• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

hazır alıcaksan hiç acele etmene gerek yok canım. sonuçta sıfırdan dikilmicek iyice gez içine hangisi sinerse o olsun :34:

ayrıca hazır alınacak diye son zamanlarada bırakmaya gerek yok zaten evlilik sezonu açılmış sonra istedeğiniz modeli bulamamakta var...:50:

ayrıca hazır alınacak diye son zamanlarada bırakmaya gerek yok zaten evlilik sezonu açılmış sonra istedeğiniz modeli bulamamakta var...:50:

canım sende haklısın aslında.Ama bizim nişan 9 hazıranda oldu düğünde 21 ve 25 agustosta olacak.Anlıyacağın herşey üstüste bindi mobilya,beyaz eşya ve ev olayını hallettik ama herşeye ben baktım.Benim ve nişanlımın ailesi uzakta.Nişanlım bankacı ancak akşam ilgileniyor.O yüzden çok yoruldum.birde kılo veriyorum şuan koşturmaktan daha cok verirsem ne olacak diye düşünüyorum.en gec 2 hafta sonra başlayacağız bakmaya..

nasıl almadınız gelinlik bakmıyormusun hatta ayakkabılarına almıştın sanırım :44: nasıl iş anlamadım neden gün almıyorsunuz hala

canım biz salonu tuttuk gelinliğimi aldık ayakkabılarımıda dün aldık. nikah için gün alamadık daha geçen hafta seyahatteydim bu hafta işler üst üste bindi sanırım perşembe falan işlerden izin alıp başvuru yaparız. salonda istediğimiz için nikahı çokta acele etmedik umarım nikah memuru buluruz :31:

canım sende haklısın aslında.Ama bizim nişan 9 hazıranda oldu düğünde 21 ve 25 agustosta olacak.Anlıyacağın herşey üstüste bindi mobilya,beyaz eşya ve ev olayını hallettik ama herşeye ben baktım.Benim ve nişanlımın ailesi uzakta.Nişanlım bankacı ancak akşam ilgileniyor.O yüzden çok yoruldum.birde kılo veriyorum şuan koşturmaktan daha cok verirsem ne olacak diye düşünüyorum.en gec 2 hafta sonra başlayacağız bakmaya..

ayyy bende bir kilo verebilsem. :50:

canım anlıyorum telaşa büyük zaman kısıtlı ama iki hafta sonr gelinlik bakcaz diyorsun tamam hazır olacak ama sonuç olrak üzerine oturması içinde bir prova gerekiyor son dakkikaya gelmiş olacak gelinlik senin için o kadar önemli değil mi?

canım biz salonu tuttuk gelinliğimi aldık ayakkabılarımıda dün aldık. nikah için gün alamadık daha geçen hafta seyahatteydim bu hafta işler üst üste bindi sanırım perşembe falan işlerden izin alıp başvuru yaparız. salonda istediğimiz için nikahı çokta acele etmedik umarım nikah memuru buluruz :31:

ilk alınacak seşyi sona bırakmışsınız hadi istediğniz güne bulunuz ki bulmak zorundasınız düğün salonunu tutmuşsunuz ya istediğiniz saat olmassa ne yapcaksınız?:26:

ilk alınacak seşyi sona bırakmışsınız hadi istediğniz güne bulunuz ki bulmak zorundasınız düğün salonunu tutmuşsunuz ya istediğiniz saat olmassa ne yapcaksınız?:26:

ayyy gerçekten saat problemi olurmu ki bilemedim şimdi ben. nikah memurluğunu telle arayıp sordum sorun olmaz dediler ama napalım fırsatımız olmadı birtürlü artık kısmetimizde ne vrsa o olucak :31:

Slm kızlar nasılsınız kuaför konusunda iki arada kaldım karar veremiyorum ya kafayı yiyicem :( ikiside ünlü ama ikisinede gitmedim herkez kendi gittiğini övüyor bursalı varmı aramızda ya fikir versin:50:

Slm kızlar nasılsınız kuaför konusunda iki arada kaldım karar veremiyorum ya kafayı yiyicem :( ikiside ünlü ama ikisinede gitmedim herkez kendi gittiğini övüyor bursalı varmı aramızda ya fikir versin:50:

yok canım yaa ama aklında kalıcana 2 sine de git prova yapmalarını iste hangisini daha çok beğenirsen ona yaptır :34:

kızlar bizde daha hiç birşey yapmadık gelinlikçiler 1,5 aya kadar gelin diyo oyüzden biz daha bakmadık ilk önce ev işini haletmeye çalışıyoruz nikah konusuda ben salonda istemediğim için zaten düğünler takıyla sürüyo bide nikah olsun istemiyorum zaman kaybetmeyelim oynamak için nikah ne zaman olursa sorun değil bizim için bide tanıdık var onu hiç düşünmüyoruz bu hafta sonu ev bakmaya başlıcaz inşallah 3 ayımız var önümüzde dolu dolu bakalım herşeyi sıraya koyduk kısmetse herşeyimiz tıkır tıkır olacak

kızlar bizde daha hiç birşey yapmadık gelinlikçiler 1,5 aya kadar gelin diyo oyüzden biz daha bakmadık ilk önce ev işini haletmeye çalışıyoruz nikah konusuda ben salonda istemediğim için zaten düğünler takıyla sürüyo bide nikah olsun istemiyorum zaman kaybetmeyelim oynamak için nikah ne zaman olursa sorun değil bizim için bide tanıdık var onu hiç düşünmüyoruz bu hafta sonu ev bakmaya başlıcaz inşallah 3 ayımız var önümüzde dolu dolu bakalım herşeyi sıraya koyduk kısmetse herşeyimiz tıkır tıkır olacak

ohh ne gzel düzenli düzenli gidiyo işleriniz. biz biraz geriden geliyoruz sanırım. mesela nikah işlemlerini herkes halletmiş biz salonda istiyoruz ama daha başvuuru yapmadık. evi tutmamk için sabırsızlanıyoruz bu akşam 1 tane bakıcaz bakalım dha erken gibi ama olsun :17:
canım anlaşmazsan prova yapmazlar ki hatta biri çok idalı ki prova bile yapmıyor çok karrasız ve mutsuzum yaaa:25:

evet iyi kuaförler genelde adım var diyo prova yapmıyo. şöyle yapabilirsin canım yakın zamanda birinin düğünü falan yokmu onun için yaptır saçlarını az çok anlarsın o zaman gibime geliyo :31:

kızım sen nerdesin yaaaa :3::3:

canım ben işten ayrıldıkan sonra herşeyden koptum ya bı ara internet sorunluydu evde sımdı sorun yok ama eve gırdıgım yok ondan hep telaş koşturmaca :31:

Senın gelınlıgı palaştın mı a cok merak edıyorummmm :16:

Nıkah basvuru ısıne de takılma eylul sonuna daha cok var 2 hafta kalmadı kı telaş edesın bızde bu hafta halletmeye calışıcaz canım hayırlısı :34:

canım ben işten ayrıldıkan sonra herşeyden koptum ya bı ara internet sorunluydu evde sımdı sorun yok ama eve gırdıgım yok ondan hep telaş koşturmaca :31:

Senın gelınlıgı palaştın mı a cok merak edıyorummmm :16:

Nıkah basvuru ısıne de takılma eylul sonuna daha cok var 2 hafta kalmadı kı telaş edesın bızde bu hafta halletmeye calışıcaz canım hayırlısı :34:

günaydın canım paylaşmıştım ama bir daha paylaşıyım :16:
nikah için bende daha geciktiğimizi düşünmüyorum açıkçası işten izin aldığımız zaman yaptırıcaz :34:
bu arada çook mutluyum dün evimizi tuttukkkkkk :32::52:
$Screen shot 2012-06-04 at 1.47.44 PM.jpg

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bende aranıza yeni katılıyorum :')) 1 Eylül gelini olacağım :'))

Biz evimizi bulduk teslim edilmesini bekliyoruz. Nikah işlemlerimizde tamam. Mobilyalarımızı da beğendik önümüzdeki haftalarda alacağız :) Gelinliğimi de beğendim provalarım oluyor. Şimdilik her şey yolunda :nazar:

Günaydın kızlar bende aranıza yeni katılıyorum :')) 1 Eylül gelini olacağım :'))

Biz evimizi bulduk teslim edilmesini bekliyoruz. Nikah işlemlerimizde tamam. Mobilyalarımızı da beğendik önümüzdeki haftalarda alacağız :) Gelinliğimi de beğendim provalarım oluyor. Şimdilik her şey yolunda :nazar:

hoşgeldin canım aramıza ohh ne güzel herşey düzenli şekilde gidiyo desene. herşey gönlüne göre olsun canım. gelinliğinin fotosu varsa paylaşırmısın..

günaydın kızlar, bayadır size uğrayamadım diğer topikteyim hepp,
nasılsınız bakalım?

moussem hayırlı olsun tekrar canım eviniz.

bu da gelinlğin mi olacak süperr
:16:

günaydın kızlar, bayadır size uğrayamadım diğer topikteyim hepp,
nasılsınız bakalım?

moussem hayırlı olsun tekrar canım eviniz.

bu da gelinlğin mi olacak süperr
:16:
vaayy sen buralara uğrarmıydın bunlardagecerim :9: sağol canım benm gelinliğim o evet paylaşmıştım daha önce ama unuttun sanırım :34:
hoşbuldum canım :) şu an işteyim eve gittiğimde girebilirsem paylaşırım canım :)

tamam canım bekliyoruz :34:

Back