canım öncelikle hoşgeldin önceki 5-10 sayfaya gözgezdirirsen senin için faydalı olur bu tarz sorularına da kestirmeden cevap almış olursun.Velhasılı kelam ben oleg cassini den aldım tavsiye ederim hazır dikilmiş gelinliği alıyorsun fiyatlarıda uygun istanbul forumda mağazası .Ayrıca eminönünde de vardır ama diktirme tavsiye etmiyorum çok süpriz olabiliyor.Geçen sene çok arkadaşım evlendi ordan deneyimleyerek söylüyorum.
canım öncelikle hoşgeldin önceki 5-10 sayfaya gözgezdirirsen senin için faydalı olur bu tarz sorularına da kestirmeden cevap almış olursun.Velhasılı kelam ben oleg cassini den aldım tavsiye ederim hazır dikilmiş gelinliği alıyorsun fiyatlarıda uygun istanbul forumda mağazası .Ayrıca eminönünde de vardır ama diktirme tavsiye etmiyorum çok süpriz olabiliyor.Geçen sene çok arkadaşım evlendi ordan deneyimleyerek söylüyorum.
canım biz nişanda bohça yaptığmız iiçin düğünde yapmıcaz
en iyisini yaptım :) kimse kimseye bohça yapmadı hehehhehee kökten çözüm
aynen oyle ya.. emlakcıdan kurtulalım dedık ama ımkansız dedıgın gıbı butun evler emlakcılı.
uff bıde benım agustos sonu kınam felan. bıse kalmadı gıbı gelıyor.
perdelerde soyle oldu:) bız evı tuttuk ama suan o evden vazgectık yenı ev bakıyoruz ekstra masraf cıktı sımdı ev bakma telası cıktı
ıyı yapıyorsunuz canım ya. bı an once bıtsınde barı kafanız rahat etsın.
bızde damatlık baktık ama karar veremedık bır turlu bısey sorucam papyon mu kravat mı yoksa su damat takımlarının kendı fular gıbı olanlardan mı?
Aynen tatlım şu anda sesimi çıkarmıyorum..benim nişanlımdan sonra 2 oğlı daha var..onlarda evlencekler günü geldiğinde eğerki onlara bir yardım etsin o zaman işte sesimi çıkarcam..susuyorum şu anda o günü bekliyorum sabırla
Eki Görüntüle 453722 Eki Görüntüle 453723 Eki Görüntüle 453724 Eki Görüntüle 453726 Eki Görüntüle 453727 Eki Görüntüle 453728
Gelinciklerim aldığımız mobilyalar nasıl sizce bir köşe takımı var onunda resmini bulursam eklerim :) Bakalım beğenicekmisiniz...
slm kızlar napıyorsunuzz aramıza yenii arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniiizzzzz
hafta sonu geliyo çok heyecanlıyım ev bakçaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım güzeller
bizde doğtaş düşünüyoruz :)
Eki Görüntüle 453722 Eki Görüntüle 453723 Eki Görüntüle 453724 Eki Görüntüle 453726 Eki Görüntüle 453727 Eki Görüntüle 453728
Gelinciklerim aldığımız mobilyalar nasıl sizce bir köşe takımı var onunda resmini bulursam eklerim :) Bakalım beğenicekmisiniz...
Eki Görüntüle 453748 Eki Görüntüle 453749 Eki Görüntüle 453750
kızlar bakın kına da dağıtacaklarım bugün geldi
çok güzel canım güle güle kullan ama hep koyu renk almışsın dekorasyonunu açık renklerde yapta içiniz kararır birbirinize girersiniz sonra
vaaayyy çok zarif olmuşsun canım çok beğendim
köşe takımınıda beğendim güle güle kullan inşşşşş
Eki Görüntüle 453751 Eki Görüntüle 453752 Eki Görüntüle 453753
Buda köşe takımım ama rengi acı kahve buda gelinliğim...
Çok güzeller nerden aldın canım... Ben kına için daha hiçbirşey bakmadım...
Evet canım salon ve oturma odam kahve ve krem rengi tamamen yatak odası da siyah agırlıklı... Ben çok ev değiştireceğim için acık renkler ve beyaz lake mobilyalara cesaret edemedım o yuzdende tercıhım hep pastel tonu oldu... Cabuk kırlenmez tasınırken cok sorun cıkarmaz dıye dusundum
gg den aldım canım kına gecesi diye arattırırsan bir sürü şey çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?