bu arada kızlar nikahta erkeğin ayağına ne zaman basılıyor erkek evet dediğinde mi? geçen bir nikaha gittim kız erkek evet der demez basmaya başladıbide tutturamassam
bende gayet iyiyim tatlım...düğün organizasyonumu değişt...yerimizde değişti...kır düğünü yapıyoruz..500 kişi yemek+gece düğünü...
Buda düğün mekanım
Eki Görüntüle 437189 Eki Görüntüle 437190 Eki Görüntüle 437191 Eki Görüntüle 437192 Eki Görüntüle 437193 Eki Görüntüle 437194
canlarım günaydın nasılsınız bakalım leylacım düğün mekanın süpermiş güzel bir düğün olucağı kesinmmousse canım daha iyiiym şimdi ama, öksürük kaldı bu arada nikah günümüz belli oldu çok güzel ve tuaf bir his kına yerimi ayarlamak kaldı birtek kızlar havalar inş.eylülde iyi olurda yağmaz benim düğünde açık alan bakın fotoları ekliyorum
Eki Görüntüle 437224 Eki Görüntüle 437223 Eki Görüntüle 437222
canım ben bi yerle görüşmüştüm ama emin değilim oradan alıp almamaya karar veremedim.senin tavsiye edeceğin yerede gidip bakmak isterim
ayy canım ha şimddi ha birazdan diye o anda onumu düşüneceksin insan zaten heyecanlı olur onaki duruma göre hatta aklına gelirse basarsın ayrıca nikah masası nasıl olacak ayakların görünmeyecekse senden başka kimse bilmeyecek
ayy canım ha şimddi ha birazdan diye o anda onumu düşüneceksin insan zaten heyecanlı olur onaki duruma göre hatta aklına gelirse basarsın ayrıca nikah masası nasıl olacak ayakların görünmeyecekse senden başka kimse bilmeyecek
ben bu konuyu nişanlıma hiç açmıyorum yoksa çakal o kesin çeker ayağını savunmasız yakalıcammm
kızlar şimdi elektrk süpürgemi aldım geldimbabam diyo artık bizden ayrı bir ev kuruyosun ha falan dedi duygulandım
hayırlı uğurlu olsun canım güzel günlerde kullan inşşşş
kızlar şimdi elektrk süpürgemi aldım geldimbabam diyo artık bizden ayrı bir ev kuruyosun ha falan dedi duygulandım
Hayırlı olsun tatlım...güle güle kullan inş
evet ayrı bir ev, yeni bir aile, baştan yeni bir hayat kuruyoruz...korku, heyecan. stres ne ararsan her türlü duygu var bende
Hayırlı olsun tatlım...güle güle kullan inş
evet ayrı bir ev, yeni bir aile, baştan yeni bir hayat kuruyoruz...korku, heyecan. stres ne ararsan her türlü duygu var bende
Mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesaj yazamadım. Hazır modeller var, tüm modellerini büyük bir lcd tv ekranı üzerinden de gösteriyorlar canım. Ben pronovias ın bir modeli ile gitmiştim, kafamdaki model belliydi, hemen çıkardılar giydirdiler çok hoşuma gitti, açıkçası diğer modellere bakmadım o yüzden bir fiyat aralığı söyleyemem ama ben çiçeğim hariç, 1500 e anlaştım. Ben de çok kararsızdım gelinlik bakarken, tüm izmir caddesini gezmiştim ama bir tek burası içime sindi. Müşterilerle doğrudan recep bey ilgileniyor, kendisi de zaten stilistmiş, bir görebilirsin diktiği gelinlikleri :)
canım çok teşekkürler gidip görmekte yarar var tabi.fiyatıda çok çok uygun iş çıkışı hemen gidiyorum o halde
son 117
son 117
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?