eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın canım nişanlın nasıl araba ne durumda :26:

Günaydın şekerim;
Nişanlım iyi tatlım bir çizik bile yok kendine ama araba haşat olmuş durumda..Allahtan kasko ve sigorta varmış hepsini karşıladı. Şükürki kenidisine birşey olmadı.

Günaydın kızlaarrr mmousee teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere inş. Şu namaz olayı beni de çok düşündürüyor benim deliye arkadaşları kesin içirecekler düğünde

Bu arada düğünüme 167 gün kalmııııışşşşşş

Benim nişanlım içki düşmanı bende öyleyim o yüzden bizde o sorun yok şükür Benimde düğünüme o aman 174 gün kalmış

Günaydın şekerim;
Nişanlım iyi tatlım bir çizik bile yok kendine ama araba haşat olmuş durumda..Allahtan kasko ve sigorta varmış hepsini karşıladı. Şükürki kenidisine birşey olmadı.
oh oh boşver canım arabayı yesyeni geri verirler size müstakbel kocana bişey olmasın

aynn işte nişanlımın ailesi içmeyi seviyo nişanlımda seviyo o içmese zorla içirirler. acaba o akşam kılmak şartmı yani ertesi sabah falan kılınsa sen biliyomusun canım..
167 bişey kalmamış yaaa

Tatlım benim bildiğim o gece kılınması lazım ama bunu tam bilen birine sormak lazım elbette.

Valla ben de ertesi sabah kılsak olmaz mı diyordum ama içkinin insan vücudundan atılması 3 gün sürermiş. Bu yüzden sabah kılınsa bile kabul olmaz diyenler de var. :26: Benim nişanlımın ailesi sevmez tam tersi annesi babası hacı ama kendisi biraz rahatlamak ve heyecanını azaltmak için biraz içsem diye düşünüyor, arkadaşlarının da canına minnet zaten...

ya offf aynen ben kendim için bile düşünüyorum yani biraz gevşemek heyecan azaltmak için iyidir ama en çok istediğim şeylerden biride o namazı kılmak. çünkü hem tövbeler kabul oluyomus o akşam hemde edilen dua geri cevrilmiyomuş. bende diyorum ki nişanlıma biz eve gider namazımızı kılarız. sonra evde başbaşa içeriz diyorum. o tamam diyo gerçi ne dersem tamam diyo ama ailesi ve arkadaşları rahat bırakmaz diye düşünüyorum hayırlısı artık

günaydın kızlaaar :)

yarın inegöle mobilya almaya gidicez biz

hadi canım hayırlı olsun inşş içine sinen şeyler al ama sadece nişanlını al öyle git kaynanaları karıştırmaaa çok fenayım bennnn

o namazı ben sadece erkek kılıyor diye biliyordum :44: yanlış mı biliyormuşum ki?

kızlar facebooktan harika bir site buldum kına gecesi için süslü kınalar, hediyelik aynalar ve törpüler ayrıca gelin ve arkadaşlarının taktığı taçlardan var :) birkaç resim kokuyorum isteyene özelden link atarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…