• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kız aynı gün evleniyoruz biz 117 değil 116 bugün bitmiştir benim için başladığım günü saymıyorum ben
hehe bende onu dicektim yaa bir an şaşırdım bende hadi 116 olsun o zaman :32:
16 GÜN SONRA ISLANIYORSUN KUZUM :32::32::32:
sonnnnn 95 günnnnnn
Herkeze iyi akşamlar :3::3::3:
hehehe evet evet ıslatın beni leylammm ıslatın beniiiiiiiiiii :ssz::21::32: iyi akşamlar kuzuuuuuu
ıslanıyorsun ne kız

canım askerde öyle olurmuş ya 100 den düşenleri ıslatırmış bizde sanal ıslanıyoruz :9:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
bende eylül15 hayırlısıyla..
daha gelinliğimi alamadım ...ama kafamda belirledim moda eviyle görüştüm 2 haftaya dikimine başlancak..heyecan basıyor insanı ya...

ilk defa aynı gün evleneceğimiz biri gelmiş hosgeldın canım benimde 15 eylül hayırlısıyla gecsın gelsınn zamann:)

günaydın kızlarrr
bende eylül15 hayırlısıyla..
daha gelinliğimi alamadım ...ama kafamda belirledim moda eviyle görüştüm 2 haftaya dikimine başlancak..heyecan basıyor insanı ya...

ilk defa aynı gün evleneceğimiz biri gelmiş hosgeldın canım benimde 15 eylül hayırlısıyla gecsın gelsınn zamann:)

ne güzel canım ya ...düşünmek bile heyecan veriyor ama ne yalan söyleyim zaman hep geçsin hemde dursun istiyorum annecimden nasıl ayrılcam bilmiyorum karışık duygular...

esracım anlatsana nelerini hallettin nelerin bekliyor ya madem aynı gün...kendimle karşılaştırayım hoş daha ben bişey yapmadım ya doğru dürüst...

Kızlar biliyosunuz bende işi bırakmıştım eskısı kadar giremiyorum yarın 1 hfta olucak ziyaret etmediğim artık dha cok gırerım özledım bu arada evde vakıt gecırdım çok sıkıldımm ya acayıp zor ev işleri bitmiyo gercekten calısmak daha ıyı dedım ne ütü ne camasır toz al evi süpür toparla v.s v.s yap yap hergun bıtmıyo bide ben çok ağırım iş yaparken temız yapıcam dıye mutfakdan 3 saat cıkmıyorum cok sıkıldımm yaa püff ceyız hazırlıkları dewam kınayı evde yapmaya karar verdık bakalım nasıl oluck:/mmouse canım açıkcası gelinlik için sewınenlerdenım bende iyi yapmıssın canım :)

ne güzel canım ya ...düşünmek bile heyecan veriyor ama ne yalan söyleyim zaman hep geçsin hemde dursun istiyorum annecimden nasıl ayrılcam bilmiyorum karışık duygular...

kesınlıkle aynı duygular ıcersındeyız bazen hemen gecsın evlenelım bıan önce diyorum kavusalım onunla bırlıkte olalım yemek yapalım gezelım t.v ızleyelım hep bırlıkte olalım bazende evde durduk yere bızımkılere bakıorum içimden gecırıyorum ben sızler olmadan ne yapıcam çok özlıcem sizleri ağlıyorum daha sonra çok bağlıyım aıleme özelliklede kardeslerıme ama yapıcak bısy yok bazen dıyorum erkenden kalkısdın bu işe ama herseyde vardır bı hayır elbet sen nerdensın canım yas kac:)

esracım anlatsana nelerini hallettin nelerin bekliyor ya madem aynı gün...kendimle karşılaştırayım hoş daha ben bişey yapmadım ya doğru dürüst...

canım ben daha önceden çok fazla çeyız işlerıne atılmazdım ıstemedım hıc evlenmekde kafamda yokdu bırden bıre gelıstı onun ıcın apar topar çeyız işlerıne gırıştım sımdı alınıcak lıstem baya azaldı onun dısında düğün yerım ayarlandı dış çekim yapıcaz onu halletık balayı ayarlandı kınam evde olucak dıye konusuyoruz bu ayın 22sınden sonrada ev bakmaya baslıcaz ondan sonrada mobılyalar bakılıp halledıcez mobılya ev tutulmadan almak ıstemedık ramazan gelmeden evi halletmek ıstıoruz yavas yavasda mobılyada o sıra alıcaz tüm beyaz eşyalarımızı aldık mobilyada bakıyoruz kafamızda modeller olussun dıye öylee biyandan içim buruk biyanda güzel öle dediğin gibi karışık duygular sen neler yaptın bakalım bu arada gelınlık hıc bakmadım hazır kıralıycamm dıye:)

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :16:

Kızlar biliyosunuz bende işi bırakmıştım eskısı kadar giremiyorum yarın 1 hfta olucak ziyaret etmediğim artık dha cok gırerım özledım bu arada evde vakıt gecırdım çok sıkıldımm ya acayıp zor ev işleri bitmiyo gercekten calısmak daha ıyı dedım ne ütü ne camasır toz al evi süpür toparla v.s v.s yap yap hergun bıtmıyo bide ben çok ağırım iş yaparken temız yapıcam dıye mutfakdan 3 saat cıkmıyorum cok sıkıldımm yaa püff ceyız hazırlıkları dewam kınayı evde yapmaya karar verdık bakalım nasıl oluck:/mmouse canım açıkcası gelinlik için sewınenlerdenım bende iyi yapmıssın canım :)

e evleniceksin ev işlerine alış şimdiden dimi ama :1: gelinlik olayı tamamiyle şansım oldu canım iyikide böylee olmuş :16:

günaydın kızlar...
valla canım bizde mobilyalarımızı aldık resmen vuruldum da bakmaya gitmiştik fikir olsun diye benim olmalı dedim içimden aldık ama her ev tipine gidecek kullanışlı mobilyalar..koltuk takımım alındı ..fotoğrafçı nişanlımın arkadaşı zaten..balayı desen deli gibi aranıyoz ama karar veremedik marmaris mi antalya mı diye...
gelinliğimi 15 güne kadar diktirtmeye başlıcam modelim,i beğendim prenses modeli...
bizim fuarda nikah olucak sonrası gençlerle eğlenmeye gitcez..kınam ise salonda olcak henüz tutmadık..eve gelince olabildiğince annecime yakın oturcam bizim civardan temmuz gibi araştırmaya başlıcaz..
allah içimize sindirsin inşallah...

bu arada eveli gün nişanlımla ütümü,ütü masamı,elektrik süpürgemi,kettlmı m,kserimi ,çatal bıçak takımımı ve çaydanlığımı aldık...onlarda aradan çıktı bari..

slm kızlar
dünden beri yazılanları okudum şimdide uzaktan bakınca artık başladık kızlar koşturmaya hiç birşey anlamıcaz artık zamanı tutamayacağız oooffffff oooofffff biz mi evleniyoruz şimdi

kızlar aldıklarımızın resimlerini koyalım kızlar ya

Back