- 30 Ocak 2010
- 657
- 3
- 318
gg den aldım canım kına gecesi diye arattırırsan bir sürü şey çıkar![]()
hangi dükkan özelden mesaj atabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canımHemen bakıcam canım gercekten zevklı tercıhler ... buarada beğenilerin içinde teşekkür ederim sende hazırlıklar ne durumda
tabiki atarım canımhangi dükkan özelden mesaj atabilirsin
Kınayla alakalı çinkan giyecek kaç kişi var aramızda ?
teşekkürler canımvalla evi tuttuk onun heyecanı var çeyizi durdurdum bir süre zaten pek eksik kalmadı ama eve masraf yapıcaz bu sıra
tabiki atarım canım
o ne ki![]()
Eki Görüntüle 453722 Eki Görüntüle 453723 Eki Görüntüle 453724 Eki Görüntüle 453726 Eki Görüntüle 453727 Eki Görüntüle 453728
Gelinciklerim aldığımız mobilyalar nasıl sizce bir köşe takımı var onunda resmini bulursam eklerim :) Bakalım beğenicekmisiniz...
ayyy gerçekten saat problemi olurmu ki bilemedim şimdi ben. nikah memurluğunu telle arayıp sordum sorun olmaz dediler ama napalım fırsatımız olmadı birtürlü artık kısmetimizde ne vrsa o olucak![]()
canım anlıyorum telaşa büyük zaman kısıtlı ama iki hafta sonr gelinlik bakcaz diyorsun tamam hazır olacak ama sonuç olrak üzerine oturması içinde bir prova gerekiyor son dakkikaya gelmiş olacak gelinlik senin için o kadar önemli değil mi?
günaydın canım paylaşmıştım ama bir daha paylaşıyım
nikah için bende daha geciktiğimizi düşünmüyorum açıkçası işten izin aldığımız zaman yaptırıcaz
bu arada çook mutluyum dün evimizi tuttukkkkkk
Eki Görüntüle 452147
bizde almadık daha gün bakalım ne zaman alıcaz daha belli değilcanım bizimde düğünde olacak nikah.Hala gün almadık sorun olmazmış ama:))
teşekkür ederim canım önümüzdeki perşembe prova var o zaman foto çeker gösteririm nasıl durduğunu görürsünmouse tam benim istediğim gibi şık sade ve asil bir gelinlik.Çok güzel olacaktır sanada:)biz bu hafta bakıcaz İzmir'den.Ben bunun gibi sade ama dantel omuz istiyorum umarım bulabilirim..
arkadaşlar merabaaa nasılsınızzzz
arkadaşlar merabaaa nasılsınızzzz
valla biz daha başlamadık :18:arkadaşlar nikah işlemlerini yapan var mıı bi yardımcı olabilcek var mı??
teşekkürler iyiyim bende malum hazırlıklar ne zamandır takip ediorum sizi ama pek yazamıodum
Canım bende doğtaşı çok beğeniyorum 3 farklı mağazasını gezdim aynı ürünlere çok farklı rakamlar verdiler.Uyuz oldum.Saloniden aldım sonradan.Onunda çizgileri desenleri çok modern.Seninde mobilyaların çok güzel ama biraz koyu seçmişsin ben genelde krem agırlıklı carmen varya onu begenmiştim.Güle güle kullan.Birde mereak ettim bütün bunlara ne kadar para verdiniz?
arkadaşlar nikah işlemlerini yapan var mıı bi yardımcı olabilcek var mı??
arkadaşlar nikah işlemlerini yapan var mıı bi yardımcı olabilcek var mı??