eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

selam kızlar, nasılsınız? bnm işlerim çookkkk yoğun burayı takip edemiyorum ancak kalbim sizlerle :)

mmmouse bu gelinliği daha öncede görmüştüm ve beğenmiştim...aşkla giyin inş ohhh 350 tl'yide geri vereceklermiş çok sevindim
Özşen tatlım dualarımız seninle...hayırlı ve güzel haberlerle gel inş:26::26:

aminnn bebeğimmmmm teşekkür ederimmmmm evet para iadesi yapacakları için mutlu oldum valla

kızlar sonunda gelebildim ya o kadar yoğunumki anlatamam iş anlamında tabiki

evlilik anlamındada bu ayın sonularına doğruda artık başlıcaz ev bakmaya çok heyecanlıyım kızlar ya sevdiceğimle bir ömür yaşayacağım ilk heyecanlarımı ilk mutluluklarımızı paylaşacağımız neler neler yaşayacağımız mutluluk yuvamızı bulmaya çalışacağız gerçekten süper bir duygu olsa gerek
çeyiz hazırlıklarımda hızlanmış durumda şuanda kızlar inanamıyorum sanki ben evlenmicekmişim gibi 5 senenin sonunda bunları yaşamak inanılır gibi değil oooffff ooooffff artık 4 aydanda düştük kızlar

slm kızlar nasılsınız ? hepinizi çok özledim kızlar başıma gelmeyen kalmadı işyerindeki pc bozuldu, ben hastalandım yattım evde, sınavlarım vardı derken baya uzak kaldım eee nasılsınız bakalım ??

hoşgeldin canım gerçekten bayadır yoktun.. gerçekten öyle oluyo bişeyler oluyo ama sanki başkası için hazırlık yapıyomussun giibi ama değilll.. bizimde içinde ev bakmak için daha erken ama dün bizde ev baktık çok heyecan verici ve çok güzeldi. Allah herkese yaşatsın canım bu heyecanı. neler aldın bakalım çeyizine

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım sizleri çok özledim bu süreçte başıma gelmeyen kalmadı işyerindeki pc bozuldu,ardından hastalandım yataklarda yattım, sınavlarım vardı hafta sonu derken baya görüşemedik ee ne var ne yok bu arada bizim günü aldık 2 eylül nikahhhh

kızlaar merhaba,
paylaştığınız gelinlikler, mobilyalar, kına hediyeleri... hepsi çok çok güzel... umarım herkes, sevdiği insanla mutlu bir hayata çok güzel geçen bir günle adım atarlar o kadar güzel bir enerji var ki buradaki eylül gelin adaylarında bunu yazmak çok içimden geldi

slm canım geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inşşş biz buralardayız hazırlıklar nasıl gidiyo bakalım

teşekkürler canım iyi dileklerin için

aaa şimdi gördüm benide eklemişsiniz hemde en başa kurulmuşum:) teşekkür ederim.
Kızlar eşyalara karar verdik gibi bakalım aksilik çıkmazsa haftaya sipariş verip ödemeyi yapıcaz.Ama ev bulamıyoruz off burada herkes evini satmak istiyor,birinizde kiralayın kardeşim (

Kizlar selammm

hepinizi o kadar ozledim ki fikirlerinize o kadar ihtiyacim var ki..

İsten ciktim anlasarak beni cikardi gosterdiler sagolsunlar issizlik maasim baglandi
ceyize devam :))
Bu arada isten ciktim evde de modemim bozuldu internete giremiyorum bi aydir

İnternete giren bi telefon bulmusken firsati deerlendireyim dedim modemi degistireyim
donucem araniza insallah.
Evimiz hazie boya seciyoruz bu ay. İkeadan tv unitesi kitaplik falan sectik
bembeyaz sirin bi salon istiyorum pamuk sekeri gibi toz pembe beyaz:)
Nikah basvurusu yapiyoruz onumuzdeki hafta.
Gelinlik te bakmaya basladim umutluyum :)
Bi suru cici aldim paylasicam kismetse baglanti sorunu giderilince.
Opuyorum hepinizi insallah keyfiniz yerindedir.
Takip ettigim iki baslik vardi bi bu iki yere goz gezdirebildim.
Kendinize iyi bakin gorusmek uzere guzel alisverisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…