eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın güzellerrrrrrrrrr

canım paylaşımlarını heyecanla bekliyoruzzz
Günaydın güzel gelincikler

günaydın leylammmmm

uykulu ama iyiyim canım günler birrrbirrr geçiyo sen nasılsın canımmmm

bende gayet iyiyim tatlım...düğün organizasyonumu değişt...yerimizde değişti...kır düğünü yapıyoruz..500 kişi yemek+gece düğünü...
Buda düğün mekanım

canım çok teşekkür ederim mutlaka gidip bakıcam, özeline bakabilirmisin bikaç bişey sordumda

canlarım günaydın nasılsınız bakalım leylacım düğün mekanın süpermiş güzel bir düğün olucağı kesin mmousse canım daha iyiiym şimdi ama, öksürük kaldı bu arada nikah günümüz belli oldu çok güzel ve tuaf bir his kına yerimi ayarlamak kaldı birtek kızlar havalar inş.eylülde iyi olurda yağmaz benim düğünde açık alan bakın fotoları ekliyorum

ayyy harika valla cnm müthiş gerçektenn :)

bu arada kızlar nikahta erkeğin ayağına ne zaman basılıyor erkek evet dediğinde mi? geçen bir nikaha gittim kız erkek evet der demez basmaya başladı bide tutturamassam

günaydın kızlarrr
bende eylül15 hayırlısıyla..
daha gelinliğimi alamadım ...ama kafamda belirledim moda eviyle görüştüm 2 haftaya dikimine başlancak..heyecan basıyor insanı ya...

evet kızlar çok mühim bi konuda fikirleriniz lazım...

Konumuz : gelinlikkk

Beğendiğim gelinliğe yeniden dikip bana kiralayacağı fiyat 3000tl satılık 4000tl nişanlımda anneside olsun alalım diyor daha pazarlık yapılmadı gerçi ben çok kararsızım fiyatı yüzünden yazık günah diyorum siz ne diyorsunuz...Açıkcası onun üzerine ne giydiysem beğenemedim

canım harika bir yermiş bayıldım umarım emeklerinize değer
günaydın kızlarrr
bende eylül15 hayırlısıyla..
daha gelinliğimi alamadım ...ama kafamda belirledim moda eviyle görüştüm 2 haftaya dikimine başlancak..heyecan basıyor insanı ya...
hoşgeldin canım aramıza modeli varsa paylaşırmısın bizimle gelinliğini
canım bana çok geldi fiyatı ama modeline bakmak lazım değermi diye e bide durumları müsaitse sorun yapma bence

canım bence gereksiz pahalılık ama maddi durumunuz iyi ise sorun olmaya bilir ama yoksa cidden gereksiz bence iyicene pazarlık yap hayalindeki gelinlikse eğer olmadı aynı modeli diktirebilirsinde daha uygun fiyata
bide hangi şehirdesin ama bence kesinlikle çok gezin bak giy dene hepsini hem arasındaki farkları anlarsın hemde o fiyata değer mi değmez mi diye ayrıca vitrinde askıda bilee beğenmediğin ürünler insanın üstünde çok farklı duruyor birde baktığın model nasıl bir model resmi varmı yada benzer bir resmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…