• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın canım...
Canım nerden başlıyacağımı bilmiyorum... Ufacık şeyler baya büyüdü bizim nişanlımla sorunumuz yok allah şükür ama nişanlımın ailesi biraz sorun oluşturdu olay büyüdü büyüdü o yüzden gergin ve üzücü günler yaşadım bende ister istemez tepkimi nişanlıma gösterdiğim için aramızda da sorun oldu ama allaha şükür şimdi düzeldi herşey ama zormuş gerçekten... Allah başka sıkıntı vermesin diyorum ister istemez kültür yöresel farklar oluyor nişanlım doğulu ben batılı ikimizin kafası uysa ailelerin uymuyor işte arada olanda bize oluyor.... Şimdi eşyalarımızı aldık gelinliğimi aldık kına yerini tuttuk bır kına alışverişi davetiyeler kaldı...

canım herşeyin yoluna girmiş bak ne güzel Allah huzurunuzu daim etsin :34:

günaydın kızlar..
bende eylül geliniyim..ama daha gelinliğime bile bakamadım.kafam karışık nereye gitmeliyim nerden başmalıyım bilmiyorum.. son ana da kalsın istemiyorum.diktireyimmi yoksa hazırmı alayım :26::26::15::15::15::15:

canım hangi şehirdesin

ayrıca diktirmek istiyorsan acele et sona kalma istediğin gibi olsun herşey
ama bence hazırdan ziyade gördüğün modeli üzerine birebir diktir böle resimleri gösterip diktirme istediğin gibi olmuyor sonra tabi benim fikrim bu:34::34:

günaydın eylül gelinlerriiii :16: hayırlı haftalar...
kızlar ne güzel hepimizde hazırlıklar devam ediyo. ama benim en çok önemsediğim gelinlik ve balayı.
balayını ayarlamışlar varmı aramızda yada aklında bi yerler olan biraz düşünelimmi :31:
balayını ve gelinliği hallettim;)
balayı
Voyage Torba Private - Bodrum | Etstur ikimizde atmosfere vurulduk
gelinlik
Oleg Cassini
hep sade istemiştim istediğim gibi de oldu 2 yakın arkadaşımda burdan aldı 500 liraya bile gelinlik var gözünüz korkmasın avm içinde oluşundan kızlar

balayı
gelinlik
Oleg Cassini
hep sade istemiştim istediğim gibi de oldu 2 yakın arkadaşımda burdan aldı 500 liraya bile gelinlik var gözünüz korkmasın avm içinde oluşundan kızlar

canım bende gelinliğimi oleg cassinide aldım:) hayırlı olsun canım. Dediğin gibi Şık güzel hemde uygun gelinlikler var... Tavsiye ederim gelin adaylarına :)Balayı otelini baya beğendim bizde granada luxury tercih ettik eger balayını kesinleştirmeseydik bu otele gidebilirdim:)

Son düzenleme:
selam eylul gelınlerı:3:
dugun topıgı, dugun topigi gezerken sonunda eylulle ılgılı net bı yer buldum:ssz:
damdan duser gıbı geldım, bısey sorucam nelerınız eksık ev felan hersey tamam mi ki?

balayı
gelinlik
Oleg Cassini
canım öncelikle hayırlı olsun tatil yerinde gelinliğinde çok güzel Allah gönül rahatlığıyla giymeyi ve rahat rahat tatil yapmayı nasip etsin :34:
kızlar bnm de 30 eylül :) benide yazar msnz

tabiiki eklerim canım :34:

dugun topıgı, dugun topigi gezerken sonunda eylulle ılgılı net bı yer buldum:ssz:
damdan duser gıbı geldım, bısey sorucam nelerınız eksık ev felan hersey tamam mi ki?

Hoşgeldin canım;)

Bizim ev tutuldu beyaz eşya alındı dün mobilyalarımızı aldık kına düğün salonları tutuldu gelinliğimi aldık. Nikah tarihimiz aldık davetiyelerimiz halılarımız perdelerimiz birde kına alışverişimiz eksik....

Hoşgeldin canım;)

Bizim ev tutuldu beyaz eşya alındı dün mobilyalarımızı aldık kına düğün salonları tutuldu gelinliğimi aldık. Nikah tarihimiz aldık davetiyelerimiz halılarımız perdelerimiz birde kına alışverişimiz eksik....

Bende cok gerıden gelmıyor sayılırım o zaman. beyaz esyalar tamam, davetıye tamam, kına dugun salonlarım tutuldu, nıkahlıyım zaten, ev konusu tuttuk ama yenıden bakıyoruz malesef, kına alısverısı gelınlık halılar perdeler, mobılyalar eksık:44:

Bende cok gerıden gelmıyor sayılırım o zaman. beyaz esyalar tamam, davetıye tamam, kına dugun salonlarım tutuldu, nıkahlıyım zaten, ev konusu tuttuk ama yenıden bakıyoruz malesef, kına alısverısı gelınlık halılar perdeler, mobılyalar eksık:44:

canım hoşgeldin. sen zaten çoğu şeyi halletmişsin :9: benim ev tutuldu gelinlik tamam damatlık tamam mobilya tamam beyaz eşya bir kısmı tamam çeyiz desen %90 ı tamma fazlada bişey kalmadı geriye. evin halısı evize perdesi vs falan kaldı :17:

mobilyalar , ev, damatlık hariç nerdeyse herşey tamam evi zeytinburnunda sahibinden kiralık bakıyorum gerisi kolay ya sen ?

canım hoşgeldin. sen zaten çoğu şeyi halletmişsin :9: benim ev tutuldu gelinlik tamam damatlık tamam mobilya tamam beyaz eşya bir kısmı tamam çeyiz desen %90 ı tamma fazlada bişey kalmadı geriye. evin halısı evize perdesi vs falan kaldı :17:

hosbuldum.. ya cogu sey tamam da genede sızlere gore eksıgım ev gelınlık mobılya. aslında onumuzde daha temmuz var onun rahatlıgı var sanırım.aaaaa kızlar valla stresten beyın kalmadı perdelerımde tamam nasıl tamam degıl dedım sastım sıparısı verdık:)

Son düzenleme:
mobilyalar , ev, damatlık hariç nerdeyse herşey tamam evi zeytinburnunda sahibinden kiralık bakıyorum gerisi kolay ya sen ?

benımde mobılyalar, ev gelınlık damatlık harıc cogu sey tamam :D
sahıbınden ev bulmak ımkansız gıbı bısey nasıl arıyorsunuz yanı gezıyomusunuz bız gezıyoruz ama yok hep emlakcı.

Back