eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Kınayla alakalı çinkan giyecek kaç kişi var aramızda ?

Hemen bakıcam canım gercekten zevklı tercıhler ... buarada beğenilerin içinde teşekkür ederim sende hazırlıklar ne durumda
teşekkürler canım valla evi tuttuk onun heyecanı var çeyizi durdurdum bir süre zaten pek eksik kalmadı ama eve masraf yapıcaz bu sıra
hangi dükkan özelden mesaj atabilirsin
tabiki atarım canım
Kınayla alakalı çinkan giyecek kaç kişi var aramızda ?

o ne ki

gg den aldım canım kına gecesi diye arattırırsan bir sürü şey çıkar

teşekkürler canım valla evi tuttuk onun heyecanı var çeyizi durdurdum bir süre zaten pek eksik kalmadı ama eve masraf yapıcaz bu sıra

tabiki atarım canım

o ne ki

:) Çok sevindim canım hadi hayırlı olsun... Sıkma canını tek derdimiz masraf para olsun hal olur Sevdiğinle güzel mutlu günler yaşa evinde canım

Canım bende doğtaşı çok beğeniyorum 3 farklı mağazasını gezdim aynı ürünlere çok farklı rakamlar verdiler.Uyuz oldum.Saloniden aldım sonradan.Onunda çizgileri desenleri çok modern.Seninde mobilyaların çok güzel ama biraz koyu seçmişsin ben genelde krem agırlıklı carmen varya onu begenmiştim.Güle güle kullan.Birde mereak ettim bütün bunlara ne kadar para verdiniz?

ayyy gerçekten saat problemi olurmu ki bilemedim şimdi ben. nikah memurluğunu telle arayıp sordum sorun olmaz dediler ama napalım fırsatımız olmadı birtürlü artık kısmetimizde ne vrsa o olucak

canım bizimde düğünde olacak nikah.Hala gün almadık sorun olmazmış ama:))

canım gelinlik önemli olmazmı hiç.Bu hafta izmire gidiyoz inşallah 2 haftada o işide halletcez.haftaya evi temizletcem eşyalar gelicek.Halıları perdeleride hallettikmi bir tek çeyizim gelicek memleketten.İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi sorunsuz devam eder:)

mouse tam benim istediğim gibi şık sade ve asil bir gelinlik.Çok güzel olacaktır sanada:)biz bu hafta bakıcaz İzmir'den.Ben bunun gibi sade ama dantel omuz istiyorum umarım bulabilirim..

canım bizimde düğünde olacak nikah.Hala gün almadık sorun olmazmış ama:))
bizde almadık daha gün bakalım ne zaman alıcaz daha belli değil
mouse tam benim istediğim gibi şık sade ve asil bir gelinlik.Çok güzel olacaktır sanada:)biz bu hafta bakıcaz İzmir'den.Ben bunun gibi sade ama dantel omuz istiyorum umarım bulabilirim..
teşekkür ederim canım önümüzdeki perşembe prova var o zaman foto çeker gösteririm nasıl durduğunu görürsün umarım sende gönlüne göre gelinlik bulursun
arkadaşlar merabaaa nasılsınızzzz

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın

teşekkürler iyiyim bende malum hazırlıklar ne zamandır takip ediorum sizi ama pek yazamıodum

Canım 13.000 tl tuttu yatagı duvar unıtesı salon takımı yemek odası evet canım herkes tutturduğuna malesef... HArlıyı olsun canım senınde salonın mobılyalarıda evet guzel ama benım kısıtlı salonı nısanlımın bulundugu yerde yok.... İçlerinde en ıyı olanı dogtastı :)

arkadaşlar nikah işlemlerini yapan var mıı bi yardımcı olabilcek var mı??

Nerdesın canım ben ıstanbuldayım yaptırdık nıkah ıslemlerını ama zannedersem ıle gore degısıyor hatta ıleceye gore bıle degısıyor mesala ıstanbul anadolu yakasında eylul ayı basvuruları bıttı...

arkadaşlar nikah işlemlerini yapan var mıı bi yardımcı olabilcek var mı??

canım bende henüz yapmadım.kan falan veriliyor ama nasıl olacak bilmiyorum açıkcası.Bakalım kızlar buraya yazarlarsa öğreniriz.15 temmuzdan sonra izne ayrılcaz o zman başvuracağız.

1. Çiftlerin en son medeni hali işlenmiş TC kimlik no'lu resimli nüfus cüzdanları aslı ve fotokopileri.TC kimlik no'lu olmayan, yıpranmış nüfus cüzdanları kabul edilmeyecektir.

Müracaat sırasında taraflar fotoğraflı nüfus cüzdanlarını göstermek zorundadırlar. Fotoğraflı nüfus cüzdanı gösterilmediği takdirde evlendirme memuru müracaatı kabul etmez. (Evlendirme Yönetmeliği Md.18)

2. 6'şar adet vesikalık resim.Resimler renkli ve ön cepheden baş açık,inkilap ilkelerine uygun olarak sivil giysilerle çekilmiş olması ve kişinin son halini göstermesi bakımından son 6 ay içerisinde çekilmiş olması gerekir. Kadınların alın,çene ve yüzleri açık olmak şartıyla başörtülü fotoğrafları kabul edilir. FOTOKOPİ VE KOPYA RESİMLER GEÇERSİZDİR.BU GİBİ RESİMLER KESİNLİKLE KABUL EDİLMEZ

3.İstanbul genelindeki Aile Sağlık Hekiminiz ve sağlık polikliniğinden alınan EVLENME SAĞLIK RAPORU (raporlar imzalı ve kaşeli olmalıdır.)
NOT: MAYIS 2011 İÇİN GÜN VERİLMESİ ARALIK 2010 BAŞINDA , HAZİRAN AYI İÇİN OCAK, TEMMUZ AYI İÇİN ŞUBAT,AĞUSTOS AYI İÇİN MART,EYLÜL AYI İÇİN NİSAN,EKİM AYI İÇİN MAYIS ,KASIM AYI İÇİN HAZİRAN, ARALIK AYI İÇİN TEMMUZ AYI BAŞINDA BAŞLIYACAKTIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…