• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım evi tuttuk ama mobilyayı henüz almadık mobilya halı perde kaldı birtek birde küçük aksesuarlar bu ay kredi başvurup onları halledince yuvamız kurulu olucak inş:16::16::16: 2 eylül nikah 6 eylül düğün:52::52:

ay canım ya ne güzel mutlulukla kurun evinizide gerisi gelir
sen eylül başı ben eylül sonu 29unda sen bir aylık evli olcan nerdeyse biz hala burda takılıyor olcaz herşey istediğimiz gibi olsunda
ama senin ev tutulmuş bizde haftaya falan başlıcaz büyük ihtimalle evin nasıl peki odaları fiyatı semti

ay canım ya ne güzel mutlulukla kurun evinizide gerisi gelir
sen eylül başı ben eylül sonu 29unda sen bir aylık evli olcan nerdeyse biz hala burda takılıyor olcaz herşey istediğimiz gibi olsunda
ama senin ev tutulmuş bizde haftaya falan başlıcaz büyük ihtimalle evin nasıl peki odaları fiyatı semti

hepimiizn güzel yuvaları olsun mutlu olalım inş. Daha iyiya bize sorarsın yardımcı oluruz taze gelinken:9::9: Canım biz tanıdığın evini tuttuk 2+1 biraz uzak kalıyor ama sıfır temiz daire 400tl kiramız aidatta var odalar küçük 85m2 ev zaten semtte iş yerine yakın olsun istediğim için orayı seçtim ama normalde çok merkezi değil hadi kocamı alıp turlayım dersen sadece site içinde gezersin ama arabamız var çok şükür atlar gideriz ama eve girincede pek dışarı çıkılcak gibim değil :50: Evi boyatıcam şimdi mobilyaya göre aslında açık renk krem boyalı ama yinede bi boya koksun istiyorum :9::9: Mobilyaları alınca eklerim canım

slm kızlar
dünden beri yazılanları okudum şimdide uzaktan bakınca artık başladık kızlar koşturmaya hiç birşey anlamıcaz artık zamanı tutamayacağız oooffffff oooofffff biz mi evleniyoruz şimdi

kızlar aldıklarımızın resimlerini koyalım kızlar ya
valla ebn koyuyorum canım sizler koymuyosunuzzz :31: birde bana zaman hala geçmiyo gibi geliyo yaa bilemedim :17:
Ee nasılsınız bakalım ? 92 günüm kaldı yahu benim çift rakamlardayım anaaaammm:52::52:
:9: ohh sefan olsun ne güzel işte tez zamanda tek rakamalara düşesin inşşşşş :1:
115 mmousee yahu aynı gün bizim :16:

hay allah günü bir türlü tutturamadık yaaa :1:

valla ebn koyuyorum canım sizler koymuyosunuzzz :31: birde bana zaman hala geçmiyo gibi geliyo yaa bilemedim :17:

:9: ohh sefan olsun ne güzel işte tez zamanda tek rakamalara düşesin inşşşşş :1:

hay allah günü bir türlü tutturamadık yaaa :1:

Düğün.com a üye oldum da orda benim yerime sayıyo ordan takip ediyorum :52:

esrakadir sende mi bizimle aynı gün kız 115 gün kaldı evet mousse kız sen fazla sayıyon heeee:47::47: moralimi bozuyon:ssz: 3ümüzde aynı gün dındındındın dınınınınınnnn

Son düzenleme:
pööööff bende eylül-2012 gelinciği olmak istiyorumm yeni nişanlandık ama salon bulamayız diye ödüm kopuyorrr İnşallah bulurumm :( Herkese mutluluklarr

esrakadir sende mi bizimle aynı gün kız 115 gün kaldı evet mousse kız sen fazla sayıyon heeee:47::47: moralimi bozuyon:ssz: 3ümüzde aynı gün dındındındın dınınınınınnnn
bende üye oldum şimdi oraya 115 yazıyo yaaa cidden ben fazladan gidiyomusum :1: 15 gün sonra 2 rakama düşücez :32:
pööööff bende eylül-2012 gelinciği olmak istiyorumm yeni nişanlandık ama salon bulamayız diye ödüm kopuyorrr İnşallah bulurumm :( Herkese mutluluklarr

canım hakkınızda hayırlısı olur inş. inş istediğin tarhite yer bulursunuz :34:

Benim de 96 günüm kaldı kızlar :3:
Ama son zamanlarda birkaç ufak gerginlik yaşadık, daha önce yaşamadığımız, pazar gününden beri. Halbuki ne zaman tartışsak aynı gün içinde hallederdik sorunumuzu ilk defa 2 gün uzadı inada bindirdik ikimiz de. üstelik sebep de çok ama çok komikti.... Nişanlılık döneminde çok normal olduğunu söylüyor tüm arkadaşlarım, sizde de bu tip tatsızlıklar ortaya çıkıyor mu evlilik stresi ile beraber? :18:

Son düzenleme:
Back