• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bu arada kızlar nikahta erkeğin ayağına ne zaman basılıyor erkek evet dediğinde mi? geçen bir nikaha gittim kız erkek evet der demez basmaya başladı:15: bide tutturamassam :9::9:

ayy canım ha şimddi ha birazdan diye o anda onumu düşüneceksin insan zaten heyecanlı olur onaki duruma göre hatta aklına gelirse basarsın ayrıca nikah masası nasıl olacak ayakların görünmeyecekse senden başka kimse bilmeyecek :34::34:

bende gayet iyiyim tatlım...düğün organizasyonumu değişt...yerimizde değişti...kır düğünü yapıyoruz..500 kişi yemek+gece düğünü...:32::32:
Buda düğün mekanım

Eki Görüntüle 437189 Eki Görüntüle 437190 Eki Görüntüle 437191 Eki Görüntüle 437192 Eki Görüntüle 437193 Eki Görüntüle 437194

canlarım günaydın nasılsınız bakalım leylacım düğün mekanın süpermiş güzel bir düğün olucağı kesin:32: mmousse canım daha iyiiym şimdi ama, öksürük kaldı :( bu arada nikah günümüz belli oldu çok güzel ve tuaf bir his kına yerimi ayarlamak kaldı birtek kızlar havalar inş.eylülde iyi olurda yağmaz benim düğünde açık alan bakın fotoları ekliyorum
Eki Görüntüle 437224 Eki Görüntüle 437223 Eki Görüntüle 437222

Kızlar bayıldım düğün yerlerinize,çooooook güzel :16: çok güzel geçer inşallah düğünleriniz

canım ben bi yerle görüşmüştüm ama emin değilim oradan alıp almamaya karar veremedim.senin tavsiye edeceğin yerede gidip bakmak isterim

Mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesaj yazamadım. Hazır modeller var, tüm modellerini büyük bir lcd tv ekranı üzerinden de gösteriyorlar canım. Ben pronovias ın bir modeli ile gitmiştim, kafamdaki model belliydi, hemen çıkardılar giydirdiler çok hoşuma gitti, açıkçası diğer modellere bakmadım o yüzden bir fiyat aralığı söyleyemem ama ben çiçeğim hariç, 1500 e anlaştım. Ben de çok kararsızdım gelinlik bakarken, tüm izmir caddesini gezmiştim ama bir tek burası içime sindi. Müşterilerle doğrudan recep bey ilgileniyor, kendisi de zaten stilistmiş, bir görebilirsin diktiği gelinlikleri :)

ayy canım ha şimddi ha birazdan diye o anda onumu düşüneceksin insan zaten heyecanlı olur onaki duruma göre hatta aklına gelirse basarsın ayrıca nikah masası nasıl olacak ayakların görünmeyecekse senden başka kimse bilmeyecek :34::34:

ben bu konuyu nişanlıma hiç açmıyorum yoksa çakal o kesin çeker ayağını savunmasız yakalıcammm :kkk::9:

ya öyle tabide ne bileyim yinede basmak lazım :9::9: Ben bilsemde genede basarım :9:

ben bu konuyu nişanlıma hiç açmıyorum yoksa çakal o kesin çeker ayağını savunmasız yakalıcammm :kkk::9:

:9::9: Canım son anda haberi olursa aklına gelir yoksa sanmıyorum düşünmez benim ki ,ama bellide olmaz müenndis olduğuna santim santim hesaplar valla yada havaya kaldırır :9::9:

kızlar şimdi elektrk süpürgemi aldım geldim :9: babam diyo artık bizden ayrı bir ev kuruyosun ha falan dedi duygulandım :31:

Eklentiler

• $arcelik-toz-torbasiz-elektrik-supurgesi-performansli-7_12342.jpg
    $arcelik-toz-torbasiz-elektrik-supurgesi-performansli-7_12342.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 30
kızlar şimdi elektrk süpürgemi aldım geldim :9: babam diyo artık bizden ayrı bir ev kuruyosun ha falan dedi duygulandım :31:

Hayırlı olsun tatlım...güle güle kullan inş :nazar:
evet ayrı bir ev, yeni bir aile, baştan yeni bir hayat kuruyoruz...korku, heyecan. stres ne ararsan her türlü duygu var bende :31::31:

hayırlı olsun tatlım iyi günlerde kullan:) evet ayrı bir ev ayrı sorumluluklar hem çok güzel hem çok korkutuyo insanı. zaten endişe taşıyosan içinde iyi bir eş olacaksın demektir bana göre:34:

Hayırlı olsun tatlım...güle güle kullan inş :nazar:
evet ayrı bir ev, yeni bir aile, baştan yeni bir hayat kuruyoruz...korku, heyecan. stres ne ararsan her türlü duygu var bende :31::31:

offf aynı şey bende de var günler geçtikçe korkmaya başladım ben bu işi kıvırabilirmiyim iyi bir ev kadını olabilirmiiyim. evle işi kocamı idare edebilirmiyim acaba maddi olaraksıkıntı yaşadığımız zaman bu bizi şimdi sarsmıyo ama o zaman sarsarmı sorular dönüp duruyo beynim de :50:

Mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesaj yazamadım. Hazır modeller var, tüm modellerini büyük bir lcd tv ekranı üzerinden de gösteriyorlar canım. Ben pronovias ın bir modeli ile gitmiştim, kafamdaki model belliydi, hemen çıkardılar giydirdiler çok hoşuma gitti, açıkçası diğer modellere bakmadım o yüzden bir fiyat aralığı söyleyemem ama ben çiçeğim hariç, 1500 e anlaştım. Ben de çok kararsızdım gelinlik bakarken, tüm izmir caddesini gezmiştim ama bir tek burası içime sindi. Müşterilerle doğrudan recep bey ilgileniyor, kendisi de zaten stilistmiş, bir görebilirsin diktiği gelinlikleri :)

canım çok teşekkürler gidip görmekte yarar var tabi.fiyatıda çok çok uygun iş çıkışı hemen gidiyorum o halde :16:

canım çok teşekkürler gidip görmekte yarar var tabi.fiyatıda çok çok uygun iş çıkışı hemen gidiyorum o halde :16:

Haberlerini bekliyorum :) kumaşları ile ilgili aklına ne takılırsa sor mutlaka, hemen zaten kumaş örneklerini önüne sererler :) Daha önce gezdin mi bilmiyorum ama and çarşısı var bir de, Atatürk Bulvarı üzerinde, 4-5 katlı, sadece gelinlikçilerin olduğu bir pasaj.Orayı da gezebilirsin canım :34:

Back