eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım hangi şehirdesin

ayrıca diktirmek istiyorsan acele et sona kalma istediğin gibi olsun herşey
ama bence hazırdan ziyade gördüğün modeli üzerine birebir diktir böle resimleri gösterip diktirme istediğin gibi olmuyor sonra tabi benim fikrim bu

balayını ve gelinliği hallettim
balayı
Voyage Torba Private - Bodrum | Etstur ikimizde atmosfere vurulduk
gelinlik
Oleg Cassini
hep sade istemiştim istediğim gibi de oldu 2 yakın arkadaşımda burdan aldı 500 liraya bile gelinlik var gözünüz korkmasın avm içinde oluşundan kızlar

canım bende gelinliğimi oleg cassinide aldım:) hayırlı olsun canım. Dediğin gibi Şık güzel hemde uygun gelinlikler var... Tavsiye ederim gelin adaylarına :)Balayı otelini baya beğendim bizde granada luxury tercih ettik eger balayını kesinleştirmeseydik bu otele gidebilirdim:)

Son düzenleme:
selam eylul gelınlerı
dugun topıgı, dugun topigi gezerken sonunda eylulle ılgılı net bı yer buldum
damdan duser gıbı geldım, bısey sorucam nelerınız eksık ev felan hersey tamam mi ki?

canım öncelikle hayırlı olsun tatil yerinde gelinliğinde çok güzel Allah gönül rahatlığıyla giymeyi ve rahat rahat tatil yapmayı nasip etsin
kızlar bnm de 30 eylül :) benide yazar msnz

tabiiki eklerim canım

selam eylul gelınlerı
damdan duser gıbı geldım, bısey sorucam nelerınız eksık ev felan hersey tamam mi ki?

Hoşgeldin canım

Bizim ev tutuldu beyaz eşya alındı dün mobilyalarımızı aldık kına düğün salonları tutuldu gelinliğimi aldık. Nikah tarihimiz aldık davetiyelerimiz halılarımız perdelerimiz birde kına alışverişimiz eksik....

Bende cok gerıden gelmıyor sayılırım o zaman. beyaz esyalar tamam, davetıye tamam, kına dugun salonlarım tutuldu, nıkahlıyım zaten, ev konusu tuttuk ama yenıden bakıyoruz malesef, kına alısverısı gelınlık halılar perdeler, mobılyalar eksık:44:

selam eylul gelınlerı

canım hoşgeldin. sen zaten çoğu şeyi halletmişsin benim ev tutuldu gelinlik tamam damatlık tamam mobilya tamam beyaz eşya bir kısmı tamam çeyiz desen %90 ı tamma fazlada bişey kalmadı geriye. evin halısı evize perdesi vs falan kaldı

selam eylul gelınlerı

mobilyalar , ev, damatlık hariç nerdeyse herşey tamam evi zeytinburnunda sahibinden kiralık bakıyorum gerisi kolay ya sen ?

hosbuldum.. ya cogu sey tamam da genede sızlere gore eksıgım ev gelınlık mobılya. aslında onumuzde daha temmuz var onun rahatlıgı var sanırım.aaaaa kızlar valla stresten beyın kalmadı perdelerımde tamam nasıl tamam degıl dedım sastım sıparısı verdık:)

Son düzenleme:
mobilyalar , ev, damatlık hariç nerdeyse herşey tamam evi zeytinburnunda sahibinden kiralık bakıyorum gerisi kolay ya sen ?

benımde mobılyalar, ev gelınlık damatlık harıc cogu sey tamam
sahıbınden ev bulmak ımkansız gıbı bısey nasıl arıyorsunuz yanı gezıyomusunuz bız gezıyoruz ama yok hep emlakcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…