- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlarrrr
Günaydın canım nasılsın bakalım?
günaydın canım nişanlın nasıl araba ne durumda :26:
günaydın eylül gelinleriiiii hani nerdesinizzz
canım fikirler uygulama aynı bende kınayı sitenin havuz kenarında yapıcam kısmetse. ayrıca düğünden sonra eğlenceye gidicez. tek aklıma takılan o akşam kılınacak namaz. o akşam eğlenceye gidiersek kesin içerler o zamanda nişanlım namaz kılamaz çok kararsız kaldım ben :26:
hayırlı uğurlu olsun tatlım. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Günaydın kızlaarrr mmousee teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere inş. Şu namaz olayı beni de çok düşündürüyor benim deliye arkadaşları kesin içirecekler düğünde
Bu arada düğünüme 167 gün kalmııııışşşşşş
oh oh boşver canım arabayı yesyeni geri verirler size müstakbel kocana bişey olmasınGünaydın şekerim;
Nişanlım iyi tatlım bir çizik bile yok kendine ama araba haşat olmuş durumda..Allahtan kasko ve sigorta varmış hepsini karşıladı. Şükürki kenidisine birşey olmadı.
Günaydın kızlaarrr mmousee teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere inş. Şu namaz olayı beni de çok düşündürüyor benim deliye arkadaşları kesin içirecekler düğünde
Bu arada düğünüme 167 gün kalmııııışşşşşş
oh oh boşver canım arabayı yesyeni geri verirler size müstakbel kocana bişey olmasın
aynn işte nişanlımın ailesi içmeyi seviyo nişanlımda seviyo o içmese zorla içirirler. acaba o akşam kılmak şartmı yani ertesi sabah falan kılınsa sen biliyomusun canım..
167 bişey kalmamış yaaa
oh oh boşver canım arabayı yesyeni geri verirler size müstakbel kocana bişey olmasın
aynn işte nişanlımın ailesi içmeyi seviyo nişanlımda seviyo o içmese zorla içirirler. acaba o akşam kılmak şartmı yani ertesi sabah falan kılınsa sen biliyomusun canım..
167 bişey kalmamış yaaa
ya offf aynen ben kendim için bile düşünüyorum yani biraz gevşemek heyecan azaltmak için iyidir ama en çok istediğim şeylerden biride o namazı kılmak. çünkü hem tövbeler kabul oluyomus o akşam hemde edilen dua geri cevrilmiyomuş. bende diyorum ki nişanlıma biz eve gider namazımızı kılarız. sonra evde başbaşa içeriz diyorum. o tamam diyo gerçi ne dersem tamam diyo ama ailesi ve arkadaşları rahat bırakmaz diye düşünüyorum hayırlısı artıkValla ben de ertesi sabah kılsak olmaz mı diyordum ama içkinin insan vücudundan atılması 3 gün sürermiş. Bu yüzden sabah kılınsa bile kabul olmaz diyenler de var. :26: Benim nişanlımın ailesi sevmez tam tersi annesi babası hacı ama kendisi biraz rahatlamak ve heyecanını azaltmak için biraz içsem diye düşünüyor, arkadaşlarının da canına minnet zaten...
günaydın kızlaaar :)
yarın inegöle mobilya almaya gidicez biz
o namazı ben sadece erkek kılıyor diye biliyordum :44: yanlış mı biliyormuşum ki?
Günaydın canım nasılsın bakalım?
günaydın canım nasılsın varmı iş yerinde bi yamuk
günaydın kızlaaar :)
yarın inegöle mobilya almaya gidicez biz