• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kınaları da artık keselere koyuyorlar ya canım o kesenin içine koyabiliriz bunu da yada kesenin ağzını bu bileklilerle bağlayabiliriz :)

oda olabilir ama ben bide lavanta keseki yapıyım diye düşündüm onun maliyeti nasıl olur acaba oda çok hoş oluo kına değilde lavanta kesesine mi bağlasak

oda olabilir ama ben bide lavanta keseki yapıyım diye düşündüm onun maliyeti nasıl olur acaba oda çok hoş oluo kına değilde lavanta kesesine mi bağlasak

olabilir canım bence :) ikisi de olur :)
ayy ben yapıcam sanırım bunu.çko hoşuma gitti bu fikir ve maliyeti az.mumlu ip, klips ve birtane de güzel bir boncuk :)
ama onu gençlere vermek lazım onu nasıl ayarlayabiliriz? yaşlılara yada orta yaşlılara vermeye gerek yok bence dimi?

Son düzenleme:
benmde aklıma geldi bu küçük keselere koyarız onlarıda dağıtırız dimi çok güzel olur :1:

Benim kısmetse Mayısta nişanım olacak, alyanslı isimli şirin magnet ler yaptırmayı düşünüyorum, evde olacak akrabalar falan çok kalabalık olmayacak.

Kına gecemde de kına ile birlikte süslü şirin lavanta keseleri dağıtmak istiyorum. İnşallah bulabılırım istediğim gibi :)

Benim kısmetse Mayısta nişanım olacak, alyanslı isimli şirin magnet ler yaptırmayı düşünüyorum, evde olacak akrabalar falan çok kalabalık olmayacak.

Kına gecemde de kına ile birlikte süslü şirin lavanta keseleri dağıtmak istiyorum. İnşallah bulabılırım istediğim gibi :)

o lavanta keselerini arkadaşlar evde yapıo işte bende evdemi yapsam acaba çünki o lavanta keselerinin tanesi biraz pahalıymış öyle duydum sanki

olabilir canım bence :) ikisi de olur :)
ayy ben yapıcam sanırım bunu.çko hoşuma gitti bu fikir ve maliyeti az.mumlu ip, klips ve birtane de güzel bir boncuk :)
ama onu gençlere vermek lazım onu nasıl ayarlayabiliriz? yaşlılara yada orta yaşlılara vermeye gerek yok bence dimi?

işte lavanta keseleri yaşlılara dağıtılır gençlerede bileklik oda olabilir onu nası yapsak ki acaba . yaşlı aldığında çek elini sen alamazsın sen yaşlısın mı dicez :1: :52: :52: . onun yerine biraz fazla yapsak nası olur acaba :53:

mayıs gelininden eylül gelinciklerine selam olsun:)
nasılsınız kızlarrr hazırlıklar nasıl gidiyo
heyecan varmı heyecan:)

vayyy hoşgeşdin mayıs gelinim..
sen napıyosun bakalım hazırlıklar nasıl hani gelinlik nerdeee nerdeee :9:

Valla zor kı ne zor :(

Ya canım ben kadın giyimde bı konu açtım yardım istedim fikre ihtiyacım var bı kıyafetın kombını ile ilgili fikrini paylaşırmısın kararsız kaldım çok :(

canım ben ten rengindense siyah çorap tercih ediyorum daha güzel oluyo diğer konularda foto koymadığın için bişey diyemicem :31:

selam kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum:)

benimde 8 eylül düğünüm:))
hoşgeldin canım aramıza senide ekleyelim hemen :9:

işte lavanta keseleri yaşlılara dağıtılır gençlerede bileklik oda olabilir onu nası yapsak ki acaba . yaşlı aldığında çek elini sen alamazsın sen yaşlısın mı dicez :1: :52: :52: . onun yerine biraz fazla yapsak nası olur acaba :53:

canım renklerini ayrı tutarsınız keselerin gençlere verilecek olanlar kırmızı olur mesela geri kalanlar karışık renkli olur. evde uğraşılırmı ki bilmiyorum. işte eminönünde çok uygunmuş bunlar o yüzden de gitmek istiyorum ya. havalar güzelleşsin bi gidecem :32:

zamanımız bol nasıl olsa çok fazla yapabiliriz.o zaman ayırt etmicez herkese vericez

canım renklerini ayrı tutarsınız keselerin gençlere verilecek olanlar kırmızı olur mesela geri kalanlar karışık renkli olur. evde uğraşılırmı ki bilmiyorum. işte eminönünde çok uygunmuş bunlar o yüzden de gitmek istiyorum ya. havalar güzelleşsin bi gidecem :32:

hmm bende gidicem eminönüne zaten bende bi gidip bakayım madem neler var neler yok her gitmemde alırım birikir hiç olmazsa maddi açıdanda fazla zorlamaz dimi. ama bileklikleri evde yapmak lazım :1: kına çok güzel ve özel geçsin istiyorum ya herkes memnun ayrılsın istiyorum :52:

valla akıllı kızsın :) tuttum bu renk olayını :) benim bursada bunları ucuza bulmam imkansız canım en az 3 liradan satılıyor

zamanımız bol nasıl olsa çok fazla yapabiliriz.o zaman ayırt etmicez herkese vericez

evet tatlım yaptıklarımızıda buraya koyarız tamammı bana haber ver he yapmaya başlayınca :1: o bileklik aparatlarını nerden bulabilirim ama onlar için tam olarak ne malzemesi gerek acaba

evet tatlım yaptıklarımızıda buraya koyarız tamammı bana haber ver he yapmaya başlayınca :1: o bileklik aparatlarını nerden bulabilirim ama onlar için tam olarak ne malzemesi gerek acaba

canım o bilekliklerde kullanılan ip mumlu ip diye geçiyor bu boncukçularda var orda oralarda klipste satılıyor.boncuğun rengine göre klipsi de gümüş yada altın renk kullanırsın.
izin günümde birkaç tane yapayım bakalım nasıl olcak.çeker fotosunu koyarım tabiki canım :)

canım o bilekliklerde kullanılan ip mumlu ip diye geçiyor bu boncukçularda var orda oralarda klipste satılıyor.boncuğun rengine göre klipsi de gümüş yada altın renk kullanırsın.
izin günümde birkaç tane yapayım bakalım nasıl olcak.çeker fotosunu koyarım tabiki canım :)

tamam tatlım şimdi eve giderken alıcam bende deniycem bakalım nasıl olcak :1:

neyse ben çıkıyorum kızlar . bi kaç bilgisayar bozulmuş gidiyimde onları tamir ediyim :1: :1: :1: bozmasalar olmaz zaten :52:

Back