hem arkadaşlarım hemde nişanlımın ailesi biraz hareketli olsun diyince bu modeli aldım:)
cnm vrdrda bn tekrdagda yasıorum ve burası pek buyuk bı yer dgl glnlk magazaları kıstlı cesıt yok e hlıyle fytlar ucmus vazytte glnlgn gzlmş ALLAH hyrlısyla gymeyı nasp etsn ıns cnmm
Canım gayet zarif ve kibar bende çok sade istiyordum ama hem arkadaşlarım hemde nişanlımın ailesi biraz hareketli olsun diyince bu modeli aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?