- 9 Eylül 2009
- 447
- 67
- 318
neyse canım bulursun gönlüe göre ama artık başla en az 3 ay lazım gelinlige şekerim
saol cnm, nisan ayında görüşmüştüm bir yerlede hiçbiyerde bulamazsam ordan diktircem artık 2 haftada dikerim demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse canım bulursun gönlüe göre ama artık başla en az 3 ay lazım gelinlige şekerim
hosbuldum.. ya cogu sey tamam da genede sızlere gore eksıgım ev gelınlık mobılya. aslında onumuzde daha temmuz var onun rahatlıgı var sanırım.aaaaa kızlar valla stresten beyın kalmadı perdelerımde tamam nasıl tamam degıl dedım sastım sıparısı verdık:)
benımde mobılyalar, ev gelınlık damatlık harıc cogu sey tamam
sahıbınden ev bulmak ımkansız gıbı bısey nasıl arıyorsunuz yanı gezıyomusunuz bız gezıyoruz ama yok hep emlakcı.
Bende cok gerıden gelmıyor sayılırım o zaman. beyaz esyalar tamam, davetıye tamam, kına dugun salonlarım tutuldu, nıkahlıyım zaten, ev konusu tuttuk ama yenıden bakıyoruz malesef, kına alısverısı gelınlık halılar perdeler, mobılyalar eksık:44:
ahaha şirin şeyler güle güle kullan canım
canım hoşgeldin. sen zaten çoğu şeyi halletmişsin benim ev tutuldu gelinlik tamam damatlık tamam mobilya tamam beyaz eşya bir kısmı tamam çeyiz desen %90 ı tamma fazlada bişey kalmadı geriye. evin halısı evize perdesi vs falan kaldı
Canım maşallah sizede pek eksik kalmamış bizim acele etmemizin nedeni ıkı aile birbirine uzak ıkı yerde dugun olucak ve o yuzden ramazanda once bıtsın ıstıyorlar....
Çok teşekkürler canım:)
Aaaa bak biz hiç damatlığa bakmadık bile :)
Canım bende çok kez bakalım dedimde kolaymış ıkısaatlık işmiş ne olacakmış ki... Diyor nişanlım... Ya gelinler damat bohçasını ne yaptınız... Annem bohçayı yaptırdı namazlıgı havlusu falan var ben de parfum ve piere cardinden 5 'li set takımını aldım daha onun ıcı var sız neler koydunuz
Canım bende çok kez bakalım dedimde kolaymış ıkısaatlık işmiş ne olacakmış ki... Diyor nişanlım... Ya gelinler damat bohçasını ne yaptınız... Annem bohçayı yaptırdı namazlıgı havlusu falan var ben de parfum ve piere cardinden 5 'li set takımını aldım daha onun ıcı var sız neler koydunuz
aynen oyle ya.. emlakcıdan kurtulalım dedık ama ımkansız dedıgın gıbı butun evler emlakcılı.canım emlakçısız ev bulmak çok zor artık imkansız hatta. oyğzden uygun gördüğün evi al bence bide temmuzu 20 sine kadar say geri kalanı ramazan ramazanda bişey yapılmaz ki hem ev olmadan perdeleri nasıl tamamladınız
ıyı yapıyorsunuz canım ya. bı an once bıtsınde barı kafanız rahat etsın.Canım maşallah sizede pek eksik kalmamış bizim acele etmemizin nedeni ıkı aile birbirine uzak ıkı yerde dugun olucak ve o yuzden ramazanda once bıtsın ıstıyorlar....
Çok teşekkürler canım:)
Aaaa bak biz hiç damatlığa bakmadık bile :)
aynen oyle ya.. emlakcıdan kurtulalım dedık ama ımkansız dedıgın gıbı butun evler emlakcılı.
uff bıde benım agustos sonu kınam felan. bıse kalmadı gıbı gelıyor.
perdelerde soyle oldu:) bız evı tuttuk ama suan o evden vazgectık yenı ev bakıyoruz ekstra masraf cıktı sımdı ev bakma telası cıktı
ıyı yapıyorsunuz canım ya. bı an once bıtsınde barı kafanız rahat etsın.
bızde damatlık baktık ama karar veremedık bır turlu bısey sorucam papyon mu kravat mı yoksa su damat takımlarının kendı fular gıbı olanlardan mı?
ıyı yapıyorsunuz canım ya. bı an once bıtsınde barı kafanız rahat etsın.
bızde damatlık baktık ama karar veremedık bır turlu bısey sorucam papyon mu kravat mı yoksa su damat takımlarının kendı fular gıbı olanlardan mı?
kusaklı rahat olur mu ki:44:benim favorim smokin papyon ve tabiki kuşak
aslında papyonlu olarak ıstıyoruz . bı kac kere baktık. oyle olsun dedık ama gene sorayım dedım.canım biz papyon kuşaklı aldık birde fılar yelek olarak satıyolar ama biz papyonlu daha çok beğendik..
kusaklı rahat olur mu ki:44:
aslında papyonlu olarak ıstıyoruz . bı kac kere baktık. oyle olsun dedık ama gene sorayım dedım.
kusaklı rahat olur mu ki:44:
aslında papyonlu olarak ıstıyoruz . bı kac kere baktık. oyle olsun dedık ama gene sorayım dedım.
bizde de öyle canım kınadan sonra erkek evine tavuk almaya gidilir darbukayla sonra erkek tarafı kız evine gelir baklava almaya :) sonra gelinin arkadasları kız evinde kalır sabahlarlar.
nişanda 5 dakika bile yerimde oturmamıştım ertesi gün ayaklarım tutmuyordu bu yüzden kına da hani şu taşlı parmak arası sandaletler oluo ya onlardan giycem elbisenin altında pek gözükmicek zaten gözükse de şık bir şey olacak.hem rahat edicem ohhhh
valla canım benim nişanlım acuk dobik olduğu için yelek güzel durrmadı papyon daha iyi oldu. fiziği müsaitse fılarlıda gayet güzel olur
hiç giymedim bilemiyorum :) sonuçta çok tercih ediliyor son 2 senedir etrafımdaki tüm düğünler aşağı yukarı böyle biz nasıl ki 10 kg gelinliğin içinde rahat ediyosak onlarda bi kuşağa katlanabilir sanırım
(şahsi fikrim)
ya bu arada listemizde olan hatunlarımız nerelerde acaba aloooo
yaa bişi sorucam ben. şimdi biz herşeyi nişanlımla birlikte yapıcaz kredi çekicez sonra da düğünden gelen paralarla falan kapamayı düşünüyoruz. nişanlımın ailesi bişey yapmayı bırak napıyosunuz diye bile sormaz. düğün akşamı takılar takıldıktan sonra ben bu altınları annemlere versem ayıp olurmu kim gelip alırki onları nişanlımın ailesine Allah var yukarda yalan diyemem güvenemiyorum
ben istanbul beylikdüzündeyim cnm...
dün gelinlik için ilk kez çıktım bikaç yere girdim baktım..gelinlikçiler genelde prenses model sana olur dediler ama ...yinede üstümde görmeden karar veremicem. iş çıkışı gittiğim için deneme fırsatım olmadı.. ama en yakın zamanda denemek için gidicem..sizce fatih harici nerelere bakabilirim.bana yakın..