• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

yok yok :1: sen nasılsın tatlım :1:

hhehe bak ben sana demiştim bişey olmaz diye. iyiyim canım yaa ptesi yoğunluğu ve sendromu idare ediyorum işte :31:

kızlar facebooktan harika bir site buldum kına gecesi için süslü kınalar, hediyelik aynalar ve törpüler ayrıca gelin ve arkadaşlarının taktığı taçlardan var :) birkaç resim kokuyorum isteyene özelden link atarım :)

Eki Görüntüle 370954
Eki Görüntüle 370955
Eki Görüntüle 370956

güzelmiş canım bunlar ben yine de önce emin önüne gitme taraftarıyım :9:

hhehe bak ben sana demiştim bişey olmaz diye. iyiyim canım yaa ptesi yoğunluğu ve sendromu idare ediyorum işte :31:

benim öyle bir şansım olmadıgı için burdan sipariş vericem sanırım :)
hem bursada yapıyorlarmıs :)

kızlar buda kına çemberiymiş.bunun tanesi 15 tl cok pahalı
ama evde cok kolayca yapılabilir.
gelinle damat salona girince arakdaslar sallıomus bence muhtesem bir renk cümbüsü olur :)

$420269_263887183689146_175317232546142_599780_1603333486_n.jpg

tatlım şimdi anladım ben. iş ben pazartesi belli olcak demiştim dimi :D o nisanın ortasına kaydı tatlım. nisanın ortalarında belli olacak o durum :) :1: sonradan anladım :1:

kızlar buda kına çemberiymiş.bunun tanesi 15 tl cok pahalı
ama evde cok kolayca yapılabilir.
gelinle damat salona girince arakdaslar sallıomus bence muhtesem bir renk cümbüsü olur :)

Eki Görüntüle 370998

aaa buda süpermişşş ama damat kına gecesine geliyomu ki :1:

tatlım şimdi anladım ben. iş ben pazartesi belli olcak demiştim dimi :D o nisanın ortasına kaydı tatlım. nisanın ortalarında belli olacak o durum :) :1: sonradan anladım :1:

:9: neyse anladın ya bişeyde olmadı ya önemli olan o :1:

kızlar bazıları da bozuk paraları mesela 10 kuruşları kırmızı sülle ve kurdelayla bağlayıp şans parası olarak dağıtıyormuş kınalarda :)

Aaa biz de adettir gelin almaya geldiklerinde gelin evden çıkarken kaynana o süslü kuruşlar ve minik şekerlerden atar gelin bereketli ve tatlı dilli olsun diye :42:

yok valla ilk defa duydum söyliycem bizimkide atsın banane :1:

Son düzenleme:
Back