16 GÜN SONRA ISLANIYORSUN KUZUM
sonnnnn 95 günnnnnn
Herkeze iyi akşamlar
ıslanıyorsun ne kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 GÜN SONRA ISLANIYORSUN KUZUM
sonnnnn 95 günnnnnn
Herkeze iyi akşamlar
hehe bende onu dicektim yaa bir an şaşırdım bende hadi 116 olsun o zamankız aynı gün evleniyoruz biz 117 değil 116 bugün bitmiştir benim için başladığım günü saymıyorum ben
hehehe evet evet ıslatın beni leylammm ıslatın beniiiiiiiiiii iyi akşamlar kuzuuuuuu16 GÜN SONRA ISLANIYORSUN KUZUM
sonnnnn 95 günnnnnn
Herkeze iyi akşamlar
ıslanıyorsun ne kız
günaydın kızlarrr
bende eylül15 hayırlısıyla..
daha gelinliğimi alamadım ...ama kafamda belirledim moda eviyle görüştüm 2 haftaya dikimine başlancak..heyecan basıyor insanı ya...
günaydın kızlarrr
bende eylül15 hayırlısıyla..
daha gelinliğimi alamadım ...ama kafamda belirledim moda eviyle görüştüm 2 haftaya dikimine başlancak..heyecan basıyor insanı ya...
ne güzel canım ya ...düşünmek bile heyecan veriyor ama ne yalan söyleyim zaman hep geçsin hemde dursun istiyorum annecimden nasıl ayrılcam bilmiyorum karışık duygular...
esracım anlatsana nelerini hallettin nelerin bekliyor ya madem aynı gün...kendimle karşılaştırayım hoş daha ben bişey yapmadım ya doğru dürüst...
Kızlar biliyosunuz bende işi bırakmıştım eskısı kadar giremiyorum yarın 1 hfta olucak ziyaret etmediğim artık dha cok gırerım özledım bu arada evde vakıt gecırdım çok sıkıldımm ya acayıp zor ev işleri bitmiyo gercekten calısmak daha ıyı dedım ne ütü ne camasır toz al evi süpür toparla v.s v.s yap yap hergun bıtmıyo bide ben çok ağırım iş yaparken temız yapıcam dıye mutfakdan 3 saat cıkmıyorum cok sıkıldımm yaa püff ceyız hazırlıkları dewam kınayı evde yapmaya karar verdık bakalım nasıl oluck:/mmouse canım açıkcası gelinlik için sewınenlerdenım bende iyi yapmıssın canım :)
e foto eklesene bir görelim yawwwbu arada eveli gün nişanlımla ütümü,ütü masamı,elektrik süpürgemi,kettlmı m,kserimi ,çatal bıçak takımımı ve çaydanlığımı aldık...onlarda aradan çıktı bari..
günaydın güzel gelinler