• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım öncelikle hoşgeldin önceki 5-10 sayfaya gözgezdirirsen senin için faydalı olur bu tarz sorularına da kestirmeden cevap almış olursun.Velhasılı kelam ben oleg cassini den aldım tavsiye ederim hazır dikilmiş gelinliği alıyorsun fiyatlarıda uygun istanbul forumda mağazası .Ayrıca eminönünde de vardır ama diktirme tavsiye etmiyorum çok süpriz olabiliyor.Geçen sene çok arkadaşım evlendi ordan deneyimleyerek söylüyorum.

hoşbulduk canım..dün avcılara gittim orda bir yer hoşuma gitti.ama dediğin gibi bikaç yere bakmakta fayda var.foruma gidicem mutlaka bi göz atarım modellere.fiyat konusunda çok şükür bir sıkıntı yok ama yinede çok masraf ettirmek istemiyorum.fatihide gezicem. hazır alıcam zaten modele karar verdimmi tamamdır.kına alışverişi için bazı gelinlikçiler veriyor diolar ama ordaki modeller içime sinmiyor. eminönünden kiralasak ortalama ne kadara mal olur bilen var mı ki arkadaşlardan?:17:

canım öncelikle hoşgeldin önceki 5-10 sayfaya gözgezdirirsen senin için faydalı olur bu tarz sorularına da kestirmeden cevap almış olursun.Velhasılı kelam ben oleg cassini den aldım tavsiye ederim hazır dikilmiş gelinliği alıyorsun fiyatlarıda uygun istanbul forumda mağazası .Ayrıca eminönünde de vardır ama diktirme tavsiye etmiyorum çok süpriz olabiliyor.Geçen sene çok arkadaşım evlendi ordan deneyimleyerek söylüyorum.

aslında diktirmede iki türlü
biri hazır model vardır giyersin bakarsın aynısını senin ölçülerine göre dikerler
birde fotoğraf götürüsün yada orda bir kaç gelinlik vardır onun burası sunun surası olmadı şu resimdekininde burasını koyduk mu tamamdır derler yahu öle gelinllik tabi süpriz olur görmeden etmeden giymeden gelinlik alınırsa süprizin alası olur
ö yüzden ilk dediğim gibi hazır gelinlik vardır giyili içine sinerse aynısını dikerler hatta uak tefek değişiklerde yapılır askı ekleme çiçek ekleme flan filan en azından ne alacağını hem görüyon hem biliyon

ayrıca oleg cassini mağazasını da gezdim forum istanbulda ama tercih meselesi tabi... içine sinen işte bu dediğin olduktan sonra oradanda alınabilinir...:34:

düğünün ne zaman eylül başı ise acele et diktirmek için çünkü eylül için ta kaç ay önceden gidiyorsun sonra aceleye kalma

ayrıca fatih haricinde kadiköyüde gezebilirsin ama bence fatihten al bende fatihte diktiriyorum üstelik yalovadayım gidip geliyorum provalara...

kadıköyüde gezdim ama her yerde aynı modeller var..

fatih de hem her bütçeye hemde farklı çok model var...

canım biz nişanda bohça yaptığmız iiçin düğünde yapmıcaz :31:

Hım bızde çeyizle beraber gidermiş bohça ondan şimdi yapıyoruz... Oh ne güzel o telaştan kurtulmuşun...

en iyisini yaptım :) kimse kimseye bohça yapmadı hehehhehee kökten çözüm :P

En güzeli valla ...;)

aynen oyle ya.. emlakcıdan kurtulalım dedık ama ımkansız dedıgın gıbı butun evler emlakcılı.
uff bıde benım agustos sonu kınam felan. bıse kalmadı gıbı gelıyor.
perdelerde soyle oldu:) bız evı tuttuk ama suan o evden vazgectık yenı ev bakıyoruz ekstra masraf cıktı sımdı ev bakma telası cıktı:(

ıyı yapıyorsunuz canım ya. bı an once bıtsınde barı kafanız rahat etsın.
bızde damatlık baktık ama karar veremedık bır turlu bısey sorucam papyon mu kravat mı yoksa su damat takımlarının kendı fular gıbı olanlardan mı?

Canım bizimki hayatta takmam papyon dıyor oysakı ben cok begenıyorum kravatlı alıcaz bız ..

Aynen tatlım şu anda sesimi çıkarmıyorum..benim nişanlımdan sonra 2 oğlı daha var..onlarda evlencekler günü geldiğinde eğerki onlara bir yardım etsin o zaman işte sesimi çıkarcam..susuyorum şu anda o günü bekliyorum sabırla :41::41:

ah kuşum ya al benden de o kadar nerdeyse herşeyi kendimiz yapıyoruz.

Canım bizimki hayatta takmam papyon dıyor oysakı ben cok begenıyorum kravatlı alıcaz bız ..[/QUOTE]

:19: dayağa karşıyım ama herzaman değil :)

$2_1_10_2.jpg $2_2_13_1.jpg $7ccca1c0-f9c0-4ffe-bd17-a7bcea35e8592.jpg $319830_10150973433229303_716015161_n.jpg $b9796718-5917-4e3f-ac2a-ff2dce168475arte_spl_1.jpg Eki Görüntüle 453728

Gelinciklerim aldığımız mobilyalar nasıl sizce bir köşe takımı var onunda resmini bulursam eklerim :) Bakalım beğenicekmisiniz...

Gelinciklerim yanlışlıkla çok beğendiğim bebek resminide koymusum allah hepimize böyle tatlı sağlıklı bebekler nasip etsin diyorum ozaman :)))))

slm kızlar napıyorsunuzz aramıza yenii arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniiizzzzz

hafta sonu geliyo çok heyecanlıyım ev bakçaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:32::32::32::32:

Hadi hayırlısı olsun canım... Umarım gönlüne göre bulursun ev

canım güzeller
bizde doğtaş düşünüyoruz :)

Güzel ürünleri var en azından bana göre kaba değiller şimdiki koltuklar bana cok kaba geliyor nedense o yuzden tercıhım dogtas oldu...

Çok güzeller nerden aldın canım... Ben kına için daha hiçbirşey bakmadım...

çok güzel canım güle güle kullan ama hep koyu renk almışsın dekorasyonunu açık renklerde yapta içiniz kararır birbirinize girersiniz sonra :9::9:

Evet canım salon ve oturma odam kahve ve krem rengi tamamen yatak odası da siyah agırlıklı... Ben çok ev değiştireceğim için acık renkler ve beyaz lake mobilyalara cesaret edemedım o yuzdende tercıhım hep pastel tonu oldu... Cabuk kırlenmez tasınırken cok sorun cıkarmaz dıye dusundum

Çok güzeller nerden aldın canım... Ben kına için daha hiçbirşey bakmadım...

Evet canım salon ve oturma odam kahve ve krem rengi tamamen yatak odası da siyah agırlıklı... Ben çok ev değiştireceğim için acık renkler ve beyaz lake mobilyalara cesaret edemedım o yuzdende tercıhım hep pastel tonu oldu... Cabuk kırlenmez tasınırken cok sorun cıkarmaz dıye dusundum

gg den aldım canım kına gecesi diye arattırırsan bir sürü şey çıkar :34:

Back